|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kilka rzeczy do sigmy |
Autor |
Wiadomość |
cubus89 [Usunięty]
|
Wysłany: 27-08-2008, 09:53 Kilka rzeczy do sigmy
|
|
|
Witam.
Musze wymienic klocki hamulcowe w mojej sigmie, bo mi popiskuja. Jakie polecacie??
Musze tez wymienic zarowki, bo te co mam to w nocy swieca na wszystkie strony tylko nie na droge. Jakie polecacie?? Nie dziala mi tez ABS.. Pali mi sie caly czas kontrolka od niego. Wiec jak to naprawic?? Potrzebuje tez rolete do bagaznika.. moze ma ktos z mitsumaniakow?? Dzieki za odpowiedzi z gory. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
zbyszek05
Forumowicz balcer
Auto: mitsubishi sigma 3.0 v6 24 M/T
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 15 razy Dołączył: 04 Cze 2007 Posty: 1236 Skąd: Zambrow
|
Wysłany: 27-08-2008, 20:21
|
|
|
klocki dostaniesz wszędzie te dobre już od 80 zł.mam włoskie i nie piszczą - troche zaczeły brudzić fele ale prędkość i ostre hamowanie ...poza tym ok./nazwy nie pamiętam/ żarówki h4 100/90 tunsgram koszt za 2 - ok.16 zł.chyba że chcesz niebieskie ale za dobre ok.70zł.komplet i światło też ładne na allegro do wyboru dobre - najlepsze osram ,philips ...nie rozpraszają swiatła. sprawdz jeszcze ustawianie świateł bo być może już nie da się ich ustawić .a abs poczyść złączki -temat abs - u powielany w postach sprawdż .pozdrawiam |
_________________ 6g72 - DOHC - sprzedana - ale rozgladam się za następną Obecnie Yaris 1.5 VVT-i turbosport 150KM
 |
|
|
|
 |
cubus89 [Usunięty]
|
Wysłany: 28-08-2008, 08:57
|
|
|
A co sadzicie o klockach FERODO?? No i czy ktos z Was ma jakas polke do bagaznika na zbyciu?? |
|
|
|
 |
kotomi
Forumowicz
Auto: Sigma 12V kb
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-08-2008, 11:25
|
|
|
Hej. CO sądze o ferodo? Całkiem dobrze sądzę . Jeździłem na nich (czerwone) i na tarczach ATE. Nie piszczały, hamowały, troche pyliły (ale wszystkie pylą) a przede wszystkim hamowały. Teraz jeżdżę na klockach Lucasa. Te również hamuja i pylą . Pozdrawiam |
|
|
|
 |
|
|