Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kmer
16-10-2009, 18:26
Co sądzicie na temat tego Galanta :)
Autor Wiadomość
DjAdamski 
Nowy Forumowicz

Auto: golf II, IV, Vectra B
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 28-08-2008, 21:38   Co sądzicie na temat tego Galanta :)

Witam :) Jestem nowym użytkownikiem tego forum(Adam) i myśle że długo będę jeśli pozwolicie kupić mi galanta :) bo mysle ze jest to dobry wozik i w sumie zakochalem sie w nim jak go zobaczylem na żywo ;) . Z racji że chcę kupić samochód to pomyslalem wlasnie o Galancie, ktoś mi kiedyś powiedzial ze jak kupie raz japońca tak juz bede jezdził i kupował je cały czas:) moze i coś w tym jest aczkolwiek nie wiem bo jeżdżę z rodziną na razie Golfem II :)
Mam dla was linka http://otomoto.pl/mitsubi...z-C6124912.html i powiedzcie mi koledzy czy jest to auto warte tej ceny czy nie bo wstępnie jestem umówiony z włascicielem. Pozatym wydał mi sie ten koles bardzo prawdomówny bo juz ponad 2 miechy na gg z nim klikam i go wyczaiłem i ponoć sprowadza same Galanty i same w idealnych stanach. Oglądnijcie prosze ten samochodzik czy wszystko jest w nim ok przynajmniej z fotek, a niebawem bede mial dodatkowe foto tego auta. Proszę mi powiedziec jak wygląda spalanie tego auta (2.5V6) bo zona troszke sie wystraszyła ale znowu nie jesteśmy rajdowcami oboje takze przy spokojnej jedździe do 120-130km/h ile potrafi spalić ta jednostka i czy te silniki lubią GAZ ?? proszę was o wypowiedzi bo coraz bardziej zalezy mi na galu a chciałbym do miesiąca czasu coś takiego kupić.

brzoza73 
Mitsumaniak

Auto: E57A 2.0 TD '94 GALANT
Wysłany: 28-08-2008, 22:03   

Powitać Kolege :lol:
Aż przyjemnie poczytać,że ktoś chce wymienić VW na Miśka. Według mnie autko http://otomoto.pl/mitsubi...z-C6124912.html jest warte tej ceny ale zawsze trzeba się targować :D Wybór auta extra.Co do spalania to tutaj znajdziesz informacje http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=8373 Pozdrawiam i życzę przyjemnej jazdy Galantem.

DjAdamski 
Nowy Forumowicz

Auto: golf II, IV, Vectra B
Wysłany: 28-08-2008, 22:09   

WItam i dziękuje za pierwszą pomoc :) ale proszę nadal innych forumowiczów o kolejne wypowiedzi ;)

[ Dodano: 29-08-2008, 19:31 ]
to jak panowie powiecie mi coś jeszcze ;-) bo autko czeka a chciałbym mieć Świeże opinie i wypowiedzi ;-) jak dobrze pójdzie to na zlocie sie zobaczymy

[ Dodano: 01-09-2008, 23:53 ]
napiszecie coś czy nic? bo chcialbym sie cosik jeszcze dowiedzieć ale skoro to tyle to ok :-/

Duzin 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Galent 2.0 16V
Wysłany: 11-09-2008, 23:18   

wiec tak... autko na zdjęciach wyglada elegancko.
wiesz jak dla mnie ta cena jest ciut za wysoka. Za same auto placisz 12700+ oplaty. Przy pojemnosci powyżej 2,0 akcyza wynosi ok 13% natomiast do 2 L ok 3% do tego rozne inne oplaty wiec autko zarejestrowane i ubezpieczone wyniesie cie ok 16-17 tys.
Sam niedawno sprowadzile swojego miska. Fak nto jest 2 litry. Autko wyszlo mnie ok 10 tys zarejestrowane i ubezpieczone. I poza tym tez pierwszy wlasciciel i serwisowany w ASO+ książka serwisowa.
Wiec moze zastanow sie nad tym żebyś sam pojechał do niemiec, ale najpierw zapraszam na stronki www.mobile.de lub www.autoscout.de.
pozdrawiam

COLTER80
[Usunięty]

Wysłany: 12-09-2008, 22:39   

Drogawo jak za ten rok
Poczekaj chwilę jak właściciel zmieknie a tak zapewne będzie
2tyg temu zakupiłem z 2ooor+sekwencja za 16400 juz zarejestrowany

Sprawdzilem w serwisie przed zakupem.

Tu ewidentnie koleś chce za dużo zarobić.
Zwróć uwagę, że foty są robione z daleko.
Popros o dokładne zdjęcia kazdego elementu.

Poprzedni włąsciciel robił foty, sprawdzal szyby tak jak go o to grzecznie prosilem telefonicznie zanim pojechalem ogladac.
Jesli to auto faktycnir jest dobre to wlascicielm bedzie chcial wspolracowac i wszystko zrobi tak jak go o to poprosisz.

Popros o numer VIN
niech sprawdzi czy wszystkie szyby sa o takich samych numerach
Zapytaj go czy pojedzie z Toba na przeglad do najblizszego serwisu Mitsu.

Tak czy inaczej za drogo.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi