Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie |
Autor |
Wiadomość |
Berni
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Pajero 3,0 v6
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 30-08-2008, 09:31 Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie
|
|
|
Witam, przeglądnąłem forum i brakuje mi jednego tematu, bardzoo ważnego-na ogół o tym nie myślimy dopóki się nie stanie. Wychodzimy przed blok, dom, albo ze sklepu a tu na miejscu gdzie zostawiliśmy nasze cudo stoi WIELKIE NIC. Zanim Policja nam go znajdzie to zostanie rozebrany na śrubki. Po forum widać ilu jest mitsumaniaków może stworzyć dział skradzione/chyba że gdzieś już jest tylko nieznalazłem/ zginie dajesz zdjęcie i może akurat ktoś go wyczai .pozdrawiam |
|
|
|
 |
HouseM
Mitsumaniak Noob stalker :-X

Auto: DSM 1G GS + MSS 1.3
|
|
|
|
 |
Berni
Mitsumaniak

|
Wysłany: 31-08-2008, 11:16
|
|
|
No stare komusze hasełko PZU- Przezorny zawsze Ubez.....moze się nie kradnie- ale zamiast czekać na list z Policji za trzy lata "niestety nieznaleziono-umarzamy śledztwo"- wole dostać posta od kumpla mitsumaniaka "stary stoi trzy osiedla dalej"
pozdro i szacun |
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
|
Wysłany: 31-08-2008, 11:49
|
|
|
Berni, od małej chwili siedze na forum i napisze Ci, że nie słyszłem o kradzieży Miśka. Tak ja HouseM napisał HouseM napisał/a: | mitsu się nie kradnie. |
|
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
Berni
Mitsumaniak

|
Wysłany: 31-08-2008, 11:54
|
|
|
Jak już napisałem P.Z.U.... ZAWSZE WARTO się zabezpieczyć
[ Dodano: 31-08-2008, 12:00 ]
a swoją drogą Adaho ostatnio mało brakło i Większy brat misiek pajero by Cię zgarnął na parkingu-ciut ciut |
|
|
|
 |
Adaho_krak
moderator

Auto: Megane GTline
|
Wysłany: 31-08-2008, 12:49
|
|
|
Berni napisał/a: | Jak już napisałem P.Z.U.... ZAWSZE WARTO się zabezpieczyć |
Ok jak tylko zginie 1 Misiek (ptfu, ptfu, ptfu) w Małopolsce, odrazu zrobimy temat i przykleje
Berni napisał/a: | a swoją drogą Adaho ostatnio mało brakło i Większy brat misiek pajero by Cię zgarnął na parkingu-ciut ciut |
No to szkoda że mnie nie zawadził, potrzebuje pomalować kilka elementów |
_________________ Nigdy nie mów, że czegoś się nie da zrobić. Ponieważ zawsze znajdzie się taki ktoś, co nie będzie wiedział, że tego się nie da zrobić, I TO ZROBI !!!
Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku. - Przynajmniej się staram
Adam 00302/KMM |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 31-08-2008, 15:01
|
|
|
Berni napisał/a: | Jak już napisałem P.Z.U.... ZAWSZE WARTO się zabezpieczyć | pracujesz w PZU lub innej ubezpieczalni :> to jakis chwyt marketingowy :>? |
|
|
|
 |
Berni
Mitsumaniak

|
Wysłany: 31-08-2008, 18:39
|
|
|
GOLDI na litość popatrz na mój avatar- czy myślisz że PZU zasłużyło żeby ubezpieczać taką furę -NIGDY -taka przenośnia znaczy się |
|
 |
Qbus [Usunięty]
|
Wysłany: 01-09-2008, 19:02
|
|
|
też nie słyszałem żeby kradli miśki ale mam prośbę jeśli ktoś znajdzie srebrnego mercedesa taxi nr. rejstracyjny KR 8418Y to dajcie znać bo wjechał w moje drzwi a policja rozkłada ręce. Niech wiedzą że Misiów się nie bije... |
|
|
|
 |
|