|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Zamknięty przez: Hubeeert 06-09-2008, 15:53 |
NARZEKANIA ORGANIZATORA! I PARE UWAG! |
Autor |
Wiadomość |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 04-09-2008, 21:44
|
|
|
Koszulki Zlotowe zaofiarował się jako jedyny, że je zrobi Gene.
Nikt nie mówił, że nie można zrobić innych.
Proszę mnie nie denerwować (ciśnie mi się tu inne słowo, ale nie chcę rzucać na Forum słowami za któe sam dałbym pasek) ale temat koszulek oficjalnie uwazam za zamknięty na amen. Nie obchodzi mnie w tym momencie demokracja, sracja, prawo do wyrażania opinii itd. Będę blokował możliwość pisania w tym dziale przy dalszych próbach pieniactwa na temat tshirta który jest moim zdaniem wart swojej kasy.
Swoją drogą na PW poproszę o numer konta bo mam uiścić za koszulkę Dolnośląską.
Koniec tematu KOSZULEK ZLOTOWYCH. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
|
Wysłany: 04-09-2008, 22:06
|
|
|
a ja tylko przypomne ze te ladne naklejki, ktore oklejaja pewnie nadal nasze auta (przynajmniej moje) takze Gene przygotowal, a tutaj w temacie widze sporo chetnych na organizowanie zlotu za rok, mysle ze to cos dla wszystkich narzekających - wykazcie sie organizacja za rok |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
Marcino
Mitsumaniak Góral niskopienny

Auto: Galant 2.5 V6 97r
|
Wysłany: 04-09-2008, 22:08
|
|
|
Właśnie chciałbym ponarzekać na naklejki.. ciągle się trzymają i nie chcą się odkleić od tylnych szybek w galancie...... |
_________________ 2019 - ... - VW Tiguan II 18r 2.0 TDI 110kw
2006- .... - Galant 2.5 V6 97r + LPG Stag
był - 2011 - 2019 - Pug 307sw
była -2004-2006 - Carisma 1.8 GDI 98r
był -1997-2005 - Fiat 126p 1978r
"A omijając to całe rozmyślanie, to prawda jest taka że do codziennego auta najlepszy jest silnik z jak największym momentem dostępnym z niskich obrotów
Czyli w tym przypadku 6a13 " by tomchuck
 |
|
|
|
 |
Mi
Mitsumaniak

Auto: CJ0 1.3 16V 2002
|
Wysłany: 04-09-2008, 22:14
|
|
|
naklejki były genialne mam 3 na aucie i nie mam zamiaru zrywać brawa dla ich twórcy!! |
|
|
|
 |
Axer [Usunięty]
|
Wysłany: 04-09-2008, 22:16
|
|
|
Ludzie opanujcie się o czym wy piszecie, jezu jak bym wiedział co się rozpęta po zlocie i to chyba raczej bym zrezygnował z przyjazdu, myślałem że wzorem czasu po Strykowie będą miłe wspomnienia a wy co ? rzygowiny jakieś, koszulki be....... bo za drogie, miejsce be,,,,,, bo nie wszyscy razem, jedno pytanko czy któryś z tych mega narzekaczy wyłożył swoją kasę na organizację zlotu ? czy komuś coś obiecano i niedotrzymano obietnicy ? śmiem twierdzić że nie.
Dla tych wszystkich którym było tak źle mam propozycję, zorganiuzujcie komercyjny zlot, wywalcie powiedzmy po 500 zł od łba za dzień , można to zlecić firmie zewnętrznej, będzie miło z pełnym wypasem i bardzo kameralnie bo przyjedzie może 10 osób ........
a wtedy bedziecie mieli prawo narzekać , marudzić i wybrzydzać.
Czy po Strykowie ktoś narzekał ( no marginalne przypadki, jakieś pretensje o zabawy basnowe ) ale generalnie wszyscy byli zadowoleni i miło wpominają a przecież nie było gadzetów, smyczy, folderów. spotykamy się raz w roku aby dobrze się bawić i tylko bawić, nie po to aby po powrocie bić pianę, pisać docinki i przysrywki jeden drugiemu,
Ja wiem jedno !!!!!
Chwała wszystkim dotychczasowym organizatorom zlotów mitsumaniaków, chwała i podzękowanie wszystkim którzy pomagali bezinteresownie przy organizacji każdego zlotu, podzękowania wszystkim uczestnikom zlotów, ty których znam, których spotakłem i tych których nie dane mi było poznać, wszystkim tym którzy przyjechali dobrze się bawić i poznawać nowych przyjaciół.
Szkoda, bo chyba zlot w Grudziądzu był ostatnim Ogólnopolskim zlotem Mitsumaniaków
myślę że nikt nie będzie miał ochoty na organizację imprezy wkładając w to swoje serce, czas, pieniądze a po wszystkim czytać to wszystko |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24338 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 04-09-2008, 22:20
|
|
|
Student napisał/a: | i jeszcze jedno licytowanie się żę w Pierdziszewie Dolnym to koszulka tyle kosztuje a w Bąkowie tyle to już przesada.
Każdy kto się deklarował miał wszystkie dane na temat wyglądu, kosztów itp. był czas na rezygnację. |
ja sie nie deklarowalem - jedynie chcialem usprawiedliwic wysoka - moim zdaniem - cene
ale skoro za to sie obrywa, to po co sie w ogole odzywam...
nie wiem ile kosztuje w Bąkowie - przejezdzalem dzis 4 x przez Bąkowo, ale sie nie zatrzymywałem
[ Dodano: 04-09-2008, 21:24 ]
akbi napisał/a: | Darku ... no proszę Cię, tylko nie Ty ... porównywałeś jakość dzianiny tych dwóch koszulek???
M3M robiliśmy koszulki za minimalną cenę - jednak z zachowaniem przyzwoitej jakości.
Koszulki Zlotowe przygotowane przez Gene są SUPER JAKOŚCI !!! a jedynie 20 pln droższe ... i tak powinno być!! |
nie porownywalem... sorki
chcialem dobrze... |
|
|
|
 |
CichyTom [Usunięty]
|
Wysłany: 04-09-2008, 22:43
|
|
|
Matejko napisał/a: | a tutaj w temacie widze sporo chetnych na organizowanie zlotu za rok, mysle ze to cos dla wszystkich narzekających - wykazcie sie organizacja za rok |
Jestem stanowczo na NIE, aby osoby narzekające byly odpowiedzialne za przygotowanie przyszlorocznego zlotu. Zlot powinny organizować osoby odpowiedzialne za swoje czyny, pomyslowe, gotowe poświęcić mnóstwo swojego prywatnego czasu dla idei, nie oglądające się na innych, ... czyli dokladnie takie jak te, które organizowaly zarówno ten zlot jak i wszystkie poprzednie.
NINIEJSZYM SKADAM TAK DUŻE JAK TO TYLKO MOŻLIWE PODZIĘKOWANIA DLA WSZYSTKICH ORGANIZATORÓW ZLOTU W GRUDZIĄDZU
Ave Firek,
Ave Gene,
Ave Akbi ...
to chyba ostatnio byl mój pierwszy post napisany "na poważnie"
a jeśli chodzi o narzekających to ... to też im dziękuję a nawet dziękuję bardzo |
|
|
|
 |
Juiceman
Mitsumaniak Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
|
Wysłany: 04-09-2008, 22:45
|
|
|
Axer napisał/a: | rzygowiny jakieś, koszulki be....... bo za drogie, miejsce be,,,,,, bo nie wszyscy razem, |
Kurde nie wiem czy tylko ja inaczej zinterpretowalem ale zle miejsce to nie do konca tak. W Polsce z tego co widziałem istnieje tylko jedna może 2 bazy noclegowe na 450-500os. ? Miejsce bylo/jest super 2 osrodki obok siebie - sympatyczni ludzie mozna w nocy bylo zwiedzadz i zapoznac sie z pewna iloscia osob; )
A wypowiedzi dot. miejsca proponowalbym interpretowac z duzym marginesem bo to nie jest mega wielki minus - to taka dot. zachcianka do idealu. Przynajmniej ja to tak rozumiem i nie mialem na celu innego stwierdzenia niz pow. dot. miejsca. |
_________________ Witaj Gość!!! Obejrzyj mojego Galanta Kombi 2.5 V6 - i Skomentuj =)
Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI
 |
|
|
|
 |
CichyTom [Usunięty]
|
Wysłany: 04-09-2008, 22:52
|
|
|
Axer napisał/a: | Szkoda, bo chyba zlot w Grudziądzu był ostatnim Ogólnopolskim zlotem Mitsumaniaków |
czy może ktoś zamkąć ten temat, bo jeszcze się skończy na wystąpieniu z NATO i UE |
|
|
|
 |
Morfi
Mitsumaniak Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
|
Wysłany: 04-09-2008, 23:03
|
|
|
Axer napisał/a: | Szkoda, bo chyba zlot w Grudziądzu był ostatnim Ogólnopolskim zlotem Mitsumaniaków |
Mam nadzieje, że te słowa sie nie spełnia bo chciałbym was poznać
Jestem krótko z Wami ale strasznie na tym Forum sie tak zacieśniły z niektórymi więzy |
_________________ Moje OPC http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=96694
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain |
|
|
|
 |
CichyTom [Usunięty]
|
Wysłany: 04-09-2008, 23:09
|
|
|
narzekającu nr 1, narzekającu nr 2, ... Sabo ... nie idźcie tą drogą |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
|
Wysłany: 04-09-2008, 23:15
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | Student napisał/a: | i jeszcze jedno licytowanie się żę w Pierdziszewie Dolnym to koszulka tyle kosztuje a w Bąkowie tyle to już przesada.
Każdy kto się deklarował miał wszystkie dane na temat wyglądu, kosztów itp. był czas na rezygnację. | ja sie nie deklarowalem - jedynie chcialem usprawiedliwic wysoka - moim zdaniem - cene
ale skoro za to sie obrywa, to po co sie w ogole odzywam...
nie wiem ile kosztuje w Bąkowie - przejezdzalem dzis 4 x przez Bąkowo, ale sie nie zatrzymywałem
[ Dodano: 04-09-2008, 21:24 ]
akbi napisał/a: | Darku ... no proszę Cię, tylko nie Ty ... porównywałeś jakość dzianiny tych dwóch koszulek???
M3M robiliśmy koszulki za minimalną cenę - jednak z zachowaniem przyzwoitej jakości.
Koszulki Zlotowe przygotowane przez Gene są SUPER JAKOŚCI !!! a jedynie 20 pln droższe ... i tak powinno być!! | nie porownywalem... sorki
chcialem dobrze... | Krzyzak, akbi, wystarczy już ok?! |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
siwek
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6 GL + LPi, Mazda 6 2.0
|
Wysłany: 04-09-2008, 23:25
|
|
|
Axer napisał/a: | Szkoda, bo chyba zlot w Grudziądzu był ostatnim Ogólnopolskim zlotem Mitsumaniaków
myślę że nikt nie będzie miał ochoty na organizację imprezy wkładając w to swoje serce, czas, pieniądze a po wszystkim czytać to wszystko | niestety na to sie zanosi czytając te pretensje... Ludzie zastanówcie się o co wam chodzi, a pozniej najlepiej nic nie piszcie
Ludzie sie namęczyli by zorganizować ten Zlot i wyszło im świetnie i powinniśmy im za to dziekować ze mielismy okazje sie spotkac, poznac i pogadać na żywo.
Marcino napisał/a: | Właśnie chciałbym ponarzekać na naklejki.. ciągle się trzymają i nie chcą się odkleić od tylnych szybek w galancie...... | he he to ja też ponarzekam na naklejke bo mi zasłania widok we wstecznym lusterku nakleiłem na środku szyby a teraz mi widok zasłania. Ale co tam niech zasłania |
_________________ "Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale te osiem godzin czekania na wyjście to już totalny absurd."
 |
|
|
|
 |
Kibloo
mod L200 pomorski łącznik

Auto: SS MY'15 1,2 INVITE
|
Wysłany: 05-09-2008, 08:26
|
|
|
u mnie w firmie jak wpadłem po zlocie do biura w koszulce zlotowej to ludziskom szczęki poopadały do gleby... dzięki Gene,
a co do naklejek... boskie...
pozdro |
_________________ "Dzisiaj jest owe jutro, o które martwiliśmy sie wczoraj i wszystko jest w porządku" [cytat]
Żabol pozdrawia!!!
 |
|
|
|
 |
Zigi [Usunięty]
|
Wysłany: 05-09-2008, 08:44
|
|
|
Witam
no widzę jest tu dosyć ostro.
ja ze swojej strony, Kasi_a i synka Igorka, wielkie dzięki dla organizatorów super impreza.
co do koszulek i naklejek zaje fajne
co do tego co za ile, to sam pracuje w drukarni i przy okazji agencji reklamowej i wiem co ile kosztuje
i gdzie kupić taniej i .... kupiłem trzy koszulki i jestem bardzo zadowolony a mój syn chyba nawet bardziej
wielkie dzięki
pozdrawiam
p.s.
Hubeeert z naszego ss nie zrobiliśmy ciężarówki, tylko wykorzystaliśmy jego możliwości na maksa |
|
|
|
 |
|
|