Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Jak to z Warszawy wracałem - czyli PH vs Jackie 0:1
Autor Wiadomość
gumas_72
[Usunięty]

Wysłany: 02-04-2006, 18:40   

uwielbiam jak jakiś FRAJER przyspiesza jak mam go lusterko w lusterko-kocham to :mrgreen:

a nie fukam takim smokiem jak szifo tylko nie docenianym 1,6 8) a ma kopyto :mrgreen:

ps;

ile lusterko elektryczne do forda focusa kosztuje :twisted: -boczne :D

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 02-04-2006, 21:20   

Heheh gumas przyznaj się, przeładowujesz jedną ręką strzelbę i gość sam depcze hamulec ;-)

shovel
[Usunięty]

Wysłany: 02-04-2006, 23:00   

ja miałem taką sytuację R.I.P. E16 na automacie... z tym że "przeciwnikiem" nie był PeHowiec tylko 4 łosiów w galancie E5 1.8 (bo 2.0 chyba nie dałbym rady) którym nagle zrobilo się śpieszno jak zaczęłem ich wyprzedzać (a tak to się wlekli 60 na drodze gdzie można 90) i niewiele brakowało a skończyłoby się na czołówce... ale galuś dał radę, a jak już zaczął się zbliżać za bardzo samochód z przeciwka włączyłem migacz i zaczęłem zjeżdżać na prawy pas, a dupę miałem praktycznie równo z przednim kołem E5...

gumas_72
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2006, 11:48   

Fido__ napisał/a:
Heheh gumas przyznaj się, przeładowujesz jedną ręką strzelbę i gość sam depcze hamulec ;-)

nie fukam wiecej w piekarnik :mrgreen:

twojego legasia to nawet na 5 biegu zrobie :P

Fido__
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2006, 11:53   

gumas_72 napisał/a:

Hehe na moim czy Twoim? ;-)

gumas_72
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2006, 11:55   

Fido__ napisał/a:
gumas_72 napisał/a:

Hehe na moim czy Twoim? ;-)

nie rozmywaj bo mi zara to czerwone na dole o 2pkt podskoczy :mrgreen:

miałem 1 pomógł - a teraz nie mam :shock: -taka rozmytka na temat

Fido do roboty zi88m 8)

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 03-04-2006, 12:10   

W zeszłym roku też miałem taki przypadek - zaczołem wyprzedać przy 110km/h a kończyć musiałem przy 160/170 km/h. Bo jakiś dwóch w z CBxxxxx chciało sobie chyba poszarżować.
Jak ich już wyprzedziłem to wcisnołem na pół sekundy mocniej hamulec - po czymś takim zazwyczaj łosie sami zjeżdzają w kierunku rowu po prawej stronie :lol:

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

majki
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2006, 12:15   

Ja nie ukrywam, jestem czasami chamski, ale jak mi sie ktos trzyma bardzo blisko d... - przy predkosci 120km/h trzymanie sie tak pol metra za kims to glupota - wciskam lewa noga delikatnie hamulec (tylko nie rozpisujcie sie jak ostre moze byc hamowanie lewa noga - mam wyczucie :) ). Najczesciej odleglosc w ciagu dwoch sekund rosnie do kilkunastu metrow :)

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 03-04-2006, 12:23   

Cytat:
Ja nie ukrywam, jestem czasami chamski, ale jak mi sie ktos trzyma bardzo blisko d... - przy predkosci 120km/h trzymanie sie tak pol metra za kims to glupota

hm.. ja jak widze że ktoś się mnie tak blisko trzyma, albo nawet jedzie dalej - 50m za mną przez dłuższy czas (przy prędkości pow 120km/h oczywiście a nie np w mieście) to daję krótki sygnał prawym kierunkowskazem zwalniam i zjeżdzam bliżej do prawej. Czasami się zdarza że ktoś chce nas wyprzedzić, a niestety droga nie jest do tego za "łaskawa" więc w taki sposób pomagam temu jadącemu za mną.
Fakt że opisana powyżej moja reakcja raczej sporadyczne występuje, bo często na trasie o odległości 500km wogóle nikt mnie nie wyprzedza :lol:

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V
Ostatnio zmieniony przez akbi 03-04-2006, 12:25, w całości zmieniany 1 raz  

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 03-04-2006, 17:51   

gumas_72 masz dalej -> http://www.mitsubishi-gra...as_72&gh=helped ale w działach "pozasamochodowych" tego nie widać :wink:

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Karwoś 
Mitsumaniak

Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
Wysłany: 08-04-2006, 21:04   

TEn temat bardzo się nadaje do tego jak to mitsumaniaki świadomie i bezpiecznie łamią (naginaja) przepisy o jakies 70 km/h. No to teraz niech mi którys z was wypomni że za szybko go minę w mieście to mu przypomnę ten topic (off-topic:)).
A swoją droga to rozpoczynając wyprzedzanie przy 110 wolałbym mieć 2.0 TD niż 2.0 benzynkę. Chociaż ja akurat nie narzekam na elastyczność przy tej prędkości jak zrobie kick down:)

Nie ładny przykład dajecie panowie nieładny:)

Czas może na Space Stara dla żony?

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 10-04-2006, 10:01   

Karwoś napisał/a:
TEn temat bardzo się nadaje do tego jak to mitsumaniaki świadomie i bezpiecznie łamią (naginaja) przepisy o jakies 70 km/h. No to teraz niech mi którys z was wypomni że za szybko go minę w mieście to mu przypomnę ten topic (off-topic:)).
A swoją droga to rozpoczynając wyprzedzanie przy 110 wolałbym mieć 2.0 TD niż 2.0 benzynkę. Chociaż ja akurat nie narzekam na elastyczność przy tej prędkości jak zrobie kick down:)

Nie ładny przykład dajecie panowie nieładny:)

Sorry ale pieprzysz Waść jak potłuczony, usprawiedliwiać własne łamanie przepisów tym że inni to robią? :roll:

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Karwoś 
Mitsumaniak

Wysłany: 10-04-2006, 20:53   

Hubeeert napisał/a:
usprawiedliwiać własne łamanie przepisów tym że inni to robią

Ja nigdy nie usprawiedliwiam własnego łamania przepisów tym że robią to inni - a to co napisałem było żartem.

No i nie da sie ukryć że łamię przepisy, ale jeżeli ktoś robi to samo a, hipotetycznie, wypomni mi że nie powinienem ich łamać to takie uwagi na mnie nie robią wrażenia.

A swoją drogą gdzie napisałem że usprawiedliwiam własne łamanie przepisów tym że robia to inni????

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Wysłany: 10-04-2006, 23:07   

Karwoś napisał/a:
No to teraz niech mi którys z was wypomni że za szybko go minę w mieście to mu przypomnę ten topic (off-topic:)).

Thomas Jefferson said:
Just think...

.

Karwoś 
Mitsumaniak

Wysłany: 11-04-2006, 22:22   

No i ??? Gdzie tu usprawiedliwianie łamania przepisów tym że inni robią to samo???
Po prostu - ktoś kto łamie przepisy nie powinien nikogo uczyc jak ma jeździć i wypominać to innym - nie chodzi o ten przypadek ale ogólnie.

A ja łamie przepisy a usprawiedliwienie mam takie że tak chcę.

Odpowiedz do tematu