|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
moje czerwone CA4A |
Autor |
Wiadomość |
Mateo567 [Usunięty]
|
Wysłany: 06-09-2008, 14:40 moje czerwone CA4A
|
|
|
Witam, juz dlugo jestem na forum ale nigdy nie bylo czasu siasc zeby sie przedstawic ( a jak nie czas to lenistwo ) Przechodzac do konkretow to auto zakupilem 1 lutego 2007 roku. Od razu na pierwszy ogien rozrzad, olej, regulacja zaworow no i w sumie tyle. Stan techniczny w porownaniu do wygladu byl bardzoo dobry no i jest tak do dzis czasem sie dziwie ze go kupilem bo naprawde blacharka byla nieciekawa cala maska od gradu albo jakis kasztanow, dach to samo, zderzaki po obdzierane, drobne wgniecenia po bokach, lusterka tak wyplowiale ze sie chcialo..... no ale cos bylo w autku no i ten stan techniczny mnie pozytywnie zaskoczyl. Zawieszenie cicho pracowalo wszystko sprawne, felgi 15'' wszystkie znaczki halogeny wiec stwierdzilem ze blacharke zrobie i bedzie ok. Jedno co mnie zdziwilo to brak rdzy mimo tak zaniedbanej blacharki, nadkola zdrowe, caly spod, dach, kolo tylniej wycieraczki malutki bąbel i na przednim lewym slupku kolo uszczelki a tak to zdrowiutki. Takim coltem jezdzilem ponad rok ale w tym roku wziolem sie za niego i sprawilem mu nowe koleczka biale OZ WRC Superturismo i nowy lakier obnizylem go troche i jest wkoncu w takim stanie jaki mnie zawsze interesowal poki co nie mam zamiaru sie go pozbywac bo jest to dobre auto i dobrze mi sie nim jezdzi i najwazniejsze jest ich bardzo malo jedyny minus to jest to ze jego moc mi juz nie wystarcza i po glowie chodza jakies zmiany z silnikiem ale jak narazie to zajmuje sie tylko lektura i podgladam rozne pomysly niektorych ludzi. To chyba na tyle mam nadzieje ze autko sie spodoba tylko narazie jedno zdjecie ale na dniach zrobie wiecej to wkleje, pozdrawiam wszystkich forumowiczow
 |
Ostatnio zmieniony przez mkm 25-07-2009, 12:42, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21937 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 06-09-2008, 15:11
|
|
|
Cacko. Dbaj o niego. |
|
|
|
 |
Czerwien [Usunięty]
|
Wysłany: 06-09-2008, 16:26
|
|
|
Z ciekawości spytam...ile kosztowała Cię lakierka? |
|
|
|
 |
pawela
Mitsumaniak

Auto: 330i & ix20
Pomógł: 45 razy Dołączył: 01 Lut 2007 Posty: 3478 Skąd: Lublin
|
Wysłany: 07-09-2008, 10:55
|
|
|
Cytat: | auto zakupilem 1 lutego 2007 roku. |
tego samego dnia co ja swojego
Cytat: | sprawilem mu nowe koleczka |
Cytat: | obnizylem go troche |
no proszę, działamy podobnie
Cytat: | nowy lakier |
choć to jeszcze przede mną
Z ciekawością czekam na dalsze zmiany |
|
 |
Mateo567 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-09-2008, 23:59
|
|
|
siemanko, dzis byl u nas kjs spokalem sie z clownem ktory ma CA4A 4WD i jak dobrze pojdzie to w tym tygodniu lecimy do goscia z trzesowki ktory robi tego colta z napedem na 4 kollka i moc ponad 300 kucy moze byc ciekawie mam nadzieje ze zrobi to na cacy pozdroo dla wszystkich, napisze wiecej jak obczaje projekt |
|
|
|
 |
mkm
Forumowicz
Auto: Colty
Pomógł: 187 razy Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 14126 Skąd: Krakow
|
Wysłany: 25-07-2009, 12:45
|
|
|
Mateo567, zmieniles auto czy masz dwa? Bo w temacie czerwone, a w podpisie czarne...
Jezeli byla zmiana to gdzie jest nowy temat? |
|
|
|
 |
|
|