Gadżety mitsumaniaki.com |
Autor |
Wiadomość |
Chooper
Mitsumaniak

Auto: MZR 2.0 DOHC
Zaproszone osoby: 3
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-06-2005, 13:43
|
|
|
to ja zamiast "cześć nazywam sie....jestem..etc..) poproszę w skrócie Chooper / uzależniony |
_________________ MZR 2.0 DOHC (2005) LF-DE 110 KW
Mini Cooper R55s - 1.6T - 120 KW |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 11-06-2005, 14:08
|
|
|
w sumie Chooperek rzucil nowe swiatlo, sam nick i tyle lub nick i do tego uzalezniony, od czego to juz niech kazdy sie domysla
ale ogolnie tak sie wypowiadacie , to rozumiem ze jestescie za ?? czy raczej nie ???
kto za a kto przeciw ????? |
|
|
|
 |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 11-06-2005, 14:33
|
|
|
chodzi o plakietki na zlocie czy o nicki na naklejkach klubowych?
bo w 1 przypadku jestem kategorycznie przeciw a w drugim poprostu przeciw |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
Wysłany: 11-06-2005, 15:34
|
|
|
czyli co Borecki, jednym zdaniem nie chcesz i tyle ta ? dobrze zrozumialem ? a co na to inni ?
ps. a jak to bylo w ostatnich latach na zlotach w grudziadzu ??? przyjezdzali tam sami znojomi ktorzy sie znali czy nie znajomi tez ?? byly jakies plakietki czy nie ????
pytam sie bo nie wiem |
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 11-06-2005, 15:53
|
|
|
ja jestem przeciw identyfikatorom |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
|
Wysłany: 11-06-2005, 17:35
|
|
|
Skoro wiekszosc jest przeciw to ok ale auta oznaczmy jak inne kluby widzialem propozycje naklejeczek na szyby "mitsumaniaki.com" wiec moze tak sie wyroznijmy jadac na zlot |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 11-06-2005, 17:42
|
|
|
jak najbardziej jestem za naklejka klubowa na autko ale bez nicka jak juz napisalem wyzej |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
Wysłany: 11-06-2005, 17:47
|
|
|
my juz mam www.mitsubishiklub.pl na tylniej szybie .
wiec jak dla mnie naklejka jest nie potrzebna
 |
|
|
|
 |
deenbe [Usunięty]
|
Wysłany: 11-06-2005, 17:56
|
|
|
Ja na tylna szybe bede mial MITSUBISHI TROJMIASTO, ale jakas mniejsza naklejke na drzwi pod lusterko bym mogl miec:) |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

|
Wysłany: 11-06-2005, 18:01
|
|
|
Rafal_Szczecin napisał/a: | my juz mam www.mitsubishiklub.pl na tylniej szybie .
wiec jak dla mnie naklejka jest nie potrzebna
 |
A fe powinno byc mitsumaniaki.com a nie jakis tam klub. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
Wysłany: 11-06-2005, 19:15
|
|
|
w sumie jakas mniejsza nalepke pod migacze z mitsumaniakami mozemy wciagnac
J.Sumkowski dla Ciebie a fe a nam sie podoba gdyby mitsumaniaki byly pierwsze to oczywiscie wozilibysmy mitsumaniakow,a tak dwie to troszke niezrecznie i widocznosc zmiejszalaby ta druga, a zrywac tera nalepe na ktora czekalismy 6 miesiecy to bylaby przesada ale tak jak napisalem pisze sie na jakies mniejsza naklejke na drzwi lub pod migacze tak samo jak Denbi |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

|
Wysłany: 11-06-2005, 19:42
|
|
|
Rafal_Szczecin napisał/a: | w sumie jakas mniejsza nalepke pod migacze z mitsumaniakami mozemy wciagnac
J.Sumkowski dla Ciebie a fe a nam sie podoba gdyby mitsumaniaki byly pierwsze to oczywiscie wozilibysmy mitsumaniakow,a tak dwie to troszke niezrecznie i widocznosc zmiejszalaby ta druga, a zrywac tera nalepe na ktora czekalismy 6 miesiecy to bylaby przesada ale tak jak napisalem pisze sie na jakies mniejsza naklejke na drzwi lub pod migacze tak samo jak Denbi |
Zartuje najwarzniejsze ze jestesmy wszyscy milosnikami Miskow a nie klubow. A przez to ze odpisalem zobaczylem fotke twojego miska, a przed komentarzem jej nie bylo. Tak wiec najwazniejsze jest mitsu....... a dalej jak kto chce. Pozdrawiam. Ja zrobie pare mitsumaniakow i wezme na zlot dla tych ktorzy beda chcieli napisik na szybke. |
Eclipse-TNT
Hania-TNT
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

|
Wysłany: 11-06-2005, 20:06
|
|
|
J.Sumkowski tak jak mowilem/pisalem my bysmy sie pisali na jakas mniejsza nalepe, chociaz kto wie kto wie, zaprezentujesz www w grudziadzu to moze sie skusimy, ale nic nie obiecuje
najwazniejsi sa ludzie, potem autka |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 12-06-2005, 20:42
|
|
|
Mam małą prośbę..
Naklejki Mitsumaniaki.com przeznaczonę są dla Klubowiczów naszego serwisu i prosiłbym tego się trzymać.
Nie robimy tego, by w jakiś sposób zelitaryzować Klub Mitsumaniaków, o nie..
Chodzi nam bardziej o to, byśmy nie mieli problemów a'la taki:
http://forum.tuning.pl/vi...t=78780&start=0
By jakaś osoba nie należąca do klubu jeździła z naklejką mitsumaniaki.com i robiła burdy..
Nie chcemy by afery typu link powyżej przypisywano naszemu klubowi..
Proszę się nie obrażać, wiem, że wśród nas nie ma osób, które byłyby w stanie coś złego narobić, ale weźmy pod uwagę, że na to forum może wejść ktokolwiek tylko chce i musimy stosować pewne ograniczenia co do używania Klubowych naklejek..
Pozdrawiam
Firek |
|
|
|
 |
JCH
Mitsumaniak Forumowa Opozycja

Auto: OBK 2.0
|
Wysłany: 12-06-2005, 20:54
|
|
|
Firebee napisał/a: | Proszę się nie obrażać, wiem, że wśród nas nie ma osób, które byłyby w stanie coś złego narobić, ale weźmy pod uwagę, że na to forum może wejść ktokolwiek tylko chce i musimy stosować pewne ograniczenia co do używania Klubowych naklejek..
|
Jak ktoś będzie bardzo chciał to sobie zrobi i naklejkę klubu w imieniu którego chce zrobić zadymę. To smutne że w ogóle są tacy ludzie ale niestety w takim kraju żyjemy
A wracając do naklejek .... to ja się już pogubiłem jakie naklejki mają być. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów"
MSS 1.9 DI-D --> OBK 2.0 i DL-650
 |
|
|
|
 |
|