Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Niech NAS widzą i My siebie na drodze!!!!
Autor Wiadomość
damiano
[Usunięty]

Wysłany: 29-08-2008, 23:43   

jadąc na urlop (10 sierpnia) z Moją Panią zjeżdżając z autostrady na Gdańsk widziałem czerwoną Cari sedan na fajnych alumach (takie "ze szprychami"), z naklejką Mitsumaniaków na lewym błotniku nad kierunkowskazem, która właśnie wjeżdżała na autobanę :lol: Kierowca raczej mnie nie zauważył... Ale gdzieś już fotki tej Cari na forum widziałem... :doubt: Może Matejko ma taką... :roll: :?: :?:

Ja mam także naklejkę na lewym błotniku, ale pod kierunkowskazem - jakby co: granatowa Cari sedan :lol:

Pozdrowionka!

Grześku 
Mitsumaniak
groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 02-09-2008, 08:48   

Matejko jechał na 'wczasy'. Zdaje się że do Chałup :wink:

strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia

Dzidas
[Usunięty]

Wysłany: 02-09-2008, 23:38   

Kibloo napisał/a:
ja tam nie wiem, ale spodobał mi sie pomysł z Elblążkowa... proste jak drut... wsadzić mitsumaniacką wizytówke za szybę przednią. Widać ekstra... zdjęcie poniżej

Kiblo ja to nawet wkładam takie wizytówki innym Miśkom w mojej okolicy i nic zero odzewu na forum :cry:

brzoza73 
Mitsumaniak

Auto: E57A 2.0 TD '94 GALANT
Wysłany: 03-09-2008, 17:18   

Co tu mówić że nie widzą :D ze słuchem teżchyba gorzej.:x W pracy jeżdże fordem i wyglądam na wszystkie miśki ze CB wołam pozdrawiam a tu nic :evil: Po kiego walca zakładają antene?Dla szpanu?Zapóźno.Pozdrowienia dla wszystkim mitsumaniaków :lol:

KamilR10 
Mitsumaniak

Auto: Galant Avance
Wysłany: 07-09-2008, 14:52   

Byłem w Środę w Nowej Soli moim srebrnym Galem. Gdy już wyjeźdzałem z miasta zobaczyłem bardzo podobnego Galanta do mojego kolor taki sam również na alusach. Pozdrowiłem go ale kolega nie raczył odpowiedzieć być może nie wiedział. No trudno pozdrawiam jeszcze raz moze odnajdzie sie na forum.

bazkomp
[Usunięty]

Wysłany: 07-09-2008, 21:35   

jedno pytanko o wektorówkę tej naklejki co mam jako logo
zmieniłem Lancera na MSS i też się okleję ale taką DUŻĄ naklejką (którą zresztą mam) to raczej tylko na szybę - tylna klapa bagażnika. Chętnie bym nakleił na lusterko od strony kierowcy ale taka DUŻA nie wchodzi w grę.
Są u nas takie mniejsze do dostania? czy trzeba się samemu postarać?
Co do machania łąpką, mi to nikt nie pomacha a o odmachaniu to już nawet nie wspomnę :-(

viciu 
Nowy Forumowicz
Wicepierdoła

Auto: SpaceStar 1.3 '99
Wysłany: 23-12-2008, 23:23   

Jutro będę widoczny na gierkówce, jakby co :) Znak rozpoznawczy- numery wołomińskie ;) Dodatkowy znak rozpoznawczy: żarówiasty odblask przy lusterku wstecznym :)
Spokojnych jazd okołoświątecznych :)

Odpowiedz do tematu