|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kolejny Misiek - Mitsubishi Space Star |
Autor |
Wiadomość |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 08-09-2008, 13:33
|
|
|
Trochę nowości w temacie
Misiek 06-09-2008 był na przeglądzie i jest zrobione:
- wymiana górnych łożysk amortyzatorów + talerze (na szczęście poduszki całe) - po wyjęciu jednej strony łożyska praktycznie nie istniały, więc zdecydowałem się na wymianę dwóch stron (powiem tylko, że decyzja była trafna!)
- wymiana oleju
- wymiana filtru oleju, powietrza i wewnętrznego filtru pyłkowego
- wymiana opony (prawy tył) - na starej zrobiło się z boku "jajo"
- wymiana żarówek
- uzupełnienie wszystkich płynów
- ogólna kontrola - klocki, ciśnienie w oponach, oświetlenie, itp.
Samochód teraz jeździ pięknie - zero dziwnych dźwięków i ściągania |
|
|
|
 |
mialczynski17 [Usunięty]
|
Wysłany: 08-09-2008, 23:14
|
|
|
Cześć!
Mam identycznego Miśka, zastanawiam się dlaczego tak nazwali tą wersję Box Office? Mój ma trochę więcej przejechane niż Twój, ale też pięknie się sprawuje, od maja zrobiłem prawie 7 tysięcy km, ale odpukać nic się nie dzieje Jestem po wymianie oleju i rozrządu i tylko leję i śmigam. Jestem bardzo zadowolony
Pozdro! |
|
|
|
 |
slo_mo [Usunięty]
|
Wysłany: 09-09-2008, 09:26
|
|
|
mialczynski17 napisał/a: | Cześć!
Mam identycznego Miśka, zastanawiam się dlaczego tak nazwali tą wersję Box Office? |
Szukałem kiedyś jakiś informacji na ten temat.
Wersja Box Office (ma znaczek w kształcie kamery) wychodziła na pewno we Francji (znalazłem kiedyś jeszcze dwie takie wersje na francuskich stronach komisów) - wydano na francuski rynek taką niby specjalną wersję. Czy wychodziły jeszcze gdzieś poza Francją nie wiem....
To wersja to w zasadzie wersja Comfort dostępna na polskim rynku z tym, że delikatnie bogatsza:
- 4 poduchy
- halogeny
- ori radio
- relingi
- ori alusy
- komplet 5 zagłówków
- dzielona i regulowana tylna kanapa
- "chromowane" wstawki na dzwiach (część już odleciała )
Ogólnie Misiek dzielnie się sprawuje, a teraz po wymiankach wyraźnie odżył |
|
|
|
 |
|
|