Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
problem z gg
Autor Wiadomość
Rafal_Szczecin 
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 02-04-2006, 21:36   problem z gg

hej misiaki, mam problem z moim gg
problem polega na tym, ze dochodza do mnie wiadomosci gg od innych uzytkownikow,ale moje do nich nie :?
na kompie mam zainstalowane 4 nr gg.
trzy numery dzialaja poprawnie, czyli dochodza do nich wiadomosci, i ich wiadomosci dochodza tez do innych, tylko moje jest jeb###te .

co zrobic ? kasowalem juz nr gg i wgrywalem na nowo , kompa to chyba ze 4 razy wlanczalem ponownie, wkoncu tez odinstalowalem gg i zainstalowalem ponownie (nowsza juz wersje) i d u p a , ciagle to samo, nie mam juz pomysow, a zmienic nr nie zabardzo moge.
pozdrawiam i prosze o pomoc.

macieq
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2006, 15:04   

na wiekszosc problemow z GG polecam zawsze konnekta. Obsluguje rozne sieci (GG, Tlen Jabber... ) do tego ladnie wyglada i NIE MA ZADNYCH REKLAM ktore doprowadzaly mnie zawsze do szewskiej pasji...
jakbys mial jakies problemy z wtyczkami to sie do mnie zglaszaj :wink:

citizen
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2006, 15:31   

Rafał nie przejmuj się ja też tak miałem ostatnio... poczekaj dzień lub 2 i wszystko bedzię Ok. kumple tez tak mieli i max po 2 dniach było juz normalnie :) a z konnektem to jest dobry pomysł bo jak padnie ci gg to numer z gg bedzie ci działał na owym komunikatorze :)

Odpowiedz do tematu