Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Hubeeert
04-04-2006, 22:27
problemy z odpaleniem i benzyna :((((
Autor Wiadomość
marcin11
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2006, 20:15   problemy z odpaleniem i benzyna :((((

witam jestem tu pierwszy raz potrzebuje pomocy kupiłem sobie colta z 96 roku 1,6 16v z gazem i mam same problemy a wiec auto niepali wogóle na benzynie niewiem co jest
a teraz to juz nawet wogóle nie chce zapalic ani gaz ani lpg nawet rozrusznik niechce krecic poprostu cisza
co z nim jest miałem problem z alarmem zablokował sie ale juz jest odblokowany ale to niestety niespowodowało ze da sie odpalic mojego colta

CENTURION_ALARM
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2006, 20:23   

Pierwsza sprawa jeżeli rozrusznik nie kręci to sprawdż kable czy wchodzi napięcie na niego, jezeli tak to padnięte masz szczotki. Jezeli nie to sprawdż kable rozrusznik - stacyjka, bo wątpie że ktoś tak spie.....dolił alarm ze dał odcięcie rozrusznika. Jeśli tak jest to podaj model alarmu to znajde układ wyjść, to że alarm odblokowałeś nieznaczy ze naprawiłeś, najwyżej zrobisz zworkę.
Pozdro dla W-WY.
I pamietaj to że z Mitsu niema problemów tylko są z ich posiadaczami
Ostatnio zmieniony przez CENTURION_ALARM 03-04-2006, 20:25, w całości zmieniany 1 raz  

marcin11
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2006, 20:31   

alarm to tytan max plus rozrusznik jest dobry bo krecił bez problemu nic sie nie zawieszał ani nie przerywał kij go wie noi jak jeszcze do tego nie doszło to wogóle z benzyny ani rusz a jeszcze wracałem nim wczesniej od faceta od którego wziołem naniej :(

CENTURION_ALARM
[Usunięty]

Wysłany: 03-04-2006, 21:06   

To moze coś z pompką paliwa (odcięciem) albo sama pompka lub regulator. A masz przelew?

Odezwij się na @ to mam instrukcje alarmu, napewno coś będziesz do przodu

Puściłem @ narki
Ostatnio zmieniony przez CENTURION_ALARM 03-04-2006, 22:06, w całości zmieniany 2 razy  

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 04-04-2006, 22:27   

Dwa tematy o tym samym. gregorbu ma rację. Ogarnij sie trochę i opisz dokładnie w czym rzecz - jak się zaczęło, dokladnie i szczegółowo. Zamykam wątek kontynuujemy tu -> http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=2228

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 04-04-2006, 22:27, w całości zmieniany 1 raz  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi