|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
'Mułowaty' na benzynie |
Autor |
Wiadomość |
sunia [Usunięty]
|
Wysłany: 13-09-2008, 14:10 'Mułowaty' na benzynie
|
|
|
Witam jakieś 3 lata temu zakładałem gaz i colt śmigał dobrze i w pewnym momencie zauważyłem że osłabł to było dawno temu.
I sprawa wyglada tak teraz colt jest wyraznie słabszy jak jezdze na gazie i nawet jak przełącze na bęzynę to jezdzi słabiej niż kiedys na bęzynie a zauważyłem to że jak przejehałem 200Km na bęzynie to spowrotem stał się mocny jak kiedyś i byłem bardzo zadowolony i jak jezdił jeszcze dobrze po przejechaniu 200KM to przełączyłem go na gaz i pojeżdiłem no tak z 10-20min na gazie i na bęzynie znów stał się słabszy jaka jest przyczyna?
czy można to zmienić nie rezygnując z jazdy na gazie proszę o odpowiedz bo teraz to jest mułek jest taka różnica że da się zauważyć a wtedy po zakupie było super i po 200Km na benzynie to była frajda z jazdy a teraz niestety nie ma Sad
Mój colt to 1.6 16V 90KM ale teraz pewnie nie ma tyle jak jest mułowaty:(
Rocznik 1996 Gaz nie sekwencja czyli chyba II gen
Nie chciał bym rezygnować z jazdy na gazie więc jeśli jest rozwiązanie żebym nie rezygnował z jazdy na gazie to proszę o nim mi powiedzieć.
Z góry dzięki |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 13-09-2008, 16:05
|
|
|
Slowo sie rzeklo. Ode mnie ostrzezenie. Klik
Sugeruje przejrzec swoje posty. |
|
|
|
 |
sunia [Usunięty]
|
Wysłany: 13-09-2008, 20:20
|
|
|
Kolego ale to nie jest wina dolotu Czyli klapki Bum Więc za co ostrzerzenie Jeśli była by to wina Bum klapki to By cały czas był muł A po 200Km na benzynie był mocniejszy więć ostrzerzenie nie potrzebne jestem nie zadowolony jak mi powiedziałeś wtedy o tej bumk klapce to zrozumiałem ale teraz jest inny problem.
PRZECZYTAJ WĄTEK
[ Dodano: 18-09-2008, 12:56 ]
Przykro mi to stwierdzić ale nie poradziliście sobie z tym problemem kolega mi powiedział jaka jest przyczyna. Nie żadna zwężka a za to dostałem ostrzerzenie więc moderator jest nieodpowiedzialny żadna wymiana świec filtra paliwa regulacja gazu nic z tych rzeczy teraz rozwiązałem ten problem i autko śmiga
gregorbu Zastanów się 10x zanim dasz ostrzerzenie. |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 18-09-2008, 15:47
|
|
|
Proszę Moderatorów/Adminów o usunięcie lub zamknięcie wątku jako zdublowanego. Dyskusja toczy się tutaj. |
|
|
|
 |
|
|