|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
MITSUBISHI COLT C51A |
Autor |
Wiadomość |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 20-09-2008, 15:28
|
|
|
Szkoda, że sprzedałeś - na studia byłby jak znalazł |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
Wysłany: 20-09-2008, 16:08
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | Szkoda, że sprzedałeś - na studia byłby jak znalazł | Dokładnie. A i grupa Małopolska jest wporzo Miał byś czym na spoty jeździć |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
dr_mateusz [Usunięty]
|
Wysłany: 20-09-2008, 22:08
|
|
|
Kwestia finansowa, studia dzienne więc brak kasy na paliwo. Ale jakby ktoś miał colciaka C52A do sprzedania w gazie ze zdrową budą i w dobrych pieniążkach to bym chętnie pooglądał. W grę wchodzi też zadbany lancerek. A sprzedałem też z powodu tych 60KM co jest mało nawet na colta. |
|
|
|
 |
dr_mateusz [Usunięty]
|
Wysłany: 25-10-2008, 14:17
|
|
|
Oglądałem colta c51a 1990 rok 1.3 benzyna 75KM. Auto ma wyblaknięty lakier, podstawowe wyposażenie, nie ma nawet listew plastikowych na drzwiach. Ogólnie zadbane wymieniane wszystko na bieżąco, rdzy strasznej nie ma. Cena 1900 i sie zastanawiam czy brać?? O i jeszcze szyba pękniętą i jakieś wycieki od strony rozrządu oleju. Może mi doradzicie. |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 27-10-2008, 13:48
|
|
|
dr_mateusz napisał/a: | Cena 1900 i sie zastanawiam czy brać?? O i jeszcze szyba pękniętą i jakieś wycieki od strony rozrządu oleju. Może mi doradzicie. | odejmij od tego szybę i te wycieki - i cena będzie dobra |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
|
|