|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[2G 95-99] Rozpórka,pomoc! |
Autor |
Wiadomość |
LSA69 [Usunięty]
|
Wysłany: 18-09-2008, 10:05 [2G 95-99] Rozpórka,pomoc!
|
|
|
Siema mam pytanie dotyczące tylnej górnej rozpórki, czy może ktoś mi podać wymiary rozpórki długość mierzoną od otworów montujących na kielichy, do drugiej strony otworów, oraz odległość otworów na "widełkach" do przykręcenia na kielichy... Chodzi mi dokładnie o rozpórkę z modelu Eclipse 2gen... nie seryjną tylko taką kupioną regulowaną lub bez regulacji... z góry dziekuje o wypisanie wymiarów POzdr.... |
Ostatnio zmieniony przez Adaho_krak 09-02-2009, 09:54, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 18-09-2008, 20:04
|
|
|
w jakim celu Ci te wymiary ? rozporke monujesz gdy samochod ma kola w powietrzu... zakaldasz rozporke i jedziesz na geometrie... nie ma czego takiego jak standardowe wymiary :> opisz o co konkretniej CI chodzi :> |
|
|
|
 |
LSA69 [Usunięty]
|
Wysłany: 19-09-2008, 08:16
|
|
|
Potrzebne mi to po iż chcę dopasować rozpórkę do innego Mitsuu, a do niego nie są produkowane tylne rozpórki i tutaj moje pytanie, POzdr... |
|
|
|
 |
GOLDI [Usunięty]
|
Wysłany: 20-09-2008, 18:21
|
|
|
LSA69, wyslij mi pw w poniedzialek to jak nie zapomne to zmierze u siebie... przez weekend mi sie nie chce :> |
|
|
|
 |
LSA69 [Usunięty]
|
Wysłany: 21-09-2008, 09:23
|
|
|
OK wyślę Z góry dzięki |
|