Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kmer
16-10-2009, 18:38
[E5x 92-96] Gal 2.0
Autor Wiadomość
Serek 
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 23-09-2008, 20:28   

Tak czy inaczej, jeżeli można ustawić zbieżność i nie robi 4ech różnych śladów na drodze to moim zdaniem warto. Wygląda fajnie, mimo że model mało chodliwy. Widać ślady tjuningu więc któż tam wie co było wcześniej.
Ten na koniu mówił: Przybyłem...Zobaczyłem...i jest mój :wink:
Cała reszta wyjdzie w praniu. Najważniejsze że się podoba.

qss 
Mitsumaniak

Auto: Galant 1.8 GLSi '94
Wysłany: 24-09-2008, 09:39   

zgadzam sie z Serek, kiem wazne zeby auto jezdzilo prosto ... jesli ma proste podluznice i silnik i zawieszenie wporzadku to autko jest ladne i mysle ze warte zwrocenia uwagi :) co do lakieru i obic ... nie spodziewajmy sie orginalnego lakieru w idealnym stanie braku otarc itd. od 15-to letniego auta : O po tylu latach pownien miec chodzby rdze na tylnych nadkolach (co w galach jest normalne) i obicia z przodu od kamyczkow itd. a tu tego nie widac ... szkoda tylko ze nie pokazali silnika i wnetrza :P no i ta cena ... badzmy szczerzy ... okazja ?

czekoladka_1981 
Mitsumaniak

Auto: EA5W 2,5V6 '98
Pomogła: 150 razy
Wysłany: 24-09-2008, 09:57   

Juiceman - może tego szukałeś:
http://forum.mitsumaniaki...ghlight=#174774
Renata
EA5W

Serek 
Mitsumaniak

Wysłany: 24-09-2008, 11:14   

Juice, wiem po sobie co znaczy decydować o tym czy brać czy nie. Im więcej kilometrów masz do przebycia tym więcej rodzi się wątpliwości.
Jeżeli nie znajdziesz niczego w "naszej" okolicy to daj znać, pojedziemy razem.

Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Wysłany: 24-09-2008, 19:12   

Byłem dziś u wroga z Kmerem i Brzuchem to co tam zobaczyłem ehh ręce mi opadły :( 800km na darmo rdza te auta zjada z przodu w całości, pod maską kielichy połatane w każdym modelu. Był jeden gal v6 już byłem w stanie przeboleć przednie (obydwa) błotniki, kielichy już mniej - a wadliwego silnika już w ogóle. Tego auta w rozsądnej cenie nie idzie dostać w stosunku do jakości. A ceny takie, że 2k więcej i już jest gal w nowej budzie :evil:

Wniosek galant zostanie najprawdopodobniej kupiony w grudniu/lutym w nowej budzie chyba, że trafi się okazja.

Przestrzegam potencjalnych kupców :
Galant 1 Galant kompletnie zeżarty - oba błotniki dostał klapsa w (_._) heh. Kielichy trzymają się na łatach - silnik nie odpala oraz drugi gal (ogłoszenie zostało usunięte - rano jeszcze było) w każdym bądź razie srebrny gal 2.0 v6 na błotnikach szpachla nakładana kielnią.

Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI

Serek 
Mitsumaniak

Wysłany: 25-09-2008, 13:29   

Juiceman napisał/a:
Wniosek galant zostanie najprawdopodobniej kupiony w grudniu/lutym w nowej budzie chyba, że trafi się okazja.

Jeżeli chcesz wydać 8-9 k PLN na nowszy model to pewnie trafisz na to, co oglądałeś wczoraj.
W dalszym ciągu widać sporo klepaków na giełdach, zbieranych spod granicy. Tam to już nie Wunderwaffe a u nas wciąż Top Zustand :(
Trzymam kciuki i nie mogę się doczekać nowego bobaska Juica. Oby wart był Twojej uwagi :wink:

Juiceman 
Mitsumaniak
Murgrabia Juice

Auto: Galant Wagon 2.5 V6
Wysłany: 02-11-2008, 16:34   

Serek napisał/a:
Juiceman napisał/a:

Jeżeli chcesz wydać 8-9 k PLN na nowszy model to pewnie trafisz na to, co oglądałeś wczoraj.
W dalszym ciągu widać sporo klepaków na giełdach, zbieranych spod granicy. Tam to już nie Wunderwaffe a u nas wciąż Top Zustand :(
Trzymam kciuki i nie mogę się doczekać nowego bobaska Juica. Oby wart był Twojej uwagi :wink:

Hihi, a jednak udało się jeszcze taniej w nowej budzie :P :wink:

Galant Kombi 2.5 V6
Carisma EXE 1.8 GDI

pawlos 
Mitsumaniak
Boski wiatr

Auto: EAxW
Wysłany: 02-11-2008, 17:48   

a jednak opłaca się szukać
blizniaczy z moim chyba :)
niech się dobrze sprawuje

pozdrawiam

grigor121 
Nowy Forumowicz

Auto: 323F BG B6i
Wysłany: 28-11-2008, 09:18   

Witam, stoję przed decyzją odnośnie zakupu auta i coraz bardziej zaczyna mi się zaczyna podobać galant z lat 92-96 w sedanie z dwulitrową jednostką napędową oraz bogatym wyposażeniem, dlatego tez proszę was o wypowiedź odnośnie tych ogłoszeń:

Link

Wiem że to autko już się przewijało w tym temacie ale nie wiadomo mi nic czy w końcu ktoś je oglądał i w jakim dokładnie ono jest stanie, a ciągnie mnie w podróż przez pół Polski żeby zobaczyć szrota.

Link 2
Wygląda na okazję ale czy to nie podpucha?

A może ktoś z was nosi się z zamiarem sprzedaży swojego mitsubishi?

Pozdrawiam
Grigor

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi