|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Jaka osłona przegubu wewnętrznego, wymiary, pomóżcie |
Autor |
Wiadomość |
gregs
Nowy Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.9 GL TD
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-09-2008, 21:52 Jaka osłona przegubu wewnętrznego, wymiary, pomóżcie
|
|
|
Poszukuję zamiennika osłony przegubu wewnętrznego do carismy mojej 1.9 GL TD. Mówią że muszę znać wymiar. Proszę pomóżcie bo oryginał w serwisie jest zbyt drogi. |
_________________ Sie ma |
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 30-09-2008, 09:10
|
|
|
Osłonę kupisz w każdym sklepie z częściami do Japończyków cena około 40-50PLN. Dla ułatwienia w Intercars, Japomoto, albo u użytkownika Japaneze. Wyraźnie zaznacz, że chcesz wewnętrzną od strony skrzyni biegów. |
_________________ Mitsumaniaku !!! Tutaj Download (u góry strony). |
|
|
|
 |
MAłY
Forumowicz MAŁY
Auto: carisma 1.9 TD
Pomógł: 8 razy Dołączył: 29 Mar 2007 Posty: 240 Skąd: Bierutów
|
Wysłany: 30-09-2008, 20:44
|
|
|
z tego co pamietam to zamiennika nie dostaniesz. kiedys chciałem kupic a nie było tego w katalogu. dobrałem w sklepie chyba z reno kangoo. zmierzyłem suwmiarka srednice pólosi i przegubu oraz orientacyjna długosc. do konca pewnosci nie mam bo robilem to rok temu ,ale to bylo cos koło 25 na półosi, 87 na przegubie i dł.ok 110 |
|
|
|
 |
wichura1
moderator mitsumaniak download manager ;)

Auto: Grandis NA4W 2.4MIVEC LPG
Pomógł: 105 razy Dołączył: 08 Kwi 2005 Posty: 3021 Skąd: Poznań
|
Wysłany: 01-10-2008, 09:31
|
|
|
Sprawdź czy wewnętrzna guma jest taka sama jak zewnętrzna, jeżeli tak to w Intercars coś znajdziesz. Mają jakiś komplet, pytanie czy komplet to: osłona smar i opaska, czy też 2 osłony, smar, opaski. Cena to około 84PLN. Najlepiej skontaktuj się z Japaneze, on ci powie czy są zamienniki. |
_________________ Mitsumaniaku !!! Tutaj Download (u góry strony). |
|
|
|
 |
|
|