Proszę mnie nie skreślać |
Autor |
Wiadomość |
Piotruś Pan [Usunięty]
|
Wysłany: 08-04-2006, 18:06 Proszę mnie nie skreślać
|
|
|
Tak jak w temacie proszę mnie nie skreślać z listy Mitsumaniaków jestem w trakcie przeprowadzki do mojego rodzinnego miasta Bydgoszcz i niestety nie mam dostępu stałego do internetu narazie korzystam z kompa mojej rodzinki w Osielsku ale myślę że już w czerwcu najpóźniej w lipcu będę miał podłączony internet to będę na bieżąco Jedno pytanko do moderatorów jak zmienić w moim profilu dane bo już mieszkam w Bydgoszczy a w profilu jest jeszcze Opole Narazie to tyle |
|
|
|
 |
zachar [Usunięty]
|
Wysłany: 08-04-2006, 19:55
|
|
|
Piotruś Pan bedziemy tesknic za Toba |
|
|
|
 |
piwkotom
moderator mitsumaniak maruda

Auto: Touareg V8 :)
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 08-04-2006, 22:46
|
|
|
Piotruś Pan, jaj sobie robisz chyba. Wiesz ze od nas sie odchodzi tylko nogami do przodu Poza tym w czerwcu/lipcu bedziesz back, wiec po kiego to skreslanie?
Dane w profilu zmieniasz poprzez wejscie w profil na gorze kazdej strony i zmiane zapisu w: Skad i juz. No i wracaj szybko
pzdr |
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 09-04-2006, 15:43
|
|
|
Piotruś Pan napisał/a: | Tak jak w temacie proszę mnie nie skreślać z listy Mitsumaniaków |
Nawet tak nie mów. .
piwkotom napisał/a: | Wiesz ze od nas sie odchodzi tylko nogami do przodu |
OOOOO właśnie
Już poprawiłem Ci na Bydgoszcz |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
|
|
|
 |
Piotruś Pan [Usunięty]
|
Wysłany: 10-04-2006, 08:59
|
|
|
Widzę że myślicie i pamiętacie o kolegach dzięki za słowa otuchy i poprawiony profil wczoraj wracałem z Bydgoszczy na śląsk bo mam tu parę spraw do załatwienia po świętach znowu Bydgoszcz Przy okazji pozdrowionka dla kierowcy miśka na chyba poznańskich rejestracjach jechaliśmy od Bydgoszczy do Konina razem z małymi zmianami prowadzącego od czasu do czasu mieliśmy po 170 na liczniku i wszystkich innych daleko z tyłu MIŚKI KRÓLAMI SZOS |
Ostatnio zmieniony przez Piotruś Pan 10-04-2006, 09:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|