gadzet na laptopa;) |
Autor |
Wiadomość |
eremita
Mitsumaniak
Auto: Outlander III DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 09-10-2008, 14:46 gadzet na laptopa;)
|
|
|
witam
na allegro zobaczyłem coś takiego
http://www.allegro.pl/search.php?string=naelcedka
moze ma ktos mozliwosci zrobienia tego taniej? lub jak bysmy zamowili wieksza ilosc była by inna cena? oczywiscie z jakim ładnym motywem mitsumaniakow |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
|
Wysłany: 09-10-2008, 16:45
|
|
|
Ja już nakleiłem sobie naklejkę, którą otrzymałem od Krotki
Co nie znaczy, że jej nie zmienię, jeśli pojawi się coś fajnego |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
|
Wysłany: 10-10-2008, 07:41
|
|
|
Hiszpan napisał/a: | od Krotki | od Krotkiej to dziewczyna jest |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

|
Wysłany: 10-10-2008, 08:29
|
|
|
Hehe - wiem
Gdybym dostał te naklejki od faceta to napisałbym "od Krotkiego", a tak napisałem "od Krotki" |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
ratajeq
Mitsumaniak

Auto: A4 B5 2.5 Q
|
Wysłany: 10-10-2008, 22:52 Re: gadzet na laptopa;)
|
|
|
eremita napisał/a: |
moze ma ktos mozliwosci zrobienia tego taniej? lub jak bysmy zamowili wieksza ilosc była by inna cena? oczywiscie z jakim ładnym motywem mitsumaniakow |
jedyne to raczej dogadać się z nimi żeby przy większej ilości zeszli z ceną ... bo raczej nie znajdziesz kogoś kto Ci takie zrobi (na wymiar), na pewno nie będzie 100 identycznych laptopów ... tylko na 100 przypadnie jakieś 60-80 modeli, ... i da "gwarancję" ze po odklejeniu nie zostanie ślad ... |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
|
Wysłany: 10-10-2008, 23:21
|
|
|
Gene napisał/a: | Hiszpan napisał/a: | od Krotki | od Krotkiej to dziewczyna jest | a to nie jest Krotka, tak jak stoKrotka? |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 15-10-2008, 07:51
|
|
|
Tomus chyba macie racje. To ja przepraszam, jakos mi sie wydawalo, ze na spotach warszawskich mowiono o naszej kolezance per "Krótka". |
 |
|
|
|
 |
krotka
Mitsumaniak Sticker Princess ;)

Auto: Czarny - Colt CJ0 '98 :)
|
Wysłany: 17-10-2008, 23:02
|
|
|
heheh to źle mówiono krotka, od stokrotka, choć zwana jestem krótką i karotką... przyzwyczajam się
Ja mam naelcedkę na Śp laptopie (ciągle zimny trup ), od ponad roku, nie odkleja się oprócz miejsc, gdzie obudowa nie jest prosta (przy zamawianiu mimo ostrzegania, żeby liczyć tylko płaski obszar, wliczyłam zagięte miejsca, bo chciałam całkowicie chronic pokrywę
Naklejka jest fajna, bo chroni lapka, ale powiem szczerze, że byłam zawiedziona trochę tym jak wygląda. Specjalnie przygotowałam zdjęcie, żeby uzyskać dobra jakość, zwiększyłam kontrast, a kolory wyszły o wiele ciemniejsze i bledsze niż w oryginale. Do tego naklejka jest matowa, co nie bardzo mi się podoba. Ale to gusta i guściki zamieszczam real photo, poglądowe (brzeg z zawiasami nie był taki krzywy - albo oni coś nie tak wycięli albo ja źle wymierzyłam, w każdym razie docinałam ręcznie po naklejeniu)
PS: Gene, masz może jeszcze te smycze ze zlotu...?
 |
_________________ | krotka | & | czarny | & | zupełnie nowe drzewko | & | totalnie rozbrajające coś | & | turcja |
 |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

|
Wysłany: 18-10-2008, 00:21
|
|
|
krotka napisał/a: | heheh to źle mówiono krotka, od stokrotka, choć zwana jestem krótką i karotką... przyzwyczajam się
| No cóż - ja staram się nie spolszczać nicków i nie domyślać skąd się wziął
Jeśli ktoś ma nick "Staszek" to raczej normalne, że "widziałem Staszka", albo "powiedziałem Staszkowi". Ale co zrobić z takim "Gene"
Wybacz Gene, podałem ten przykład tylko dlatego, że na początku Twój nick jakoś kojarzył mi się tak z angielska, bardziej od ginu niż od Eugeniusza
Natomiast co do tematu - jak pisałem, nakleiłem sobie to co dostałem
I wcale to źle nie wygląda
 |
 |
|
|
|
 |
Gene

|
Wysłany: 18-10-2008, 09:29
|
|
|
Hiszpan napisał/a: | Twój nick jakoś kojarzył mi się tak z angielska | bo tak jest.
Gene, Eugene to moje imie po angielsku ale jak trzeba odmieniac mozesz spokojnie powiedziec "widzialem Genego" albo "powiedzialem Genemu". Jak juz bardzo chcesz byc taki "po polsku" to pisz Eugeniusz. Taki nick mam na roznych forach i stronach wiec nie widzialem sensu zmieniac.
Co prawda tylko chyba Czarnuch zwracal sie do mnie wymawiajac po angielsku moj nick.
Mam tak slicznego MacBook'a Pro, ze nie mam zamiaru nic naklejac.
[ Dodano: 18-10-2008, 12:20 ]
krotka napisał/a: | PS: Gene, masz może jeszcze te smycze ze zlotu...? |
Ja bylem tylko autorem projektu. Realizacja i dystrybucja zajmowal sie Firebee.
Slyszalem, ze ma dorobic i sprzedawac nowa partie. Jak bardzo chcesz oddam Ci swoja. |
 |
|
|
|
 |
krotka
Mitsumaniak Sticker Princess ;)

Auto: Czarny - Colt CJ0 '98 :)
|
Wysłany: 18-10-2008, 16:35
|
|
|
Gene napisał/a: | Jak bardzo chcesz oddam Ci swoja. |
nie chcę Cię pozbawiać smyczy jak Firek dorobi to chętnie odkupię myślałam, że jedyne smycze jakie ewentualnie by były to jakieś zapasy nie rozdane
z nieskrywaną zazdrością patrzyłam na smycze u Maretzkiego i Koszmarka i jeszcze ten plakat na szarym (brązowym) papierze jest genialny, pakiet kibica ze zlotu wymiata... |
_________________ | krotka | & | czarny | & | zupełnie nowe drzewko | & | totalnie rozbrajające coś | & | turcja |
 |
|
|
|
 |
eremita
Mitsumaniak
Auto: Outlander III DID
|
Wysłany: 18-10-2008, 18:04
|
|
|
krotka napisał/a: | pakiet kibica ze zlotu wymiata... |
dokładnie plakat, smyczka, koszulka i naklejka na szyby pierwsza klasa ja jeszcze po obrobieniu naklejke wykorzystałem tu mozna zobaczyc
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=25023 |
|
|
|
 |
|