|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[1.8 16V] - świece/kluczyki |
Autor |
Wiadomość |
Piwor
Mitsumaniak

Auto: 730d
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 43 razy Dołączył: 12 Paź 2008 Posty: 3444 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 13-10-2008, 09:30 [1.8 16V] - świece/kluczyki
|
|
|
Od razu pisze, ze jeśli taki temat już był, to przepraszam, szukajka nie działa, a ja nie będę przeglądał 40 stron.
1. Wymieniam kable i do tego świece, dlatego chciałbym, abyście mi poradzili, jakie świece wpakować w 1.8 16V + LPG. Poprzednie świece nie były za cudowne.
2. Problem drugi, to gdzie i po jakich kosztach mogę uzyskać nowe komplety kluczyków do Carismy. (W starych klucz wychodzi z gumowej "rączki") W salonie da się to zrobić? ewentualnie po jakich kosztach? Ok, w salonie za dwa kluczyki jedyne 750 pln. Zna ktoś inne miejsca?
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Cichanos [Usunięty]
|
Wysłany: 13-10-2008, 12:23
|
|
|
Napiszę odnośnie pkt. 2. Da się dorobić kluczyk łącznie z immo poza ASO. Koszt dorobienia jednego kluczyka z programowaniem we Wrocławiu to koszt ok 140 max 170 zł. Donosisz kluczyk stary a oni kodują nówkę i tyle. Czas tej operacji to ok 2 godzinki. Oczywiście kluczyk juz nie będzie z logiem trzech diamentów |
|
|
|
 |
adipaw [Usunięty]
|
Wysłany: 25-10-2008, 15:53
|
|
|
Ad.1 mam ngk i jest ok
Ad.2 ja zapłaciłem 140 zł zrobił gość od ręki w realu (warszawa imielin) nie daleko puławskiej
[ Dodano: 26-10-2008, 15:12 ]
Ad.2 jeszcze w Reducie na Alejach Jerozolimskich robią 149zł
[ Dodano: 26-10-2008, 15:12 ]
oczywiście z imobil... |
|
|
|
 |
|
|