|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Tutaj proponujemy i ustalamy zasady działania nowego forum |
Autor |
Wiadomość |
leoul [Usunięty]
|
Wysłany: 29-04-2005, 21:15 Tutaj proponujemy i ustalamy zasady działania nowego forum
|
|
|
Wimajcie eclipsomaniacy!!
Czy jak się to przyjeło ostatnio "pozytywnie zaćmieni"
Forum to zostało oddane do naszej dyspozycji dzięki uprzejmości Huberta i kilku innych przyjaznych ludzi.
W związku z tym możemy je wspólnie zorganizować wg własnych, przez nas ustalonych zasad.
Proponuję dlatego, żeby pozmieniać kilka rzeczy w stosunku do forum MKP.
Jako, że eclipse jest naszym rodzynkiem i autem ze szczegóną pasją myślę, że powinniśmy w tym segmencie forum "mitsumaniaków" skondensować wszysko co się tyczy eclipse.
Czyli:
1. Zamieszczamy tutaj ogłoszenia dotyczące sprzedaży części związaych z eclipse.
2. Dyskutujemy tutaj o zakupie auta i sprzedaży naszych aut.
2. Dyskutujemy na tematy klubowe "ECLIPSE KLUB POLSKA"
3. Dyskutujemy o tuningu eclipse
4. Pomagamy sobie w sytuacjach awaryjnych
5. Off topic czyli osobliwości w ramach rozsądku
Generalnie jestem za tym, aby to forum eclipse sprzyjało poznaniu się członków klubu, zawiązaniu kontaktów między właścicielami eclipse i generalnie pragnąłbym stworzyć tutaj prawdziwy klubowy klimat, coś więcej niż dyskusję tylko na tematy ściśle związane z motoryzacją.
Dodatkowo, możemy wybrać sobie moderatorów.
Zapraszam do pisania propozycji odnośnie "wyglądu" tego forum
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Rafalanx [Usunięty]
|
Wysłany: 05-05-2005, 14:53
|
|
|
Hej moim zdaniem powinno byc cos takiego jak rada forum eclipse
Zeby nie bylo takich akcji jak na forum w MKP ze wpada jakis nowy gosc i robi burdel.Ktos robi burdel robimy glosowanie i go autujemy |
|
|
|
 |
leoul [Usunięty]
|
Wysłany: 05-05-2005, 22:01
|
|
|
Do takich ankiet, trzeba by zamkniętego działu na forum.
Jest to możliwe... Hubert zapowiedział, że w miarę rozwoju naszego działu zrobimy podfora.. czyli tutaj mamy możliwość podziałów np: na 1g, 2g, 3g, forum ogólne, warsztat, tuning... czy coś w tym stylu.
Kwestia dogadania i dopracowania.
Może to wyglądac jak kompletne forum poświęcone tylko eclipse.
Jak narazie nie mam szans wypróbować nawet nowych przycisków Więc nie ma obaw o burdel
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
J@RO [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2005, 01:21
|
|
|
Ja mysle ze robienie podstron 1g, 2g....itd jest bez sensu...no bo komu sie chce chodzic i szukac po setek podstron interesujacej rzeczy....jak juz zrobic to:
-Ogolnie
-warsztat/tunning
-zdjecia i filmy
-sprzedam/kupie
-off topics
lub cos w tym stylu...ale to tylko moje skromne zdanie.... |
|
|
|
 |
leoul [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2005, 12:53
|
|
|
No faktycznie może to i racja... nawet silniki 1g i 2g mają bardzo podobne.
Może zrobić w przyszłości coś takiego mówic już dokładniej
- mitsubishi eclipse - wszytskie generacje
- giełda - wiadomo
- FAQ - wiadomo
- klub - sprawy klubowe tj. strona www, loga klubowe, tematy takie jak ten tutaj.
- spotkania - tutaj umawiamy zloty i mniejsze mittingi ecliopse
- off topic - czy też jakaś inna bardziej przyjazna nazwa
W sumie to jeszcza mamy sporo czasu do wymyślenia czegoś na naszą miarę.
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Memphis [Usunięty]
|
Wysłany: 05-09-2005, 01:08
|
|
|
To jest dobry pomysł, dwa podane przydkłady działów według mnie so OK! chyba z lekką przewagą tego pierwszego
Pewnie woleli byście jakieś propozycje odnośnie wyglądu naszegu forum ale poparcie chyba też się troche przyda
Dla mnie jest okej! |
|
|
|
 |
|
|