Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
StarGas w Warszawie
Autor Wiadomość
kristof 
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6+LPG '99(lift)
Wysłany: 27-10-2008, 10:12   StarGas w Warszawie

Witam

Więc tak mieszkam w Poznaniu ( jak łatwo zauważyć) a instalacja gazowa w moim autko jest niespotykana w Wlkp. Z tego co wiem dzwoniąc po paru firmach najczęściej ta instalacja ( StarGas ) była montowana w rejonach Krakowa i Warszawy. Tutaj zaczyna się moja prośba :-) tak się składa że muszę skoczyć na regulację kompa od niej i wymianę filtrów - taki ogólny jej przegląd - więc czy ktoś z okolic Warszawy mógłby mi podać namiary na jakiegoś Gaziarza który by się tego podjął.

Z góry dziękuję za informajcę i wskazówki z kim się kontaktować :-)

pozdrawiam i życzę udanego dnia :-)
Krzysztof

P.S. Chcę tylko zaznaczyć że w Poznaniu odwiedziłem wszystkich największych gaziarzy, a info że te instalacje zakładali w Wawie, Krakowie mam od dystrybutora tej instalacji :-)

[ Dodano: 03-11-2008, 12:30 ]
Dobra, więc powiem tak po długich poszukiwaniach i googlowaniu udało mi się znaleźć słownie aż jeden warsztat który tą instalację jeszcze montuje jest to MEXOL w krakowie nie wiem jak się tym zajmuję bo może go odwiedzę w grudniu, ale jak co można przez niego części zamówić i naprawić gdzie indziej, i również jeden w Warszawie (Gazowe Instalacje Samochodowe K.Brzozowski) jak z nim rozmawiałem to jak się zamówi części i dojedzie do niego to wszystko zrobi, sam już nie montuje takich instalacji bo są tańsze w eksploatacji :-) W grudniu będę wiedział jak jedna z tych firm działa ;-)
pozdrawiam i miłego dnia życzę

P.S.Mam nadzieję że komuś to się przyda jeszcze w przyszłości, a jak nie to ja tutaj będę miał info kogo znowu szukać :-)

[ Dodano: 12-07-2010, 18:46 ]
Powrócę do tego tematu :-) tylko teraz z trochę innym pytaniem...
mianowicie czy oprogramowanie z tego linka
http://allegro.pl/item109...as_polaris.html
pozwoli mi na badanie wszystkich parametrów tej instalacji, a co za tym idzie wyregulowanie jej :-)
I jeśli da się to gdzie można znaleźć manuala jakie parametry powinna ona mieć by wsio pracowało dobrze, włącznie z ciśnieniem itp itd..

pozdrawiam i bardzo dziękuję za pomoc :-)
Krzychu

Odpowiedz do tematu