Wybory nowego moderatora |
wybierz swój Typ |
sion2002 |
|
6% |
[ 1 ] |
cactooz |
|
53% |
[ 8 ] |
kizior555 |
|
13% |
[ 2 ] |
kejtii |
|
20% |
[ 3 ] |
Wiktor |
|
0% |
[ 0 ] |
bomba |
|
0% |
[ 0 ] |
Krzys |
|
0% |
[ 0 ] |
Robert |
|
0% |
[ 0 ] |
marttini |
|
0% |
[ 0 ] |
norb |
|
6% |
[ 1 ] |
|
Głosowań: 15 |
Wszystkich Głosów: 15 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Robson86
Forumowicz Life is a Race

Auto: Carisma GDI Elegance
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-10-2008, 10:15 Wybory nowego moderatora
|
|
|
No więc kochani wybierzcie nowego moderatora
JESLI o kims zapomnialem to bardzo przepraszam
Dajcie znac i dopisze
Powodzonka niech wygra najlepszy
Pozdroo |
_________________ Robson- Kielce
Mitsubishi Carisma GDI Elegance
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
Wysłany: 29-10-2008, 10:38
|
|
|
Proponowałbym, aby to ludki sami zgłaszali swoje kandydatury, aby nie było nieporozumienia (jakie to np było w mazowieckim), że Modem miał być ktoś, kto nie bardzo chciał nim być.
Proponowałbym również, aby potencjalni kandydaci napisali trochę zdań od siebie ... jakie to mają pomysły na rozwinięcie Klubu Mitsumaniaków w regionie Świętokrzyskim. |

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V |
|
|
|
 |
Robson86

|
Wysłany: 29-10-2008, 17:40
|
|
|
akbi napisał/a: | aby potencjalni kandydaci napisali trochę zdań od siebie ... jakie to mają pomysły na rozwinięcie Klubu Mitsumaniaków w regionie Świętokrzyskim. |
świetny pomysł, wiec do dzieła
Pozdroo |
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
cactooz
Mitsumaniak -=Arek=-

Auto: CJ0 1,3 12V 1998
Zaproszone osoby: 1
|
Wysłany: 29-10-2008, 18:24
|
|
|
Wątpię żeby ktoś chciał pchać się przed szereg i wychwalać sam siebie.
Moim zdaniem powinien to być
- ktoś z Kielc, bo jednak 3/4 świętokrzyskich mitsumaniaków jest właśnie z CK
- ktoś kto chociaż trochę siedzi w komputerach
- ma czas żeby zająć się forum
- będzie w stanie pojawiać się na większości spotów.
Moje typy:
norb
Kizior |
_________________ CJ1A 4G13 -> ALFA ROMEO 156 1,9 JTD -> Laguna I phII -> Peugeot 406 Break FL
Kiedyś na pewno Galant. |
|
|
|
 |
b00mba [Usunięty]
|
Wysłany: 29-10-2008, 22:30 moderator poszukiwany na gwałt
|
|
|
to tak.... Na kompie siedze co dzien praktycznie i mógłbym cos działac. lipa ze spotami bo mam prace ktora zrzera duzo czasu i nie mam jak za bardzo dojezdzac(przez prace) bo jestem z Ostrowca. ogolnie to nie wiem. Jakbym był moderatorem to starałbym sie cos robic ale nie obiecuje ze bedze wychodzilo perfekcyjnie:)))))) Cactooz wydaje mi sie ze Ty bys pasował:> |
|
|
|
 |
Robson86

|
Wysłany: 30-10-2008, 02:17
|
|
|
cactooz, Ty wyszedles przed szereg jak to pieknie ujales wiec moze sam sprobujesz swoich sil jako moderator
Jestes na wiekszosci spotow
masz duzo wolnego czasu w przeciwienstwie do mnie
cactooz napisał/a: | ktoś kto chociaż trochę siedzi w komputerach |
uwierz mi ze poprawienie 2 czy 3 postow to jest minuta roboty, chodzi tylko i wylacznie o spoty. O czlowieka ktory bedzie na wszystkich spotach, ktory bedzie wymyslale rozne atrakcje na spotach, ktory bedzie w stanie rozreklamowac Mitsumaniakow w regionie swietokrzyskim, ktory bedzie w stanie w razie czego zalatwic koszulki regionowe, naklejki, karty klubowe, wizytowki. I ktory bedzie aktywnie uczestniczyl w zyciu codziennym na forum.
Mysle ze jest wiecej rzeczy do zrobienia ale wymienilem te bardziej znaczace.
wiec cactooz,
Podolasz
meska decyzja....
Ja mialem sporo czasu wolnego wtedy gdy na forum nie bylo jeszcze w ogole Mitsumaniakow z Kielc, ale z czasem doszly studia,siedzenie w domu nad projektami,hobby typu sztuki walki,taniec,tenis i teraz narty, jakies impreski...no i z mojego czasu wolnego zostalo piekne "0"
Sam na forum jestem obecny w godzinach roznorakich. Czasem mam 5minut rano wiec wchodze czasem jak np. dzisiaj o 2 w nocy...
Chcialbym miec czas na rozwoj klubu ale zwyczajnie go nie mam
O ile o porzadek na forum jestem w stanie zadbac to jesli chodzi o jakie kolwiek inne rzeczy jak np. spoty juz nie bardzo...
Przepraszam...
Pozdroo
Pozdroo |
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
akbi
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
|
|
|
|
 |
kizior555
Mitsumaniak ---
Auto: Pajero 3.2 V68 2005 Dakar
|
Wysłany: 30-10-2008, 17:48
|
|
|
A może dwóch moderatorów, tak dla bezpieczeństwa Jak jeden nie ma czasu to drugi coś może popchnąć w kwestii forum. (nie mówię tu o spotach) |
_________________ Był: Galant EA5W,
Jest: Pajero III 3.2 DID krótki, Subaru Legacy BR5 2.0. |
|
|
|
 |
cactooz
Mitsumaniak -=Arek=-

|
Wysłany: 30-10-2008, 20:28
|
|
|
Robson86 napisał/a: | Ty wyszedles przed szereg jak to pieknie ujales |
Tak, jestem tym, który napisał słowa, które padały na niejednym spocie. I nikt tu niema zamiaru Cię detronizować, chodzi o to żeby coś na tym naszym niewielkim poletku zaczęło się dziać.
Robson86 napisał/a: | uwierz mi ze poprawienie 2 czy 3 postow to jest minuta roboty |
Uwierz mi że moderuję utx.pl już ponad rok. wiem z czym się to je. Tylko że tam forum jest opanowane przez dzieci neo.
Robson86 napisał/a: | Podolasz
meska decyzja.... |
U góry jest ankieta. Nie będę się wzbraniał rękami i nogami. Jednak uważam że modkiem powinien być ktoś z CK.
kizior555 napisał/a: | A może dwóch moderatorów |
Z tego co Akbi pisał nie wykluczone. |
_________________ CJ1A 4G13 -> ALFA ROMEO 156 1,9 JTD -> Laguna I phII -> Peugeot 406 Break FL
|
|
|
 |
norb [Usunięty]
|
Wysłany: 31-10-2008, 00:38
|
|
|
Szczerze mówiąc nie sądzę,że byłbym dobrym modem z racji tego,że zaglądam na forum sporadycznie,raz-dwa dziennie oraz nie cierpię pisać masła maślanego, opcja "szukaj" jest dużo zdrowsza.
Co do pomysłów to powinniśmy przede wszystkim ustabilizować tradycję spotową, tak by na każdy miesiąc przypadał co najmniej jeden. Nie mam nic do rozmów na parkingu, ale przydałoby się skorzystać z dobrodziejstw bilardu, kręgli czy choćby karaoke (tu widzę Kejti i Cactooza ) Gdybyśmy zebrali się w jakąś większą grupę możnaby powołać coś w stylu Honda-Kielce(mówię o forum i klubie a nie paleniu gumy po parkingach i lansie preludą we wsiach ). Spokojnie do zrealizowania technicznie, brakuje nam tylko ludzi.
Poza tym, co tu się oszukiwać, forum jest nieco nudne. Mój kumpel zachęcony do wejścia stwierdził tylko,że "nic się nie dzieje" i dał sobie spokój. Trzeba to zdynamizować. I tutaj szczerze mówiąc będzie ciężko, do działania potrzeba osób. Możemy co prawda zostawiać za wycieraczkami wizytówki ale ci ludzie muszą się tutaj odnaleźć skoro już byli tak mili i wykazali się odrobiną dobrej woli.
Jeśli chodzi o komputery to jestem takim typowym dzieciakiem wychowanym na CD-Action który o komputerach wiedział w wieku 13 lat więcej niż o świecie za oknem...całe szczęście że zainteresowanie płcią przeciwną ujawnia się nawet u największych zatwardzialców
Mój kandydat: Cactooz |
|
|
|
 |
Robson86

|
Wysłany: 31-10-2008, 12:18
|
|
|
cactooz napisał/a: | Tak, jestem tym, który napisał słowa, które padały na niejednym spocie. I nikt tu niema zamiaru Cię detronizować, chodzi o to żeby coś na tym naszym niewielkim poletku zaczęło się dziać. |
Uwierz mi ze to iz jestem moderatorem czy nie nie robi mi roznicy. Nie czuje sie lepszy czy gorszy. Wysunales spostrzezenie, ktore jest trafne. Temu wojewodztwie potrzebna jest osoba ktora sie nim zajmie w odpowiedni sposob. Przede wszystkim z duzym zapleczem i duza iloscia wolnego czasu.
cactooz napisał/a: | Jednak uważam że modkiem powinien być ktoś z CK. |
eeetam
norb napisał/a: | Gdybyśmy zebrali się w jakąś większą grupę możnaby powołać coś w stylu Honda-Kielce(mówię o forum i klubie a nie paleniu gumy po parkingach i lansie preludą we wsiach ). Spokojnie do zrealizowania technicznie, brakuje nam tylko ludzi. |
W kielcach nie ma sensu robic czegos takiego jak forum Mitsubishi - Kielce na wzor Hondy. Jest tak malo osob, w wiekszosci uzytkownicy Mitsubishi nie maja jednak czasu na takie spotkania lub sie tym nie interesuja. Uzytkownicy Hond zwykle sa to ludzie mlodzi...z calym szcunkiem dla nich. norb napisał/a: | Możemy co prawda zostawiać za wycieraczkami wizytówki ale ci ludzie muszą się tutaj odnaleźć skoro już byli tak mili i wykazali się odrobiną dobrej woli. |
jak powiedzialem wczesniej. W wiekszosci uzytkownicy Miskow nie sa zainteresowani klubem ani bywaniem na forum. Sa to ludzie konserwatywni. Rozdalem nie jedna wizytowke i rozmawailem z niejednym czlowiekiem przez te pare lat...
norb napisał/a: | Mój kandydat: Cactooz |
no i ognia
Pozdroo |
-00149/KMM -
 |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 31-10-2008, 19:48
|
|
|
cactooz napisał/a: | Tak, jestem tym, który napisał słowa, które padały na niejednym spocie. I nikt tu niema zamiaru Cię detronizować, chodzi o to żeby coś na tym naszym niewielkim poletku zaczęło się dziać. |
Zależy to od Was wszystkich a nie tylko od moderatora działu na Forum. norb napisał/a: | Co do pomysłów to powinniśmy przede wszystkim ustabilizować tradycję spotową, tak by na każdy miesiąc przypadał co najmniej jeden. Nie mam nic do rozmów na parkingu, ale przydałoby się skorzystać z dobrodziejstw bilardu, kręgli czy choćby karaoke (tu widzę Kejti i Cactooza ) Gdybyśmy zebrali się w jakąś większą grupę możnaby powołać coś w stylu Honda-Kielce(mówię o forum i klubie a nie paleniu gumy po parkingach i lansie preludą we wsiach ). Spokojnie do zrealizowania technicznie, brakuje nam tylko ludzi |
Zacznijcie się regularnie spotykać, raz w miesiącu to się pojawi więcej. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
cactooz
Mitsumaniak -=Arek=-

|
Wysłany: 31-10-2008, 20:09
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | Zależy to od Was wszystkich a nie tylko od moderatora działu na Forum. |
Teoretycznie tak, ale...
Wizytówki - projekt może dostać tylko moderator
Naklejki regionalne - po konsultacji z moderatorem
Inne gadżety - j.w.
Jednym słowem bez obrotnego moderatora jesteśmy w lesie |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 31-10-2008, 23:32
|
|
|
cactooz napisał/a: | Wizytówki - projekt może dostać tylko moderator
Naklejki regionalne - po konsultacji z moderatorem |
Wiesz - nie chcielibyśmy chyba, żeby naklejkę Klubową lub wizytówki miał do swojej dyspozycji ktoś kto nie jest w Klubie? cactooz napisał/a: | Jednym słowem bez obrotnego moderatora jesteśmy w lesie | Jednym słowem oglądanie się jeden na drugiego nie wychodzi Wam na dobre... |
Just think...
. |
|
|
|
 |
cactooz
Mitsumaniak -=Arek=-

|
Wysłany: 01-11-2008, 00:12
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | cactooz napisał/a:
Wizytówki - projekt może dostać tylko moderator
Naklejki regionalne - po konsultacji z moderatorem
Wiesz - nie chcielibyśmy chyba, żeby naklejkę Klubową lub wizytówki miał do swojej dyspozycji ktoś kto nie jest w Klubie? |
To chyba nie znaczy, że naszym forumowiczom (w tym wątku nap. norb, bomba) nie wolno dać naklejki, czy części wizytówek, z tego względu że nie zapisali się do klubu (nie mają numerka i czerwonego nicka)?
Hubeeert napisał/a: | Jednym słowem oglądanie się jeden na drugiego nie wychodzi Wam na dobre... |
Niema tu mowy o oglądaniu się jeden na drugiego. Po prostu wybieramy moeratora(ów) właśnie po to by coś zaczęło się dziać. A że zasady forum są takie a nie inne, trzeba zrobić jedną ankietę - czy potrzebujemy moda, potem drugą (wybory), to chwilkę trwa.
Wierzę że potem będzie już tylko lepiej. |
|
|
|
 |
|