Montaż spoilera tylnego |
Autor |
Wiadomość |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

Auto: IS220D
Kraj/Country: Australia
Pomógł: 146 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 7054 Skąd: Calish4nia
|
Wysłany: 02-03-2006, 19:54
|
|
|
tyle ze jakies dziwne sa, czy to nie jest ten z msx?? |
_________________ Mateusz <Matejko>
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 03-03-2006, 00:26
|
|
|
właśnie kupiłem lotkę do Colta
napiszcie czym zakonserwować otwory w klapie i jak/czym dokleić spojler, że na śruby to wiem (Colt ma takie same przyszykowane miejsca jak Cari)
lotka juz nie wisi na allegro, ale jakby ktos chcial zobaczyć, wklejam: link do Allegro |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 03-03-2006, 07:57
|
|
|
tomusn napisał/a: | właśnie kupiłem lotkę do Colta
napiszcie czym zakonserwować otwory w klapie i jak/czym dokleić spojler, że na śruby to wiem (Colt ma takie same przyszykowane miejsca jak Cari)
lotka juz nie wisi na allegro, ale jakby ktos chcial zobaczyć, wklejam: link do Allegro |
na poczatek oczysc go z tego kleju do szyb i pozniej mozesz zastosowac to samo lub ew. tasma dwustronna kupiona w sklepie lakierniczym, czarna grubsza taka niby pianka, a otwory to czyms antykorozyjnym zabezpieczyc
pewnie liczysz na to ze nie bedziesz go musial lakierowac oby |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
dużo jeżdże i lubię jeździć, ale jak jeżdżę po autostradach, to czasami zdarza się, że widze takich wariatów co zapieprzaja, aż głowa puchnie... ledwo co ich wyprzedzam |
|
|
|
 |
tomusn
Mitsumaniak

Auto: Colt Z34A 6AMT
Pomógł: 106 razy Dołączył: 08 Maj 2005 Posty: 3975 Skąd: Żnin
|
Wysłany: 08-03-2006, 08:14
|
|
|
No więc dostałem wczoraj pocztą! Stan, jak to piszą idealny - czytaj: do poprawek lakierniczych
napisane ma:
Mitsubishi Motors
Heckspoiler
Made in Austria
i numery.
To czarne na zdjęciu z Allegro to nie klej do szyb ale ubytek w lakierze po zdejmowaniu kleju do szyb, na szczęście idzie po spód i nie będe tego ruszał.
Ogólnie spojler w dobrym stanie, trochę wlęsły - jak dopasuję środek i jeden brzeg to się drugi podnosi. Jest dosyć miękki i myślę że docisk zrobi swoje.
Lakier na górnej części zaniedbany, zrobiłem polerkę i jest już dobrze. Jedyny mankament to dwa ubytki lakieru na widocznej części - tylna krawędź - zapaćkane jakąś zaprawką i na czerwono - z bliska widać, z daleka mniej.
Zakup oceniam na 8,5 w skali na 10, cena 110 z wysyłką |
_________________ Tomek
Colt Colt Colt
 |
|
|
|
 |
Mario.GPS [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2006, 14:26
|
|
|
Jak obiecałem poniżej zdjęcia spojlera zamontowanego na mojej Cari (dzięki piwkotomowi) Pomimo że spojler nie ori wygląda wg mnie całkiem całkiem. Fakt że montaż był uff ale sie udało
No i jak Panie i Panowie? Może być  |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 27-03-2006, 14:27
|
|
|
No ładnie
Zmień nazwę pliku - forum nie przyjmuje polskich znaków. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Pomógł: 645 razy Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24319 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 27-03-2006, 14:36
|
|
|
Bardzo ładnie.
PS. Mario - zmień aparat, bo ten gubi balans bieli - raz płot jest zielony, raz niebieski... |
|
|
|
 |
Mario.GPS [Usunięty]
|
Wysłany: 27-03-2006, 14:44
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | Bardzo ładnie.
PS. Mario - zmień aparat, bo ten gubi balans bieli - raz płot jest zielony, raz niebieski... | Bo to wysłużony SONY Cyber-shot 3,2 megapixels na dodatek nie mam do niego instrukcji obsługi i ustawiam tak na "oko" |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 27-03-2006, 15:23
|
|
|
pewnie ze moze byc, calkiem calkiem |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 11-04-2006, 22:16
|
|
|
tutaj http://www.allegro.pl/show_item.php?item=97706458 unikalny spojler ktory pożera swoim wyglądem oferowane podróbki do Carismy a przy okazji zwalil mnie z nog.
wlasnie niedawno mitsu otworzylo nowa firme ktora ma konkurowac z ralliart-em (a myslalem ze to pogloski) o nazwie CARISMA SED SPORT CETUS - Mario.GPS jest jednym ze szczesliwcow posiadajacym te wspaniale pozerajace spojlery |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 11-04-2006, 22:20
|
|
|
nie no gosc wygral, CARISMA SED SPORT CETUS". Jego wartość katalogowa - salonowa to 1600 zł. |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
arturro [Usunięty]
|
Wysłany: 11-04-2006, 22:31
|
|
|
trzeba pamietac aby na zlocie stanac daleko od mario co by nasze spojlery nie zostaly pozarte przez jego.
p.s. mario mam nadziej ze wiesz iz wysmiewamy sie z glupoty sprzedajacego, bynajmniej nie z ciebie. |
|
|
|
 |
Matejko
Mitsumaniak Macho Paczo

|
Wysłany: 11-04-2006, 23:05
|
|
|
arturro napisał/a: | trzeba pamietac aby na zlocie stanac daleko od mario co by nasze spojlery nie zostaly pozarte przez jego.
p.s. mario mam nadziej ze wiesz iz wysmiewamy sie z glupoty sprzedajacego, bynajmniej nie z ciebie. |
i z dala od kofanowej jego cari tez doswiadczyla tej REWELACJI sesesese
ale tu nie ma co koles bardzo dobrze wie co sprzedaje, ale reklama dzwignia handlu tylko czekac az jakis napaleniec kupi te rewelacje za 1/10 ceny |
Nissan Juke
Mazda 2
Lexus IS220D
Calish4nia
|
|
|
 |
bartek_nkm [Usunięty]
|
Wysłany: 17-04-2006, 15:52
|
|
|
Juz ktos licytuje
Moj spoiler przed

Oczywiscie ORI!!!
i po

Auto jeszcze brudne, ale jak sie pogoda poprawi i zrobie to co musze to umyje i zamontuje na stale
Cenowo troche ponad 100zl |
Ostatnio zmieniony przez bartek_nkm 17-04-2006, 15:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
TURBO_RIDE [Usunięty]
|
Wysłany: 05-10-2010, 19:38
|
|
|
Skoro już mowa o tylnym spojlerze ,to moglibyście zerknąc na link poniżej? Chciałabym dokupić spojler do mojego Lancera,ale ten który mi sie podoba w salonie do evo jest z karbonu więc o wieeeele za drogi.takie coś znalazłam na allegro,ale nie wiem jakiej może być jakości ,czy nie odleci przy większej prędkości Słyszał ktoś w ogóle o tej firmie? Będę wdzięczna za opinie pozdr http://allegro.pl/mitsubi...1243564233.html |
|
|
|
 |
|