|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA4A] cewka zapłonowa colt 1.6 |
Autor |
Wiadomość |
PPWWKK [Usunięty]
|
Wysłany: 31-10-2008, 14:18 [CA4A] cewka zapłonowa colt 1.6
|
|
|
Witam
Padła mi cewka zapłonowa i próbuję kupić nową/używaną.
W związku z tym mam pytanie czy muszę ją kupować konkretnie pod model, silnik...? Na allegro widzę opisy, z których wynika, że 1 cewka pasuje nie tylko do jednego modelu auta (np colt 92-96r.) ale również innych japonczyków?! natomiast dzwoniąc po sklepach pytają o pojemność silnika.
Jeżdzę coltem CAO 1,6.
PS. jakby ktoś wiedział gdzie taką cewkę mogę dostać w dobrej cenie również proszę o odpowiedź.
PPWWKK |
|
|
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 31-10-2008, 15:28
|
|
|
Skontaktuj się z Japaneze (niestety nie mam kontaktu pod ręką, ale namiary były na forum podawane wielokrotnie) lub Mateuszem Hanżek (608 480 212; www.all-parts.pl), podaj VIN auta i nr aparatu zapłonowego. |
|
|
|
 |
PPWWKK [Usunięty]
|
Wysłany: 01-11-2008, 13:16
|
|
|
Dzięki w pon tak zrobię
Ale może ktoś się orientuje czy pasuje cewka od innych modeli z silnikiem np 1.3 lub lancerów...
PPWWKK
[ Dodano: 04-11-2008, 17:10 ]
Niestety nikt się nie odezwał a sprawa jest bardzo pilna w związku z czym ponawiam pytanie:
Czy cewkę zapłonową muszę kupować konkretnie pod model, silnik...? Czy pasuje cewka od innych modeli z silnikiem np 1.3?
Proszę o pomoc.
PPWWKK |
|
|
|
 |
|
|