|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Witam Klubowiczow |
Autor |
Wiadomość |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 05-11-2008, 17:06 Witam Klubowiczow
|
|
|
Witam Kolegów ikolezanki!
Otoz w podlaskim mam do ogladniecia gala, jest moze u was jakis spec od galów zeby to ogldnął zdał relacje?
pozdrawiam
browar - małopolskie - Kraków |
|
|
|
 |
bubek [Usunięty]
|
Wysłany: 05-11-2008, 18:20
|
|
|
A gdzie ten gal stoi? |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 06-11-2008, 18:42
|
|
|
Jak podasz więcej konkretów to można będzie zobaczyć. |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
Browar [Usunięty]
|
Wysłany: 07-11-2008, 20:08
|
|
|
dobra napisze to lokalizacje bo juz wiem w 100% gdzie to jest
Kolonia Porosłych 7.W autku brak chlodnicy przeplywki oraz pompy paliwowej a musze wiedziec czy silnik nie jest kaputt wszystko od tego zalezy.Ja jestem z Krakowa i dzieli mnie od was 500 km czyli jest troche km.Jezeli mam przebyc taka podroz ,zalatwiac lawete mechanika itd pare innych rzeczy musze wiedziec czy jest ok.Szkoda ze nie jest blizej.Takze wielka prosba do was Panocki.Moze ktos z was dysponuje jakimis czesciami do gala zeby go odpalic.Za pomoc sie ładnie odwdziecze o to sie nie martwcie
Pozdrawiam
browar |
|
|
|
 |
Griever01 [Usunięty]
|
Wysłany: 07-11-2008, 20:48
|
|
|
Ja się na mechanice nie znam, części też nie mam, ale jeżeli będę mógł pomóc w jakiś inny sposób to walić jak w dym. |
|
|
|
 |
|
|