|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Mój nowy nabytek |
Autor |
Wiadomość |
maciej76
Mitsumaniak

Auto: Civic
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 2 razy Dołączył: 29 Wrz 2008 Posty: 367 Skąd: Swarzędz
|
Wysłany: 09-11-2008, 02:02 Mój nowy nabytek
|
|
|
Witam. W końcu jest okazja i czas się przywitać. Od kilku miesięcy zaciekle szukałem miśka i się w końcu udało. Ponad 300 km od domu go dopadłem. Pierwotnie miał być Galant, a trafił się ciekawy egzemplarz Cari za rozsądną cenę. Więc nie odpuściłem. Pierwsze wrażenia z jazdy:
-Super silnik, nie spodziewałem się takiego kopa.
-Fajnie się prowadzi, jedynym małym minusem jest działanie wspomagania. W oplach i VW z którymi miałem styczność, jakoś tak lżej się kręciło sterem. Ogólnie po tygodniu użytkowania pełna satysfakcja, spalanie również na przyzwoitym poziomie średnio 8-8.3 l
W pełnej okazałości przedstawiam:
http://www.garnek.pl/rojekk |
|
|
|
 |
siwek
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6 GL + LPi, Mazda 6 2.0
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 27 razy Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 3382 Skąd: Kozłów Biskupi
|
Wysłany: 09-11-2008, 07:40
|
|
|
Witam i gratuluje dobrego wyboru
maciej76 napisał/a: | jedynym małym minusem jest działanie wspomagania. | jak będziesz wymieniał płyny i olej to nie zapomnij o wspomaganiu a zapewne poczujesz różnice |
_________________ "Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale te osiem godzin czekania na wyjście to już totalny absurd."
 |
|
|
|
 |
Bartek_Carisma
Forumowicz
Auto: Mitsubishi Carisma 1.9 DiD
|
Wysłany: 13-11-2008, 19:28
|
|
|
Witam. Wiesz może skąd można załatwić panel do radia, potrzebuje taki sam jak Ty masz.
U mnie też wspomaganie nie jest najlepsze ale nie narzekam.
Gratuluje
pozdrawiam |
_________________ http://www.fotoik.pl/inde...rid=20923&&tr=1
 |
|
|
|
 |
|
|