|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[CA4A 1.6] Poduszki mcphersona |
Autor |
Wiadomość |
Venom Anubis
Nowy Forumowicz

Auto: Colt GLXi 1.6 16V CA4A 1993
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 11-11-2008, 00:18 [CA4A 1.6] Poduszki mcphersona
|
|
|
Witam tak jak w temacie przysżło mi wymienic poduszki macphersona ktore o dziwo nigdy nie były wymieniane Dzisiaj pojezdziłem troszke po sklepach i zszokowała mnie cena poduch jedna kosztuje od 190zł do 250zł bynajmiej umnie wmiescie tak jest a wracajac do wymiany mam kilka pytan
-przy wymianie musze wymienic tez łozyska ?
-trzeba ustawiac pozniej zbieżność ?
-mniej wiecej ile moze kosztowac taka wymiana
za wszelka pomoc z góry dziekuję |
|
|
|
 |
Hugo
Mitsumaniak srebrny szatan

Auto: EA5A Avance '01 & SS 1,6
Pomógł: 521 razy Dołączył: 06 Sie 2006 Posty: 21947 Skąd: Wolsztyn
|
Wysłany: 11-11-2008, 10:55
|
|
|
Venom Anubis napisał/a: | -przy wymianie musze wymienic tez łozyska ? | Górne mocowanie amortyzatora i łożysko to jedna całość, więc czy chcesz czy nie to łożysko i tak wymienisz Venom Anubis napisał/a: | -trzeba ustawiac pozniej zbieżność ? | Powinieneś ustawić. Venom Anubis napisał/a: | -mniej wiecej ile moze kosztowac taka wymiana | Nie dałbym więcej niż 100-150 zł za robociznę + zbieżność. |
|
|
|
 |
londolut
jradmin Colt

Auto: FK2
Pomógł: 150 razy Dołączył: 14 Wrz 2007 Posty: 8958 Skąd: skątowni
|
Wysłany: 11-11-2008, 11:08
|
|
|
Venom Anubis, napisz do tego kolesia http://all-parts.pl/ oni mają bardzo dobre części w normalnych cenach |
_________________ Colt CA0 1.3 GLi `95
Turbofrytkownicom mówimy nie
 |
|
|
|
 |
|
|