|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Światła przednie w Cari po lifcie. |
Autor |
Wiadomość |
dask [Usunięty]
|
Wysłany: 14-11-2008, 21:06 Światła przednie w Cari po lifcie.
|
|
|
Mam takie pytanie, które nasunęło mi się po dzisiejszej wymianie żarówek. Zauważyłem, że oba reflektory świecą inaczej. Prawy daje dobrą granicę między światłem i cieniem i wyraźny trójkąt po prawej stronie tak jak to teoretycznie powinno być. W lewym natomiast trójkąt jest wyraźnie bardziej skierowany ku górze i granica między światłem i cieniem nie jest aż tak wyraźna, pozioma linia po lewej jest wyraźna. Oba reflektory są Helli i nie mają jakichkolwiek widocznych uszkodzeń (również odbłyśnik wygląda na nieuszkodzony). Sprawdzałem na innych żarówkach, bez zmian. Wcześniej nie zauważyłem chyba dlatego, że żarówki były marne. Co Wy na to? Jak u Was to wygląda? |
|
|
|
 |
|
|