Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Co o tym sądzicie Pajero 2,5TDI ?
Autor Wiadomość
lungren 
Nowy Forumowicz

Auto: Toyota Avensis
Wysłany: 17-11-2008, 19:40   Co o tym sądzicie Pajero 2,5TDI ?

Witam
Czy opłaca się interesowac tym samoch? Jakie są orientacyjne koszty utrzymania, srednie spalanie?
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=474742276
Pozdrawiam

Berni 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Pajero 3,0 v6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 17-11-2008, 20:30   

Sorry że się czepiam ale jak czytam Przedmiotem aukcji jest bezawaryjny (ale nie działa to i tamto) samochód Mitsubishi Pajero z niezniszczalnym silnikiem 2.5 TDi( tego nie wiem bo mam benzyną) albo zapłaciłem za przegląd to ponad 4.000 zł!( ja oddałem do serwisu i za przegląd zapłaciłem 300(moto gabra kraków) to się jeżę cały - jak kot
koleżko ze zdjęc -przedni zderzak nie pasuje do nadkola-ważniejsze jeżeli się mylę czapka z głowy przed tym kto mnie poprawi -kierownica bez poduszki powietrznej 98rok wg mnie powinna byc chyba ze strzeliła-ale mogę się mylic tylni zderzak ma sporą przerwę do nadwozia też tak byc nie powinno-zawieszenie (części są nowe) również może jest zmienione ponieważ jak pisałem wcześniej brak poduszki oraz niepasujący zderzak czyżby duże bum z przodu???

Mogę się mylic rzeczoznawcą nie jestem duży plus to nie wykąpany silnik-
ale jakim samochodem jest Pajero- to poczciwy i fajny samochód jeżeli poprzedni właściciel dbał to kłopotu nie będzie- jest bardzo wygodny-o kosztch już było podobno disel z tego roku to
to za kiler`em7 Pajero Long 2.8TD
miasto -- 12-14 litra
trasa -- 9-11 litra
teren-- od 13 do 16
różnica do 2,5 pewnie będzie niewielka
a rada oglądaj pajero warto kupic a czy to to sam decyduj -pozdrawiam

bartek2800
[Usunięty]

Wysłany: 18-11-2008, 12:40   

Berni czy chodzi ci o tą szparę:

Moje autko też taką ma.Z 98 roku szukał by autka po lifcie z 2.8TD

Berni 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Pajero 3,0 v6
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 18-11-2008, 19:37   

Bartku nie wydaje Ci się że cały zderzak "wisi": światła są skierowane w dół :roll:
może długi tak ma-absolutnie się nie kłócę :D - a co myślisz o przednim nadkolu i braku poduszki w kierownicy- też ma nie byc?????- sportowa kierownica jest fajna ale hehe w eclipsie

bartek2800
[Usunięty]

Wysłany: 18-11-2008, 20:02   

Długi ma dłuższy tylni zderzak.
Mój w nadkolu ma gumowy fartuch zasłaniający cały "zawias"
Sportowa kierownica to chba znak wywalonej poduchy i tańszej alternatywy naprawiania.

Pozdrawiam.

Odpowiedz do tematu