|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
wskaznik poziomu lpg |
Autor |
Wiadomość |
Dawid1886
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1.6 16V 96r
|
Wysłany: 23-11-2008, 23:31 wskaznik poziomu lpg
|
|
|
Witajcie mitsumaniaki
Moja Cari jest zagazowana ,holenderska instalacja aczkolwiek parownik i komputer polskie.zepsol sie wskaznik ilosci gazu ,dawniej jeszcze przed zakupem podobno wskazywalo w tym miejscu co wskaznik paliwa ,po przelaczeniu na gaz.bylem u gazownikow i nie wiedza dgzie lezy przyczyna.Czy moze mi ktos doradzic co moge zrobic by normalnie spogladac na ilosc paliwa a nie jezdzic na czuja? |
|
|
|
 |
adipaw [Usunięty]
|
Wysłany: 24-11-2008, 12:07
|
|
|
Słyszałem o takich bajerach ale nie widziałem na żywo nigdy czegoś takiego! wg. moich info to nie ma dokładnych czujników poziomu gazu (gaz mocno pływa i jest zwykły pływak w bańce od gazu). zobacz jak wygląda zawur gazu na butli i cyknij fotkę to ci powiem co to może być. A poza tematem to kto cir namówił na auto z holandi na gazie!!!!!??? przecież tam na gaz przerabiają najgorsze dusigrosze które robią duuuużżżooo kilometrów!! |
|
|
|
 |
leser [Usunięty]
|
Wysłany: 24-11-2008, 12:46
|
|
|
sam mam wskaźnik na desce odpowiadajacy za benzyne i za lpg,
zalezy na co jest przełączone to pokazuje,