|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:05 |
Hamowanie zimą |
Autor |
Wiadomość |
gulgulq
moderator Służbowo. Na statek.

Auto: i30
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 27 razy Dołączył: 16 Kwi 2006 Posty: 6448 Skąd: Rzeszów/Ropczyce
|
|
|
|
 |
Robercik64 [Usunięty]
|
Wysłany: 25-11-2008, 10:46
|
|
|
to widocznie jestem za "stary" forum służy wymianie poglądów na to wskazuje nazwa pogłębianiu wiedzy ale nie nabywaniu wiedzy elementarnej !! jeśli Blano28 nie został nauczony na kursie tak prostych czynności to JA nie chcę myśleć co on robi na drodze jest zagrożeniem reasumując wypisuję się bo tylko zamęt sieję ..........pzdr |
|
|
|
 |
Hiszpan
Mitsumaniak

Auto: Outlander II Int+ Honda ST1100
Pomógł: 19 razy Dołączył: 12 Wrz 2007 Posty: 1564 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 25-11-2008, 10:50
|
|
|
Robercik64 napisał/a: | ...pozdr i już obiecuję się nie odzywać ... | Robercik64, nie chodzi o to, abyś się nie odzywał, bo nie w tym rzecz
Robercik64 napisał/a: | miejsce wymiany poglądów ludzi którzy mają pojecie o motoryzacji | Zawsze miałeś pojęcie? Nigdy nie było tego "pierwszego razu"? Nic Cię nigdy nie zaskoczyło?
Sam miałem podobny problem w jakimś samochodzie, bo tam ABS po prostu chciał urwać nogę, tak mocno odbijał. Nie pamiętam co to było, bo już trochę czasu minęło, ale też się zastanawiałem czy nie ma jakieś awarii hamulców.
Poza tym, jak już pisałem, nie każdy musi mieć "pojęcie". To, że go nie ma nie przekreśla go jako usera. Może właśnie dzięki temu forum to "pojęcie" zdobędzie
No, ale robimy niepotrzebne OT.
[ Dodano: 25-11-2008, 10:54 ]
Robercik64 napisał/a: | jeśli Blano28 nie został nauczony na kursie tak prostych czynności... | Jak ja chodziłem na kurs to o ABS mało kto słyszał, bo jeździło się "maluchami" i "dużymi fiatami", a egzamin Polonezem.
[ Dodano: 25-11-2008, 11:00 ]
Blanco28, tu masz jeszcze link do dyskusji na temat hamowania z ABS-em
http://forum.mitsumaniaki...amowanie+zim%B1
Poczytaj, a potem pytaj
Może pomożemy |
_________________ Pewien motocyklista z Tarnowa do policjanta: Paaanie! Diabeł mnie opętał...
Staram się pisać poprawnie po polsku
Nigdy nie dyskutuj z idiotą, bo najpierw zniży Cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.
 |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 25-11-2008, 17:16