Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Mikołajkowy spot w Ostrowcu Świętokrzyskim
Autor Wiadomość
cactooz 
Mitsumaniak
-=Arek=-

Auto: CJ0 1,3 12V 1998
Zaproszone osoby: 1
Kraj/Country: Polska
  Wysłany: 11-11-2008, 16:39   Mikołajkowy spot w Ostrowcu Świętokrzyskim

Po rozmowie z Boombą i norbem chciałem zaproponować spocik 6 grudnia na ostrowieckim rynku.

W planie rozdanie wizytówek oraz naklejek klubowych.
Boomba ma zaprosić kolegę z EVO :mrgreen:
Pstrykniemy też może kilka zdjęć do plakatu który przygotowuje norb.

Oczywiście im nas więcej tym lepiej, parking podobno pojemny...
Są chętni?

sion2002 
Mitsumaniak
Co by tu teraz...

Auto: Gal E88A 2,5 V6 4x4
Wysłany: 11-11-2008, 18:00   

Tak jak wspominałem norb-owi na spocie: 6.12 jestem na szkoleniu w Krakowie i niestety nie dam rady się pojawić.

Colt 1986 -> Audi B3 1990 1,6 -> Gal E54A 6A12 1993 -> Carisma TD 1998 -> Gal TD 1997 -> :( Ecli 1993 4G63 (Został w rodzinie - brat - w obce ręce nie oddam) :( Spłonął :( -> Gal '93 E88A 2,5 V6 4x4

kejtii
[Usunięty]

Wysłany: 11-11-2008, 19:05   

ja wstepnie bardzo chetna :)

norb
[Usunięty]

Wysłany: 11-11-2008, 22:18   

Ja nawet bardziej niż chętny, uwielbiam takie klubowe przejażdzki. Gdybyśmy jeszcze mieli śnieg byłoby idealnie...Pora poświęcić kot...ups...dać na tacę :D

A tak na serio zabrałbym ze sobą jeszcze kumpla albo dwóch, w grupie jest raźniej. Co na to Bomba?

b00mba
[Usunięty]

Wysłany: 11-11-2008, 22:22   

A ja na to jak na lato :) :) Jasne ze zorganizuje parking postaram sie o jakies fajne miejsce w przyemnym klubie i chocby nie wiem co to was tam zaciagne bo nie bedziemy marznąc na dworze :lol: :lol: werbuje dosyc konkretne furki 8) 8) mam nadzieje tylko ze bede miał wolne albo uda mi sie wziąc :evil: no to w Takim razie czekam :)
PzdR

JacekOlowiak 
Mitsumaniak
madafakir

Auto: Galant 2.0 V6 24v 1996r.
Wysłany: 12-11-2008, 12:30   

ja jestem chętny. nie wiem czy mam 'dosyć konkretną' furkę :> ale narazie na 99,9% bede obecny

cactooz 
Mitsumaniak
-=Arek=-

Wysłany: 12-11-2008, 20:43   

Cytat:
nie wiem czy mam 'dosyć konkretną' furkę

Chyba nie zrozumiałeś b00mby :wink: chodzi o to że gościnnie na spocie mają się pojawić jego koledzy.

ramzes008
[Usunięty]

Wysłany: 16-11-2008, 22:17   jak najbardziej pisze sie !

zabieram swoją ukochaną żonkę i jesteśmy - oczywiście!
pomimo że swojego miśka skasowałem :) jeżdze chwilowo a3 - czekam na swojego nowego lancerka - mam nadzieje że możemy sie pojawić a3 i nie będzie to foux-pas

cactooz 
Mitsumaniak
-=Arek=-

Wysłany: 16-11-2008, 22:44   

ramzes008 napisał/a:
pomimo że swojego miśka skasowałem :) jeżdze chwilowo a3 - czekam na swojego nowego lancerka - mam nadzieje że możemy sie pojawić a3 i nie będzie to foux-pas

Powtórzę za jednym z administratorów tego form:
Cytat:
Zloty są dla ludszi, nie dla samochodów

Nieważne czym przyjedziesz, ważne żebyś miło spędził czas wśród miłośników marki "trzech diamentów" 8)

norb
[Usunięty]

Wysłany: 17-11-2008, 12:07   

Na pierwszym spocie na jakim byłem mitsubishi podjechało mniej niż połowa ludzi, więc nie widzę żadnych powodów, żeby się przejmować czymś takim jak A3, ostatecznie mogę Ci go oflagować naklejkami klubowymi ;)

johny22 
Nowy Forumowicz

Auto: galant 2.0
Wysłany: 18-11-2008, 21:03   

witam ja tez bede chetny na spotkanie jesli tylko mi nic nie wypadnie to jak najbardziej na tak!!! pozdro!!!!

cactooz 
Mitsumaniak
-=Arek=-

Wysłany: 20-11-2008, 23:18   

Dostałem INFO że wienek też się zjawi swoją Madzią :wink:

Edit:
a tak było na poprzednich spotach :D

[ Dodano: 24-11-2008, 18:09 ]
Naklejki już mam, wizytówki też będą na dniach, problem może być z kartami klubowymi, ale miejmy nadzieję, że się uda.

[ Dodano: 26-11-2008, 18:09 ]
Kwestia do ustalenia:
O której widzimy się w Ostrowcu? Ja przyjeżdżam od Opatowa, więc nie przyjadę z kielecką ekipą, Starachowice też mają swoją ścieżkę.

Jako że mrok zapada teraz bardzo wcześnie proponowałbym spotkać się jeszcze za widna jeśli to wykonalne. Mi odpowiada praktycznie każda godzinka.

norb
[Usunięty]

Wysłany: 26-11-2008, 19:06   

Jeśli ma być widno to proponowałbym jaką wczesną porę wyjazdu-14-góra 15, nie mamy daleko do ostrowca, ale przewiduję jakąś godzinkę jazdy. Z ck najbliżej będzie nam przez nową słupię i pewnie taki kierunek obierzemy... Przydałoby się żeby Bomba podał już jakieś dobre miejsce.

b00mba
[Usunięty]

Wysłany: 29-11-2008, 10:36   

Haalllooo jest tu kto?? Proponuje spot pod sklepem Billa na alei 11go maja. a godzinke juz Wy ustalcie :lol: Jedno Evo przyjedzie na pewno bo własnie wróciłem od właściciela i powiedzial ze będzie, Eclipse po super lifcie tez sie pojawi:). Proponuje spotkanie grupowe na tym parkingu tam, potem rundke samochodami po Ostrowcu a na koniec zjazd do "hokus pokus" taki przyjemny lokalik z barem kręglami i bilardem :) Mam nadzieje ze mnie nie zawiedziecie i pokazecie sie zgraną ekipą:) teraz czekam na propozycje godzin zeby powiedziec MM z ostrowca na ktorą mają byc :) no to PzdR i Odpisujcie!

Adaho_krak 
moderator

Auto: Megane GTline
Wysłany: 29-11-2008, 14:49   

Bardzo miło jest patrzeć jak następny region Polski rośnie w siłę :) :D
Udanego spota MM z Kielcowni życzy Krakus. Mam nadzieje, że tym razem wiosenne Morsko (3 już Spot Polski Południowej, Sion wam opowie o 1 :) ), będzie licznie reprezentowane przez wasz region :)

Renault Megane Gtline
Piszę poprawnie po polsku
. - Przynajmniej się staram :)

Adam 00302/KMM

Odpowiedz do tematu