Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Pokrowce na siedzenia
Autor Wiadomość
Zorro123
[Usunięty]

Wysłany: 27-11-2008, 17:28   Pokrowce na siedzenia

Mam pytanko czy są jakieś pokrowce które można zakładać na siedzenia do lancera? Wiem ze ma boczne poduszki w siedzeniach ale może są jakieś, a może koszulki? I jeszcze widzidziałem tapicerkę Intense i powiem szczerze ze jakościowo jest fajniejsza od Invite czy można ją zamienić bo wiem że jest na suwaki? Może ktos ma jakies doświadczenia w tej kwestii.

jaca71 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 ES '09
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 27-11-2008, 18:32   

A po co pokrowce? I jeszcze koszulki - masakra.

Zorro123
[Usunięty]

Wysłany: 27-11-2008, 19:48   

Samochód ma służyć parę lat a nie każdy jest dyrektorem. Dzieci tez dokładają swoje. Nawet przy odsprzedaży będą patrzeć aaa........ powycierane siedzenia albo plamki i co? Cena niższa. Jeśli ktoś nie chce to porostu nie zakłada i koniec kropka. Ja się pytam czy to warto i czy można.

jaca71 
Mitsumaniak

Auto: Lancer 2.0 ES '09
Wysłany: 27-11-2008, 20:05   

Zorro123 napisał/a:
Samochód ma służyć parę lat a nie każdy jest dyrektorem. Dzieci tez dokładają swoje. Nawet przy odsprzedaży będą patrzeć aaa........ powycierane siedzenia albo plamki i co? Cena niższa. Jeśli ktoś nie chce to porostu nie zakłada i koniec kropka. Ja się pytam czy to warto i czy można.

To ja pisze że moim zdaniem nie warto.
Też mam dzieci, pozwalam im jeść i pić w samochodzie i twierdzę że nie warto. Nigdy nie zrozumiem że ktoś siedzenia oszczędza dla następnego właściciela. Producent dla mnie zrobił tapicerkę, dla pierwszego właściciela. Takie mam zdanie.

Trik 
Mitsumaniak
1056/KMM

Auto: Lancer 1.5 invite '08
Wysłany: 27-11-2008, 21:41   

jaca71 napisał/a:
Producent dla mnie zrobił tapicerkę, dla pierwszego właściciela.

Święta racja. Z czterech aut które miałem tylko w Syrenie miałem pokrowce szyte na miare bo na skajce nie szło siedzieć.
Lepiej systematycznie konserwować tapicerkę. Ale to tylko moje zdanie.

Artii 
moderator mitsumaniak

Auto: LancerCS0 2003 LancerC62 1990
Wysłany: 28-11-2008, 07:55   

Potwierdzam opinie przedmówców.

Siedzenia są wykonane z takich materiałów że będą służyć latami.

piomic 
Forumowicz

Auto: Lancer 1,8 Intense 2008
Wysłany: 29-11-2008, 23:49   

W Intense materiał jest taki, że błotko (letnie gumy wiozłem od kapciarza i z worka się wylało) znika pod ręką. Wystarczy trzepnąć :oops: i już :wink:
A pokrowiec (jeden - pasażer nie zasłużył) miałem w maluchu z 1978. Takie białawe "futerko". I nakładany zagłówek na tym. Super był wóz...

Bastek77
[Usunięty]

Wysłany: 09-12-2008, 00:03   

Reasumując, kolega nie pytał o wasze jakże cenne opinie na temat zasadności użycia pokrowców, tylko o możliwości zakupu koszulek lub pokrowców.
Jak mi wiadomo, każdy może robić z swoim wozem co mu się podoba, więc nie rozumiem ironii z waszej strony, osobiście, jak bym spotkał się z czymś porządnym zafundował bym sobie pokrowce do miśka, pozdro.

Odpowiedz do tematu