Zakup MSW 99' |
Autor |
Wiadomość |
skull
Forumowicz

Auto: Mitsubishi Grandis 2,4 MiVEC
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 8 razy Dołączył: 03 Mar 2008 Posty: 614 Skąd: Kentaki
|
Wysłany: 30-11-2008, 22:06
|
|
|
Wstawiam fotki.Wygląda to tak,że fotel kierowcy i pasażera ma naszywki SRS AIR BAG
oraz kierowca ma w kierownicy air bag,ale już czołowej dla pasażera nie widać
 |
|
 |
penol [Usunięty]
|
Wysłany: 30-11-2008, 22:27
|
|
|
A no to dziwne. Powiedz jeszcze tylko czy kokpit przypadkiem nie jest obciagniety skora ?? Na fotce tak wyglada ale to moze byc zludzenie. Normalnie jest widoczny air bag pasazera a u Ciebie faktycznie nie ma sladu.
Radyjko tez nie jest oryginalne. Czy w zwiazku z tym faktem twoj wyswietlacz dziala ?? Czy sa dostepne wszystkie funkcje?? Oczywiscie za wyjatkiem RDSu bo wiadomo ze tego nie bedzie. Pytam bo mysle nad wstawieniem innego radyjka. |
|
|
|
 |
skull
Forumowicz

|
Wysłany: 30-11-2008, 22:57
|
|
|
kokpit plastikowy a wyświetlacz działa bez problemowo jedynie nie mogę przestawiać miedzy średnie spalanie a ile km na paliwie w baku.Radyjko oryginalne zostawiłem na wszelki wypadek:)a Pioneer gra fajnie nawet na oryginalnych głośnikach:)
Tak na marginesie penol fajny masz grill,szukam takiego do swojego MSW:) |
|
 |
penol [Usunięty]
|
Wysłany: 01-12-2008, 22:54
|
|
|
No to nie wiadomo co z tom poduszka. Moze jednak to fotel z innego miska stad naszywka.
Co do grila to tez mi sie podoba Widzialem w bydgoszczy MSW ktory jezdzi z grilem polakierowanym w takim samym kolorze jak listwy boczne i tez niezle wyglada. Moj jest chromowany oryginalnie, na lusterkach tez sa oryginalen nakladki w chromie. Mysle ze ciezko Ci bedzie znalezc cos na rynku bo to zadkie auto.
Maznij sobie na kolor listew grila i bedzie git
Pzdr |
|
|
|
 |
skull
Forumowicz

|
Wysłany: 02-12-2008, 09:35
|
|
|
tylko musiałyby być dwa fotele z innego miśka i jeszcze zapomniałem dodać że podgrzewanie jest w obu fotelach które działa bez zarzutu.Czyli raczej jakaś dziwna wersja wyposażenia może ktoś zamawiając nowego Miśka z jakiś powodów nie chciał tej poduszki pasażera:) Namierzyłem firmę która chromuje plastikowe elementy zobaczę ile krzykną za usługę |
|
 |
|