|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Lubelszczyzna ma nowego mitsumaniaka |
Autor |
Wiadomość |
Marino
Mitsumaniak żółte niepozorne

Auto: Colt CJ0 1.3 twenty
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 4 razy Dołączył: 13 Mar 2007 Posty: 320 Skąd: Łęczna
|
Wysłany: 28-05-2008, 22:43
|
|
|
uff dzięki chłopaki za życzenia i gratulacje, ja powiem tylko że jestem strasznie wykończony tą sytuacją, ostatnia noc to 4 godziny snu i normalnie lece na pysk.... ale warto, bo to małe-wielkie szczęście |
_________________ Pozdrawiam
 |
|
|
|
 |
Grześku
Mitsumaniak groźny oboźny

Auto: Outlander Intense+ 2.0
Pomógł: 12 razy Dołączył: 04 Maj 2005 Posty: 2722 Skąd: Świdnik
|
Wysłany: 29-05-2008, 12:23
|
|
|
Gratuluję!
To wspaniałe uczucie - wiem bo jestem "na świeżo"
Niech się zdrowo chowa i przyniesie Wam wiele szczęścia! |
_________________ "nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przeciez trzeba napisac." by Rafal_Szczecin
strony www, druk, grafika reklamowa, fotografia |
|
|
|
 |
Matip [Usunięty]
|
Wysłany: 31-05-2008, 16:56
|
|
|
No no wielkie gratulacje:) |
|
|
|
 |
Pozytyw
Nowy Forumowicz
Auto: MSS1.3 i Grandis 2.0 DID
|
Wysłany: 01-12-2008, 21:24
|
|
|
No i teraz po kilku miesiącch , myślisz.
Uff wreszcie raczkuje , mam chwilkę spokoja. A niech tam bawi się tą wieżą HI FI.
Zamknę tylko na chwilę oczy może wypłynie ten piasek......
O kurcze gdzie On się schował
Super chwile. Im starszy tym fajniejsy.
Aż przyjdzie czas gdy skończy 12 lat i kumple są dla niego ważniejsi........
Ale się nawspominałem, aTy nie masz czasu na czytanie pewnie jeszcze.
Pocieszę Cię, że jak zacznie samodzielnie biegać - odpoczniesz.
Chyba, że masz SuperWomen,
Jak z perspektywy czasu?
Co ja bredzę
Mamy nawijać o Miśkach a nie o naszych berbeciach, dopuki nam bryk nie zabiorą.
Pozytyw |
|
|
|
 |
Marino

|
Wysłany: 03-12-2008, 15:19
|
|
|
Tak tak to jeszcze wszystko przede mną ale 6 dni temu Mati skończył pół roczku no i powiem że szybko leci ten czas, nabrał przyspieszenia okropnie. Całkiem niedawno wróciłem przecież z sali porodowej i siadłem przed kompem napisać że syn nam się urodził.... nawet pamiętam smak tyskiego z tamtego wieczora....
Ale to już dawno i nieprawda... teraz borykamy się ze skutkami szczepień... neurologicznymi skutkami. Odwiedzamy różnych neurologów i terapeutów w poszukiwaniu pomocy dla dziecka. W poniedziałek byliśmy w takim instytucie w warszawie, gdzie Mateusza obejrzeli specjaliści i wyznaczyli nam zestawy ćwiczeń żeby pobudzić aktywność mózgu i nauczyć mózg prawidłowych reakcji na podawane bodźce. No i w końcu dowiedzieliśmy co się z nim stało, bo jakoś u nas nikt nic nie potrafił sensownego powiedzieć. Szczepienie poraziło układ obronny organizmu, ale najważniejsze jest że znaleźliśmy właściwą drogę wyjścia z tej sytuacji.
także takie to niezbyt ciekawe wieści... |
 |
|
|
|
 |
siwek
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6 GL + LPi, Mazda 6 2.0
Pomógł: 27 razy Dołączył: 18 Lis 2007 Posty: 3382 Skąd: Kozłów Biskupi
|
Wysłany: 03-12-2008, 17:15
|
|
|
Marino, współczuje że tak się potoczyło i trzymam kciuki żeby było wszystko w porządku
ten czas tak szybko leci... |
_________________ "Nie mam nic przeciwko przychodzeniu do pracy, ale te osiem godzin czekania na wyjście to już totalny absurd."
 |
|
|
|
 |
Marino

|
Wysłany: 03-12-2008, 17:38
|
|
|
Wiesz ja nie rozpatruję tego już na zasadzie tego czy koledzy współczują nam czy nie.... to nie tak. My jako rodzice, ale nie tylko my, każdy rodzic nowo narodzonego dzieciaczka ma w obowiązku posiąść na tyle dużo wiedzy, o tym jak zapewnić swojemu dziecku możliwie najwięcej bezpieczeństwa... Szczepienie odbyło się w dobrej wierze, że wszystko będzie dobrze... dopiero jak to się stało to zaczęliśmy szukać informacji DLACZEGO. Dowiedzieliśmy się co to są szczepionki, z czego są robione, jaka jest baza, co to są koncerny farmaceutyczne, lobby, naciski, że kalendarz szczepień nie jest obowiązkowy, ze rodzic ma prawo odmowy szczepienia. Stare polskie przysłowie że Polak mądry po szkodzie.... ponownie się sprawdziło, tym razem niestety w straszny sposób....
Ale tak jak pisałem wcześniej na nowo odzyskaliśmy wiarę i mamy plan działania, znaleźliśmy odpowiednich ludzi, którzy pokazali nam co robić i jak robić żeby wszystko było w porządku |
 |
|
|
|
 |
Pozytyw
Nowy Forumowicz
Auto: MSS1.3 i Grandis 2.0 DID
|
Wysłany: 03-12-2008, 17:39
|
|
|
Dacie radę. teraz już będzie tylko lepiej skoro wiadomo co trzeba robić.
Najgorsze u maluchów jest to, że nie potrafią powiedzieć co lub gdzie im dokucza.
Wszystkiego najlepszego dla Mateusza.
Pozytyw |
|
|
|
 |
|
|