Może by zrobić Mitsumaniaki Assistance:) |
Autor |
Wiadomość |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 17-06-2005, 08:06
|
|
|
J@RO napisał/a: | Moze czas dolaczyc mapke calego swiata
Ja moglbym sie dopisac - a co? ze niemam miska nieznaczy ze niemoge pomoc
Clifton, NJ, USA - blisko NY city |
osz cholerka o tym nie pomyślałem!! Ale popracuje nad tym!! i może się uda!1
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 17-06-2005, 11:00
|
|
|
Mitsumaniaki wszystkich krajów łączcie się. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Artii
moderator mitsumaniak

Auto: LancerCS0 2003 LancerC62 1990
|
Wysłany: 17-06-2005, 11:30 Re: Mapka - lista
|
|
|
JCH napisał/a: | Mapka OK - ale .....
wydaje mi się mało praktyczna w używaniu. Fajnie wygląda na ekranie kompa i ..... i tyle. Nie wiem czy to możliwe ale mogłyby pojawiać się dane użytkownika przy najechaniu kursorem myszy na znaczek mitsubishi na mapce - ot taki bajer
Ale po raz kolejny proponuję aby osoby zgłoszone do Assistance zebrać w listę, którą łatwo wydrukować. Najlepiej posortować wg miast lub województw. To wydaje mi się najbardziej praktyczne. Albo posadzić to po prostu w pliku excela i każdy kto ma mieć dostęp będzie sobie go miał. |
Zgadzam sie z tym w 100%.
ps. Myslalem ze tych "mitsumaniakow assistance" bedzie wiecej. Strach gdziekolwiek dalej wyjezdzac |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
|
Wysłany: 17-06-2005, 11:37 Re: Mapka - lista
|
|
|
Artii napisał/a: | JCH napisał/a: | Mapka OK - ale .....
wydaje mi się mało praktyczna w używaniu. Fajnie wygląda na ekranie kompa i ..... i tyle. Nie wiem czy to możliwe ale mogłyby pojawiać się dane użytkownika przy najechaniu kursorem myszy na znaczek mitsubishi na mapce - ot taki bajer
Ale po raz kolejny proponuję aby osoby zgłoszone do Assistance zebrać w listę, którą łatwo wydrukować. Najlepiej posortować wg miast lub województw. To wydaje mi się najbardziej praktyczne. Albo posadzić to po prostu w pliku excela i każdy kto ma mieć dostęp będzie sobie go miał. |
ps. Myslalem ze tych "mitsumaniakow assistance" bedzie wiecej. Strach gdziekolwiek dalej wyjezdzac |
No to może wyrzucić mapkę wogole skoro nie potrzebna to zrobić w exelu umieścić faktycznie na stronie, forum to przeniesc na grupe dyskusyjna i strone mitsumaniaki rowniez. Możemy ja wyrzucic. Jak chcecie ja sie dostosuje!! |
|
|
|
 |
misia27
Mitsumaniak KRÓLOWA MANHATTAŃSKA

Auto: Colt 1,5 glxi '91 4G15
|
Wysłany: 17-06-2005, 11:40
|
|
|
dla mnie mapa jest ok i jest czytelna nie wiem co wam tam nie pasuje tak do konca... |
_________________ Monia
...
I used to have an open mind but my brains kept falling out.
17 czerwca 2011r.- impreza urodzinowa z okazji 20-tych urodzin Mitsusia |
|
|
|
 |
Jackie
Mitsumaniak Dealer Mitsumaniak

Auto: Eclipse Cross PHEV
|
Wysłany: 17-06-2005, 11:47
|
|
|
Igi luzik. Mapka jest bardzo fajna i musi zostać, co do pliku exela zapraszam do współpracy i chłopaki na pewno wiedzą czego chcą, więc zrobią to najlepiej, prawda?
pozdrawiam |
_________________ Jackie
Evolution never ends...
http://wybieramaso.pl/ |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
|
Wysłany: 17-06-2005, 11:59
|
|
|
oki. Juz wiem jak to zrobic chyba ale najpierw musze pogadac z Hubertem czy to wykonalne. |
|
|
|
 |
TNT
Mitsumaniak

Auto: Toyota AYGO
|
Wysłany: 17-06-2005, 12:24
|
|
|
Chlopaki mapka jest oki ale na wyjazd przyda sie i karteczka ze skrotem gdzie wszystko znajdziemy a planujac wyjazd mapka pokaze jak jechac. Pozdrawiam "asistance mitsumaniakus" |
_________________ Zmieniają się auta ale klub zostanie zawsze ten sam - MITSUMANIAKI.Carisma-TNT
Eclipse-TNT
Hania-TNT
Pomóż komuś Ty, ktoś pomoże Tobie - Mitsumaniaki Assistance |
|
|
|
 |
Artii
moderator mitsumaniak

Auto: LancerCS0 2003 LancerC62 1990
|
Wysłany: 17-06-2005, 18:21 Re: Mapka - lista
|
|
|
igi napisał/a: | Artii napisał/a: | JCH napisał/a: | Mapka OK - ale .....
No to może wyrzucić mapkę wogole skoro nie potrzebna to zrobić w exelu umieścić faktycznie na stronie, forum to przeniesc na grupe dyskusyjna i strone mitsumaniaki rowniez. Możemy ja wyrzucic. Jak chcecie ja sie dostosuje!! |
Nie zrozumielismy sie. Mapka jest zajefajna:). Chodzi tylko o jakis spis wszystkich mitsumaniakow (ktory mozna wydrukowac i miec zawsze w samochodzie) na ktorych mozna liczyc podczas niespodzianek w trasie. |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
|
Wysłany: 17-06-2005, 19:26 Re: Mapka - lista
|
|
|
Artii napisał/a: |
Nie zrozumielismy sie. Mapka jest zajefajna:). Chodzi tylko o jakis spis wszystkich mitsumaniakow (ktory mozna wydrukowac i miec zawsze w samochodzie) na ktorych mozna liczyc podczas niespodzianek w trasie. |
Sorki uniosłem się i teraz załuje. Przepraszam wszystkich. Bedzie cos takiego na foorum bo grzebac w tym juz nie chce. bedzie spis miastami i wojewodztwami. To tylko skopiowac do notatnika czy worda i wydrukować. Będą te same dane co tam (na mapce). Osoby tylko zarejestrowane na mapce beda mialy tam dostep!
Mam nadzieje że to troche uprosci wszystkim korzystanie z assistance.
Pozdrawiam i przepraszam jeszcze raz!! |
|
|
|
 |
Firebee
admin mitsumaniak

Auto: A160, Space Gear,
|
Wysłany: 17-06-2005, 20:57
|
|
|
I tak bym nie pozwolil tak latwo Ci wywalic tej mapki Igi, bo jest Super!!
A co do ilosci osob na mapce.. Rozumiem, ze najlepiej jakby bylo nas tysiace, ale w tak krotkim czasie niemozliwe jest zebranie tak duzej ilosci "elitarnych" osob, ktore chca pomoc i potrzebuja jej.. Na to potrzeba czasu..
Pozdrawiam
Firek |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
|
|
|
 |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 22-06-2005, 20:43
|
|
|
ja wyslalem maila i do dzis nie mam odpowiedzi... ale nie bede sie skarzyl |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
|
Wysłany: 22-06-2005, 20:46
|
|
|
borecki napisał/a: |
ja wyslalem maila i do dzis nie mam odpowiedzi... ale nie bede sie skarzyl |
hmmmmmm a ja w skrzynce nic nie mam!! moze na pw maila i Ci podeśle zaproszenie . Naprawde nic nie mam w skrzynce. Firek nie krzycz!! naprawde!! |
|
|
|
 |
borecki [Usunięty]
|
Wysłany: 22-06-2005, 20:55
|
|
|
w takim razie wysle jeszcze raz |
|