Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zmiany w regionie Pomorskim

Czy chcesz zmiany Moderatorów w regionie Pomorskim???
TAK
1%
 1%  [ 1 ]
NIE
98%
 98%  [ 52 ]
Głosowań: 53
Wszystkich Głosów: 53

Autor Wiadomość
akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-12-2008, 11:14   Zmiany w regionie Pomorskim

Witajcie Pomorscy Mitsumaniacy.

W związku z pewnymi niepokojącymi mnie informacjami z innych regionów, dot. aktywności tych regionów, ale i również dot samej osoby Moderatora tychże regionów - doszedłem do wniosku, że być może i ja nie dostrzegam jakiś problemów i dlatego chciałbym zadać Wam pytanie:
Czy chcecie zmiany Moderatorów w regionie Pomorskim???

Bardzo proszę o odpowiedź na to pytanie w ww ankiecie . (ankieta trwa 7 dni, gdyż w razie konieczności chciałbym do końca roku wybrać nowych Moderatorów w naszym regionie)

Poza tym chciałbym również, abyście napisali tutaj ew Wasze propozycje, sugestie do poprawy aktywności Mitsumaniaków w naszym regionie, a także pomysły do uatrakcyjnienia naszych Spotów Regionalnych, lub pomysły na jakiekolwiek rozwinięcie, polepszenie działania Mitsumaniaków w naszym regionie.

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

andy1
[Usunięty]

Wysłany: 08-12-2008, 15:44   

Moim zdaniem m3m funkcjonuje fantastycznie, co do spotów -> dobrze byłoby znaleźć jakieś miejsce z lepiej oświetlonym i dużym parkingiem, niż Harnaś, chociaż nie jest źle -> moim zdaniem możnaby poszukać czegoś ciekawszego.

Organizujemy się dobrze, robimy spontan-spoty, gokarty, wyjazdy za miasto. Akbi -> wzorowo wywiązujesz się ze swojej roli i inne regiony powinny się od Ciebie uczyć ;)

choćby po kilku topowych miejscach w rankingu spotów widać, iż nasz region nie potrzebuje wielkich zmian, a na pewno nie potrzebuje zmiany moderatora :)

BigTomala 
Mitsumaniak
MOD Black Dragon

Auto: GALANT Sport Edition EA5A V6
Wysłany: 08-12-2008, 15:59   

EDIT
Ostatnio zmieniony przez BigTomala 10-01-2010, 22:09, w całości zmieniany 1 raz  

ruslana81 
Mitsumaniak
żona swego męża

Auto: Corleone&RalliKrówka
Wysłany: 08-12-2008, 16:10   

andy1 napisał/a:
inne regiony powinny się od Ciebie uczyć

Przepraszam, że tak się wtrącę, ale jako że jestem również członkiem grupy pomorskiej, zdecydowanie potwierdzam słowa andy1 i podkreślam, że region mazowiecki już korzysta z pomocnych wskazówek Akbi'ego co robić, aby było lepiej. Pierwsze efekty już mamy , ale wciąż się uczymy, bo moderatorami jesteśmy od niedawna. Jeśli jednak u nas nastąpią zmiany - zdecydowanie przekażę "nowym władzom", aby dobrze obserwowali działania Akbi'ego na forum. To prawdziwy wzór moda regionalnego.
Akbi - wielkie dzięki!

Pawel`85 
Forumowicz
Lancerniety

Auto: Lancer 1,6 2005 Kombi
Wysłany: 08-12-2008, 16:52   

A moge tak wtracic z innej beczki.. Czy planujecie moze jakiegos spota w okolicach swiateczno noworocznych? Chcialbym wkoncu wpasc sie zapoznac bo jestem w kraju raz, dwa razy w roku i jak patrzalem to nigdy nie bylo akurat zadnych spotow. Wiec planujecie cos moze? Chetnie bym wpadl, co prawda bez miska ale moze wzial bym ze soba jakies zdjecia.

akbi 
I Love SPEEDway

Auto: Subaru Forester 2.0XT .. 18r
Zaproszone osoby: 65
Wysłany: 08-12-2008, 17:09   

Pawel`85 napisał/a:
Czy planujecie moze jakiegos spota w okolicach swiateczno noworocznych?

Niestety nie.
Najbliższy spot odbędzie się 15 grudnia, następny 15 stycznia.
później ...
24 stycznia - akcja krwiodawstwa
i bardzo ważny Spot - 31 stycznia z okazji 4 rocznicy powstania m3m.

W między czasie jeśli spadnie trochę śniegu to zrobimy kulig :)

Subaru Legacy 10MY 2.5 GT 2014 IV - 2018 III
Galant EA5W SE '99 2007 IV - 2015 III
Lancer CB4W GLXi '94 2005 XII - 2007 V

Pawel`85 
Forumowicz
Lancerniety

Auto: Lancer 1,6 2005 Kombi
Wysłany: 08-12-2008, 17:18   

I wlasnie o tym mowie :( za kazdym razem jak przyjezdzam... ech szkoda. Ja przyjezdzam 19grudnia a wyjezdzam 6 stycznia. :(
Widocznie cos chce zebym sie nie pokazywal bez misia, moze jak juz zjade do polski to wkoncu uda mi sie spotkac i zapoznac. A teraz pozdrawiam M3M

artman
[Usunięty]

Wysłany: 08-12-2008, 17:49   

Chociaż jestem nowy to myślę ŻADNYCH ZMIAN

doli73
[Usunięty]

Wysłany: 08-12-2008, 18:58   

artman napisał/a:
ŻADNYCH ZMIAN

JESTEM ZA :!: :thumbleft:

dm17
[Usunięty]

Wysłany: 08-12-2008, 19:30   

Akbi weź polopirynkę i się połóż bo chyba chory jesteś :P :P i nie spamuj tutaj bezsensownymi tematami bo napisze do Huberta żeby Ci dał czerwień :D :D :D

Ja jak Andy poszukałbym jakiegoś innego lokalu gdzie większy parking, więcej miejsc aby klapnąć. Może niech każdy wpisuje co zna i coś się z listy wybierze ..............

topcan 
Mitsumaniak

Auto: Outlander 2.0 2004 4WD
Wysłany: 08-12-2008, 19:40   

No to ja swoje 3 grosze, co prawda od niedawna tu jestem i znam prace mogeratora od wewnątrz to stwierdzam ze Akbi robi świetną robote i nie ma co zmieniać

Jesli chodzi o jakieś inne propozycje to są odpowiednie tematy na naszym forum gdzie można to wyrazić
Ale kożystajac z okazji to moja propozycja jest przyłanczanie sie do takich akcji jak Mikołaje na Motorach coprawda w tym roku już jest po ale na przyszły rok było by miło pare misiaków wystawic w czerwieni

Akbi tak dalej i pamietaj ze krytyka zazwyczaj wzmacnia :D

andy1
[Usunięty]

Wysłany: 08-12-2008, 19:51   

To jeszcze coś wtrącę ;)

Atmosfera i aktywność regionów zależą od wszystkich jego przedstawicieli i wszyscy jesteśmy za większość problemów/spraw wspólnie odpowiedzialni -> moderator może pomóc / przeszkodzić ale tylko w niewielkim stopniu. To MY budujemy pomorską społeczność MitsuManiaków, MY WSZYSCY, z wielką pomocą AKBI'ego któremu chwała za to, niech wszyscy patrzą jak to się robi tutaj na pomorzu ;)

Ogólnie to zamiast tej ankiety proponuję wstawić ankietę "kto chce dorzucić parę groszy i zrzucić się na butelkę dobrego alkoholu dla mod-teamu grupy pomorskiej" za to, co robią i jak im to wychodzi.

O ile pamiętam to ogólnie wybory naszych moderatorów były całkiem niedawno, więc w ogóle temat jest bez sensu :(

AKBI - odwalacie świetną robotę -> BRAWO za to i oby tak dalej ;)

raddex 
m3m&mitsumaniak

Auto: Lancer GT, 2016 r., 2,4 Pb
Wysłany: 08-12-2008, 20:33   

akbi napisał/a:
Czy chcecie zmiany Moderatorów w regionie Pomorskim???

Czyżbyś Arku już nie dawał rady z prowadzeniem tego wszystkiego??
Według mnie zmiana moderatorów nie jest potrzebna.
AKBI wyrabiasz 1000% normy - więcej już nie potrzeba. :D

Ja dalej będę tylko głosował na wcześniejsze spoty, np w pierwszą sobotę miesiąca i w dzień. :mrgreen: Co by np z synem przyjeżdżać i inni z dziećmi też.
Niestety z tym nie dogodzi się wszystkim, ale tak to już jest.

Qbatcz 
Mitsumaniak
life is good!!

Auto: colt cj0
Wysłany: 08-12-2008, 20:43   

akbi rulez!!
:biggrin:

Piszę poprawnie po polsku
.

Andrzej F
[Usunięty]

Wysłany: 08-12-2008, 23:01   

Akbi - dm 17 i raddex mają rację, myślę że brak zimy wpływa na Twoje myślenie, a tak serio to chyba Ty żartujesz?

Odpowiedz do tematu