Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zmiany w regionie Mazowieckim

Czy chcesz zmiany Moderatorów w regionie Mazowieckim ???
Tak
0%
 0%  [ 0 ]
Nie
100%
 100%  [ 35 ]
Głosowań: 35
Wszystkich Głosów: 35

Autor Wiadomość
cns80 
Mitsumaniak
Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 08-12-2008, 11:41   Zmiany w regionie Mazowieckim

Witajcie Mazowieccy Mitsumaniacy.

W związku z pewnymi niepokojącymi mnie informacjami z innych regionów, dot. aktywności tych regionów, ale i również dot samej osoby Moderatora tychże regionów - doszedłem do wniosku, że być może i ja nie dostrzegam jakiś problemów i dlatego chciałbym zadać Wam pytanie:
Czy chcecie zmiany Moderatorów w regionie Mazowieckim ???

Bardzo proszę o odpowiedź na to pytanie w ww ankiecie . (ankieta trwa 7 dni, gdyż w razie konieczności akbi chciałby do końca roku wybrać nowych Moderatorów w naszym regionie)

Poza tym chciałbym również, abyście napisali tutaj ew Wasze propozycje, sugestie do poprawy aktywności Mitsumaniaków w naszym regionie, a także pomysły do uatrakcyjnienia naszych Spotów Regionalnych, lub pomysły na jakiekolwiek rozwinięcie, polepszenie działania Mitsumaniaków w naszym regionie.

harpagan 
Mitsumaniak
Jaśnie Wielmożny Pan

Auto: Colt CC5A 4x4
Wysłany: 08-12-2008, 12:34   

Moja propozycja jest taka

Niech ludzie przestana marudzic. To co sie dzieje w temacie dotyczacym spotow skutecznie zniechecilo mnie nawet do czytania go. Sporej grupie osob wszystko nie pasuje i kombinuja jak dopasowac wiele spraw pod siebie.
Skoro jakis czas temu wybralismy sobie modow to teraz pozwolmy im zaczac dzialac tak jak tego oni chca i zobaczmy jakie beda efekty, bo narazie to jako grupa mazowiecka rzucamy im klody pod nogi.

Wyrazilem swoje zdanie jako uzasadnienie glosu w ankiecie i nie kontynuje tego tematu bo to nie miejsce na to ....

czarnuch23 
Mitsumaniak
Jaszczomp:>

Auto: Outlander 2.0T
Wysłany: 08-12-2008, 16:12   

Popieram zdanie harpagana... Moderatorzy nie maja wplywu na ludzi i nie zmienia ich nawet kolejne wybory. Proponuje zmienic "uzytkownikow" o ile to mozliwe :D :D to moze pomoze :D

Piwor 
Mitsumaniak

Auto: 730d
Wysłany: 08-12-2008, 18:43   

Hm, co tu więcej pisać, po komentarzu harpagan'a, jak ktoś chce, to stanie na rzęsach i się pojawi na spocie. Moderator właściwie co może zrobić? Pouczyć palcem? Z resztą to nie jego rola.

ex-Cari 1.8 SOHC 2008-2010.
Cari 1.8 GDI 2010-2013 -> SOHC 2014 - 2018
730d 2018 -

kkriss 
Mitsumaniak

Auto: Toyota Prius
Wysłany: 08-12-2008, 19:47   

Jakaś paranoja - na spotach pojawia się kto chce, czyżby ktoś potrzebuje jakiegoś przymusu? Ale o co chodzi, bo nie kumam - moderator jest ok, więc po co kombinować. Oczywiście chyba, że ktoś chce zostać moderatorem i ma jakieś pomysły to niech przedstawi kandydaturę i powie w czym będzie lepszy? - Jak dla mnie masakra - po co coś zmieniać jak działa ok - w tym przypadku chodzi o moda - cns80, nie przejmuj się i olej co infa z innych rejonów - nasz jest nasz - ma być nasz, a nie jak inne.

eddi1977 
Forumowicz

Auto: uno 900 :)
Wysłany: 09-12-2008, 06:57   

Wprawdzie nie jestem zbyt aktywnym uczestnikiem ale to co napisał harpagan wygląda sensownie.

Gene 
Mitsumaniak
shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Wysłany: 10-12-2008, 09:34   

Partyk nie masz wiekszych zmartwien :!: Wyluzuj koziolka i przestan marudzic. Mamy takich moderatorow jakich chcielismy (wybralismy). Robicie tyle ile mozecie. Spoty odbywaja sie regularnie. Informacje o spotkaniach pojawiaja sie na forum. Podejmowane sa proby znalezienia stalej lokalizacji. Gosciciee klubowiczow z innych regionow i wychodzicie z nowymi inicjatywami. Trudno wymagac aby Twoim jedynym zajeciem w zyciu bylo organizowanie spotkan dla grupki ludzi jezdzacych autami marki Mitsubishi i mieszkajacych w woj. mazowieckim. Na Akbiego chyba bliskosc morza tak dziala bo on ma nieograniczony zapal w animowaniu zycia Mitsumaniakow i to nie tylko na wybrzezu. :lol:
Konczac powtorze - nie dzieje sie nic takiego co mogloby powodowac iz uznalbym ze jestes zlym moderatorem. Masz moje poparcie i wiem, ze moge na Ciebie liczyc. :wink:
To, ze przestalem przyjezdzac na spoty nie ma nic wspolnego z moja ocena dzialan moderatorow regionalnych. Mam swoje osobiste powody. Caly ten temat chyba nie dotyczy Warszawy. To chodzi raczej o te rejony gdzie aktywnosc klubowa calkowicie zamiera. Czy na Mazowszu mamy taka sytuacje. Z cala pewnoscia nie. Wiec prosze nie siac paniki.

cns80 
Mitsumaniak
Forumowa łajza

Auto: Espace 4 2,0T+KawasakiZRX1200S
Wysłany: 10-12-2008, 11:21   

Gene napisał/a:
Partyk nie masz wiekszych zmartwien Wyluzuj koziolka i przestan marudzic.
Temat założyłem na prośbę akbi'ego.

Gene napisał/a:
Na Akbiego chyba bliskosc morza tak dziala bo on ma nieograniczony zapal w animowaniu zycia Mitsumaniakow i to nie tylko na wybrzezu.
:biggrin:

Gene napisał/a:
To, ze przestalem przyjezdzac na spoty nie ma nic wspolnego z moja ocena dzialan moderatorow regionalnych. Mam swoje osobiste powody.
Brakuje nam Ciebie :(

Gene napisał/a:
Konczac powtorze - nie dzieje sie nic takiego co mogloby powodowac iz uznalbym ze jestes zlym moderatorem. Masz moje poparcie i wiem, ze moge na Ciebie liczyc.
Dziękuję. To dla mnie ważne.

Temat został założony także po to żeby forumowicze mogli wypowiedzieć swoje zdanie odnośnie zmian i propozycji.

koszmarek 
pure energy :-)
ciotka koszmarek

Auto: Focus MK1
Wysłany: 10-12-2008, 11:56   

moja jedyna propozycja, o której już wspomniałam na mikołajkach Rusłanie, jest miejsce. Kilka propozycji miałam, Asia, daj znać czy coś sie uda i pasuje(jak będzie czas oczywiście):)

TRAWOR76 
Mitsumaniak
DESTRUKTOR

Auto: Lancer VIII, Colt CZ30
Wysłany: 11-12-2008, 18:27   

harpagan napisał/a:

Niech ludzie przestana marudzic. To co sie dzieje w temacie dotyczacym spotow skutecznie zniechecilo mnie nawet do czytania go. Sporej grupie osob wszystko nie pasuje i kombinuja jak dopasowac wiele spraw pod siebie.
Skoro jakis czas temu wybralismy sobie modow to teraz pozwolmy im zaczac dzialac tak jak tego oni chca i zobaczmy jakie beda efekty, bo narazie to jako grupa mazowiecka rzucamy im klody pod nogi.

Wyrazilem swoje zdanie jako uzasadnienie glosu w ankiecie i nie kontynuje tego tematu bo to nie miejsce na to ....

...popieram i nie mam, zastrzeżeń ,a co większa powodów do zmian ..

krotka 
Mitsumaniak
Sticker Princess ;)

Auto: Czarny - Colt CJ0 '98 :)
Wysłany: 13-12-2008, 21:47   

harpagan napisał/a:

Harpagan, widzę, że do mnie pijesz. Nie wiem jaki sens ma dyskusja o tym, że prosiłam, żebyśmy trzymali sie wcześniejszych ustaleń, z tym, że moderatorzy sprawują swoje stanowisko lepiej lub gorzej. Z Twojego tekstu wynika, że przynajmniej kilka razy wnioskowałam do dopasowanie czegokolwiek do mnie. Tymczasem jeszcze nigdy nie kwestionowałam jakiejkolwiek decyzji. Niepotrzeba i niesprawiedliwa wycieczka osobista z Twojej strony.

Ustosunkuje się też do całego tematu. Zagłosowłam na nie, ale jak dla mnie bez sensu jest ocenianie moderatorów przez użytkowników.
Taki szeregowy Mitsumaniak zna kilku modów jako ludzi, z którymi się widzi na spotach, którzy lepiej lub gorzej organizują jakieś akcje na forum lub poza nim - co przecież w gruncie rzeczy nie jest obowiązkiem moderatora, ale jego/jej wolna wolą. Ale tak naprawdę nie mam zielonego pojęcia jak moderatorzy sprawuja swoją podstawową funkcję - moderowanie forum.
Czy pilnują ogólnego porządku, czy kasują niedozwolone treści, czy wogóle oprócz udzielania się na forum, w jakikolwiek sposób korzystają ze zwiększonych uprawnień? To może ocenić tylko administrator forum, jeśli ma dostęp do jakiś statystyk.
To o czym mamy teraz zadecydować wyrazi jedynie naszą sympatie do moderatorów jako ludzi, a nie rzetelność ich pracy... :roll:

siwek 
Mitsumaniak

Auto: Cari 1.6 GL + LPi, Mazda 6 2.0
Wysłany: 13-12-2008, 22:03   

Cytat:
Czy chcecie zmiany Moderatorów w regionie Mazowieckim ???

NIE NIE i jeszcze raz NIE ;)

jeżeli w jakimś regionie dzieje się zle to niech tam się mod zmienia (o ile to jego wina).
u nas nie widze takiej potrzeby, jeśli chodzi o spoty to są dobrze organizowane bo i zapowiedz na forum odpowiednio wcześnie jest, i powiadomienie mailem jest wiec czego chcieć więcej? by jeszcze dzwoniono do każdego??? a że jest mała frekwencja?? hmm część ma lenia, części nie pasują terminy, innym coś wypadnie a jeszcze inni mają jakieś inne powody i się wszystkim na raz nie dogodzi co do terminu, mi się udało być tylko 2 razy na spocie ale nie uważam że to wina modów że mnie na nich nie ma.
Poprostu jest kilka powodów dla których nie mogę być - czego żałuję....

dlatego nie wuobrażam sobie zmiany modów w naszym regionie

ruslana81 
Mitsumaniak
żona swego męża

Auto: Corleone&RalliKrówka
Wysłany: 14-12-2008, 11:45   

krotka napisał/a:
Czy pilnują ogólnego porządku, czy kasują niedozwolone treści, czy wogóle oprócz udzielania się na forum, w jakikolwiek sposób korzystają ze zwiększonych uprawnień?

owszem - tydzień temu posklejałam wybrane tematy w jeden, zmieniając ich tytuły, usunęłam kilka tematów do kosza, a jeden przed usunięciem skonsultowałam z osobą, która ten temat założyła, czy nie ma nic przeciwko, aby wylądował w śmietniku.

Porządek musi być i trzeba minimalizować miejsce zajmowane na serwerze przez zbędne posty :wink:

krotka 
Mitsumaniak
Sticker Princess ;)

Auto: Czarny - Colt CJ0 '98 :)
Wysłany: 14-12-2008, 13:48   

No i właśnie o to mi chodzi :) Ty o tym wiesz, a nikt z oceniających nie wiedział do momentu aż sama napisałaś, więc jak mamy oceniać pracę moderatorów, jeśli jest ona dla nas niewidoczna :)
A co z moderatorami, których się nie widuje (bo zakładam, że jak kogoś nie widać, to nie znaczy, że nie istnieje i mogą być takie osoby)? Podczepią się pod pozytywną opinię o Was?

Cała ankieta mija się z celem :) Lepiej zrobić plebiscyt na najsympatyczniejszego moderatora na forum, najlepszego organizatora i moderatora publiczności ;)

Hubeeert 
Mitsumaniak
na urlopie

Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Wysłany: 14-12-2008, 17:16   

krotka napisał/a:
Lepiej zrobić plebiscyt na najsympatyczniejszego moderatora na forum

Popieram. Każdego kto NIE ZAGŁOSUJE NA MNIE nagrodzę dożywotnim banem :twisted:

Thomas Jefferson said:
1. A government big enough to give you everything you want, is strong enough to take everything you have...
2. The democracy will cease to exist when you take away from those who are willing to work and give to those who would not...
Just think...

.

Odpowiedz do tematu