|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[Cari 1.9TD] dymienie i takie tam |
Autor |
Wiadomość |
segal.74 [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2008, 09:00 [Cari 1.9TD] dymienie i takie tam
|
|
|
witam! a ja sie poddaje wlasnie wczoraj odebrałem auto od mechanika wymienialem uszczelke pod glowica podobno glowica byla wykrzywiona na pierwszym cylindrze i odkrecony wtrysk, zaplaciłem sporo odebralem chodził super ciszej i jakos inaczej wymienil wszystkie uszczelki od kolektorow i tp silnik szczelny glowica planowana. Do czasu kiedy postał całą noc w garazu rano tragedia to co przed a nawet gorzej kopci jak szalony szarpie zagrzeje sie ok chodzi malina co to moze byc swiece pompa sprzedaje to auto bo rece mi opadaja |
|
|
|
 |
carisma1 [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2008, 11:13
|
|
|
sprawdź luzy zaworowe.... |
|
|
|
 |
manieksad
Nowy Forumowicz
Auto: Carisma 1,9TD '99
|
Wysłany: 09-12-2008, 13:51
|
|
|
sprwdź świece żarowe...u mnie pomogło - dymił i nie równo pracował silnik |
|
|
|
 |
wojtec [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2008, 15:30
|
|
|
Wymień świece i poczytaj trochę forum. |
|
|
|
 |
NaMigi [Usunięty]
|
Wysłany: 09-12-2008, 23:53
|
|
|
U mnie jest podobna sytuacja. W chłodniejsze dni przy zapalaniu Cari strasznie mi kopci na szaro-błękitno i przez chwilkę spadają jej obroty, tak że prawie gaśnie. Świece miałam sprawdzane (nie znam się na tym) i podobno są ok. Co to jeszcze może być? |
|
|
|
 |
|
|