Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
[1G 90-94] Ektryczne sterowanie lusterek.- przeciwmgielne w
Autor Wiadomość
piotruś 
Forumowicz
,DZIECI KWIATY.''

Auto: ford S-Max.
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 12-12-2008, 22:25   [1G 90-94] Ektryczne sterowanie lusterek.- przeciwmgielne w

Siadło mi sterowanie lusterkami , czy ktoś to rozbierał ? . :P

W wersji USA załącza się światła przeciwmgielne na desce po lewej drugim przyciskiem i on mi siadł chyba , rozebrałem go założyłem żaróweczkę ale po wciśnięciu tylko daje samo migniecie światłami nie zatrzymuje się w pozycji załącz . :(
Ostatnio zmieniony przez Adaho_krak 09-02-2009, 09:49, w całości zmieniany 1 raz  

beben1982
[Usunięty]

Wysłany: 14-12-2008, 18:28   

siadło to znaczy że nie da się sterować ani lewym ani prawym??? sprawdź styki może zaśniedziały

piotruś 
Forumowicz
,DZIECI KWIATY.''

Auto: ford S-Max.
Wysłany: 14-12-2008, 18:30   

kilka mieś .temu jeszcze trochę sie ruszył z oporem a teraz ,,0'' :?

beben1982
[Usunięty]

Wysłany: 14-12-2008, 19:40   

musisz zdemontować boczek i dobrać się do styków ale najpierw sprawdź bezpieczniki może któryś padł

marekrybnik89 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Eclipse 1G
Wysłany: 14-01-2010, 22:01   

ja tez mam z tym problem lusterka mi w ogole nie działały tzn nie wiedziałem ze musza byc przeciwmgielne na tym gziku załaczone. dzis rozebrałem ten włacznik a własciwe to były 2 kableki luzem na 3 była wpieta mała zaróweczka ale była spalona i czy podłaczenie tych kabli jest obojetne czy musza byc jakos kolorami wpiete nie chciałbym zrobic jakiegos zwarcia i czegos wiecej popalic

Kazber 
Mitsumaniak

Auto: Eclipse 1G 2.0 DOHC
Wysłany: 15-01-2010, 10:35   

z tego co wiem można to podłączyć dowolnie gdyż ten włącznik po prostu zamyka obwód, tylko ten kabelek do żaróweczki musi dalej do niej być podłączony, u mnie do żarówki idzie biały kabelek, a do świateł czerwony i niebieski.

wuerce 
Mitsumaniak

Auto: Mitsubishi Eclipse 2.0 GS '92
Wysłany: 15-01-2010, 15:40   

przeczysćcie sobie styki w przełączniku benzyną extrakcyjną i będzie git
Nissan Almera N16 '03
Mitsubishi Lancer 1.5 GLXi '92

barteski 
Forumowicz

Auto: 1G TURBO 1G N/A
Wysłany: 17-01-2010, 10:02   

dokładnie jak piszewuerce, miałem ten sam problem pieknie sie to rozbiera czysci styki gumke i gra . a z tym pstrykiem do przeciw mgielnych jak rozebrałes i wyleciala jakas blazka albo inna czesc odp za blokowanie to morze byc lipa ale co jak go wcisniesz i trzymasz to tez nic??

marekrybnik89 
Nowy Forumowicz

Auto: Mitsubishi Eclipse 1G
Wysłany: 18-01-2010, 20:10   

no rzeciwmgielne kaplica kompl;etna jak rozebrałem przedni panel miałem kabelek z zaówka biały i te dwa luzem nie były wpiete do przełacznika. nic nie wypadło podłaczyłem i dalej nic. musze kable posprawdzac bo sniebiski szedł do dyłu czyli podłaczenie do lampy czerwony chyba był gdzies w bezpiecznikach wpiety widac ze ktos przy tym niezle kombinował co do lusterek jutro poczyszcze i zobaczmy:)

Odpowiedz do tematu