[CA1A 1.3] Instrukcje i schematy do 4G13 |
Autor |
Wiadomość |
Laki023 [Usunięty]
|
Wysłany: 25-04-2006, 15:50 [CA1A 1.3] Instrukcje i schematy do 4G13
|
|
|
Poszukuje wszelkich danych na temat mitsubishi colt 4G13 1997 rok, typ jc1ja. jezeli ktos posiada jakiekolwiek instrukcje i jest w stanie zeskanowac i przeslac do mnie, ewentualnie umiescic link do strony skad mozna takowe sciagnac to bede bardzo wdzieczny
karbone@wp.pl
pozdrawiam wszystkich mitsumaniakow |
Ostatnio zmieniony przez harpagan 24-10-2007, 01:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 156 razy Dołączył: 21 Mar 2005 Posty: 17695 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 25-04-2006, 16:37
|
|
|
Proponuję zajrzeć tutaj -> http://www.mitsubishi-gra...opic.php?t=2025 jest tam link do ściągnięcia service manuala co CJ0. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
rozewo [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2006, 00:54
|
|
|
Ja też skorzystałem z instrukcji wielkie dzięki. Nie znalazłem tylko jednego, mianowicie jak zmienić płyn hamulcowy. Wiem jak odpowietrzyć jest to w instrukcji. Czy należy odkręcić odpowietrznik wprzy tylnym ęnie i wypompować pedałem płyn, następnie nalać i znowu wypompować. Jeszcze raz dzięki dla Hubeeerta za manuale.
ps mam colta cjo 96r |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 09-05-2006, 00:56
|
|
|
Pisał o tym dziś tzn wczoraj Romel - tak w skrócie - instrukcja jak to zrobić szczegółowa tez jest gdzieś na Forum i tez pisana przez ROMELa. A co do manualai to nie mi dziękuj.
Pozdrawiam |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
|
Wysłany: 17-08-2006, 23:37
|
|
|
A na stronę Główną popatrzyć nie łaska?
Dział Downloads - Mitsubishi Service Manuals - tam są instrukcje serwisowe. Colt FAQ - wszelkie ważne posty. Colt Techniczne - tematy Techniczne o Coltach.
Pozdrawiam |
Just think...
. |
|
|
|
 |
sufit [Usunięty]
|
Wysłany: 18-08-2006, 11:42
|
|
|
oK. Dzięki |
|
|
|
 |
ozz [Usunięty]
|
Wysłany: 02-06-2007, 19:19
|
|
|
a schematy elektryczne do 4g92 znajdę gdzieś? zależy mi na informacji czy w głównej wiązce elktrycznej znajdują się fabrycznie przygotowane kable pod instalację klimatyzacji?? pewnie Hubeeert będzie wiedział... |
|
|
|
 |
|