Polowanie na Trasie Łazienkowskiej |
Autor |
Wiadomość |
Alek [Usunięty]
|
Wysłany: 25-04-2006, 20:39 Polowanie na Trasie Łazienkowskiej
|
|
|
W zeszłą środę testowałem jakąś cyfrówkę, i dla sprawdzenia sprawności ciągłego autofokusa wybrałem się w moje ulubione miejsce: na Trasę Łazienkowską, poniżej pl. Na Rozdrożu, gdzie prawym pasem większość autek jedzie ok. 100 k/h.
Autofokus okazał raczej marny, ale przypadkiem udało mi się upolować taką Carismę z czujnym kierowcą broniącym swego wizerunku.
Czy to ktoś z naszych?
 |
|
|
|
 |
Fido__ [Usunięty]
|
Wysłany: 25-04-2006, 22:27
|
|
|
Jechał z dziewczyną, to i co miał pokazywać? |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 26-04-2006, 07:47
|
|
|
Fido__ napisał/a: | Jechał z dziewczyną, to i co miał pokazywać? |
A jego żona może przecież zaglądać na forum |
|
|
|
 |
kochajj
Mitsumaniak

Auto: NISSAN
|
Wysłany: 26-04-2006, 08:55
|
|
|
ale czy zasłanianie coś da???? |
|
|
|
 |
wojtasek5 [Usunięty]
|
Wysłany: 26-04-2006, 08:59
|
|
|
Przy dzisiejszych szalejących reporterach, szukających tanich sensacji zrobiłbym pewnie tak samo. No chyba, że stałeś przy swoim miśku to by mnie trochę uspokoiło, a może zatrzymałbym się i uciął małą zapoznawczą pogawędkę. |
|
|
|
 |
Dudo [Usunięty]
|
Wysłany: 26-04-2006, 13:41
|
|
|
Nie wiem czy pamiętacie, ale jak głośno się zrobiło o tym,iż Pan Bogdan Ł. znany aktor jeżdzi po pijaku,
To w mediach pokazywali jak wsiada już z zabranym prawkiem do Cari chyba bordowej albo granatowej ... Może teraz zmienił kolor na "silver shadow" |
Ostatnio zmieniony przez Hubeeert 26-04-2006, 13:44, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
|
Wysłany: 04-05-2006, 20:35
|
|
|
A tak z podobnej beczki - nie wiecie przypadkiem czy na dwóch kawałkach dróg ekspresowch między Warszawą a Białymstokiem ( chyba 2 kawałki S8 - jeśli dobrze pamiętam) są fotoradary?? Tak na trasie 2 razy widziałem ale czy na drodze ekspresowej też stawiają??
Mam nadzieje że nie |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 04-05-2006, 20:50
|
|
|
Stawiają przenośne o ile mnie pamięć i CB radio nie myli. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
Karwoś
Mitsumaniak
Auto: Ford C-Max Hybrid 2.0
|
Wysłany: 04-05-2006, 21:48
|
|
|
No cóż zobaczymy czy coś (ktoś) przyjdzie do domku ze zdjęciem. Oby nie przyszedł. |
_________________ Lancer 2,0 '04 Automat. - już u nowego właściciela
Czas może na Space Stara dla żony? |
|
|
|
 |
igi
Mitsumaniak
Auto: Lancer Kombi 1.6 Invite
|
Wysłany: 05-05-2006, 07:36
|
|
|
Hubeeert napisał/a: | Stawiają przenośne o ile mnie pamięć i CB radio nie myli. |
Karwoś napisał/a: | No cóż zobaczymy czy coś (ktoś) przyjdzie do domku ze zdjęciem. |
Ups to ja tez czekam . Ile czasu moga obrabiac zdjecia?? BO narazie sie ciesze ze nie zaplacilem mandatu ale jeszcze moga byc fotki w fotoradarach |
|
|
|
 |
Alek [Usunięty]
|
Wysłany: 08-05-2006, 21:21
|
|
|
Jeszcze niedawno procedura była taka, że jeśli policja nie wyrobiła się z robotą w ciągu trzech miesięcy i w związku z tym traciła prawa do ukarania trafionego delikwenta, to przekazywała sprawę Sądowi Grodzkiemu, który miał już więcej czasu na zabawę.
Nie wiem czy nadal tak jest. |
|
|
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 08-05-2006, 22:56
|