|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Co to za alarm? |
Autor |
Wiadomość |
pablodc
Mitsumaniak
Auto: Subaru Impreza WRX '05
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 16-12-2008, 18:41 Co to za alarm?
|
|
|
Witam!
Mam w Lancerku założony dość dziwaczny wg. mnie alarm który nagle przestał działać. Tuż koło stacyjki ma gniazdko typu mini jack oraz przy kluczykach wtyczkę tego samego typu. Jako syrenę wykorzystuje klakson, pilot ma w kluczyku. Wogule nie znalazłem żadnej zależności pomiędzy alarmem a tą wtyczką (immobilaiser?). Dziwną rzeczą jest też zielona dioda założona w środkowej zaślepce panelu świateł awaryjnych i podgrzewania szyby tylenj, sprzężona ze światłami awaryjnymi, nie wiadomo po co?. Może któryś z Forumowiczów miał styczność z takim dziwactwem i będzie mógł pomóc.
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Artii
moderator mitsumaniak

Auto: LancerCS0 2003 LancerC62 1990
Pomógł: 17 razy Dołączył: 04 Kwi 2005 Posty: 892 Skąd: Zawiercie/Zabrze
|
Wysłany: 16-12-2008, 21:39
|
|
|
Może spytaj poprzedniego właściciela? |
|
 |
pablodc
Mitsumaniak
Auto: Subaru Impreza WRX '05
|
Wysłany: 17-12-2008, 19:15
|
|
|
Autko z komisu, sprowadzone z niemiec. Nie ma możliwości spytać sie poprzednich właścicieli. |
|
|
|
 |
|
|