| 

|  | Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki 

|  |  

| Ogłoszenie |  
         |   
 W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
 Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
 Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
 |  

| Kabelki z tyłu w drzwiach wewnatrz boczków od czego ?? |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | kawa89 [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 19-12-2008, 19:29   Kabelki z tyłu w drzwiach wewnatrz boczków od czego ?? |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam . Mam pytanie. Czy wiecie może od czego są z tyłu kabelki w drzwiach w cari 1997 HB . Miałem je wewnatrz boczków tak jakby przygrzane/przylutowane do tej takiej mydelniczki od klimki co jest za uchwytem ;] nie wiem czy to tak fabryka zrobiła czy poprzedni właściciel. Moje podejrzenia padaja na elektryke szyb , albo radio w co watpie ;] jakies inne pomysly albo moze ktoś wie na pewno co to jest ;] kable sa cieniutkie max 3 mm średnicy , takie słomkowe o ile pamiętam ;] |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      | MAłY   Forumowicz
 MAŁY

Auto: carisma 1.9 TD
 Kraj/Country: Polska

| 

|  Wysłany: 19-12-2008, 22:31 |   
 |  
               | 
 |  
               | Jesli masz szyby z tyłu na korbkę to na bank od szyb el. Po prostu elektryke ciągnęli we wszystkich egzempalarzach, ale juz nie we wszystkich zakładali pełne wyposażenie. |  |  
		|   |  |  
		|  |  
      |  |  |