|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Ocena Moderatorów grupy Dolny Śląsk |
Czy chcesz zmiany moderatorów Dolnego Śląska? |
TAK |
|
70% |
[ 14 ] |
NIE |
|
30% |
[ 6 ] |
|
Głosowań: 20 |
Wszystkich Głosów: 20 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Kmer
Mitsumaniak Arek

Auto: EA5W 2,5 V6 24 SE Automat
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 25-12-2008, 16:59
|
|
|
cuuube,
Ja nie zamierzam kandydować,także jak nawet zostałbym wybrany to się tego nie podejmę,padła jakaś propozycja,to ze się do tej pory nie ustosunkowałem do niej to nie znaczy ze jestem ZA fakt jest spor miedzy mną a Juicemen i miedzy innymi z tego względu jak i paru innych nie mogę zostać moderatorem,zwróć uwagę ze to są dopiero propozycje,wybory nowego moda maja dopiero nastąpić,także moja prywatna prośba do Serka o wykreślenie mojej osoby z listy.
PS.Wszystkich zainteresowanych moim sporem z Juicemenem proszę o wypowiadanie się w temacie gdzie spor był prowadzony,albo założenie nowego tematu odnośnie tej sytuacji na pod forum ogólnym.
Serek przenieś proszę wszystkie posty związane z moim sporem tam gdzie był on prowadzony,co by nie zaśmiecać tego tematu,bo zapewne nie raz jeszcze będzie ten temat poruszany,z góry wielkie dzięki.
Cuube
to akurat się nie dotyczy Twojej wypowiedzi,także nie odbieraj złe tego co napisałem wyżej. |
|
|
|
 |
cuuube [Usunięty]
|
Wysłany: 25-12-2008, 18:27
|
|
|
spoko nie odbieram...
wiem w jakim temacie spor sie toczyl (czytalem) ale sie nie wypowiadalem bo mnie nic do tego . znam was obu z dobrej strony i niech tak zostanie.
w propozycjach popieram Soldiego i na niego zaglosuje jak bede mogl i jesli wezmie udzial . napisalem tylko ze skoro Juice musi odejsc to Ty jako rowniez zainteresowany sporem nie mozesz zajac jego miejsca i ta propozycja nie byla dobrym pomyslem co jak widze dobrze rozumiesz
pozdro dla wszystkich |
|
|
|
 |
Serek
Mitsumaniak

Auto: Grand Voyager Limited AWD
|
Wysłany: 26-12-2008, 18:37
|
|
|
Panowie, w tej chwili rozmowy są prowadzone na gruncie prywatnym. W ostateczności będziemy zmuszeni stworzyć listę osób, spośród których wybierzemy moderatorów po utworzeniu nowego tematu przez MODa. Tak więc proponuję o kandydatury ale bez rozpisywania się o ich zaletach i wadach, sytuacjach które miały miejsce, itp.
P.S. Jak wspomniał Kmer, ten temat nie dotyczy bezpośrednio zaistaniałej sytuacji więc póki co proszę Was o nie komentowanie wydarzenia. |
|
 |
Hubeeert
Mitsumaniak na urlopie
Auto: TOYOTA YARIS 4EVER
|
Wysłany: 28-12-2008, 23:44
|
|
|
Do czasu wyboru nowych modów Seweryn zostaje tymczasowym modem.
Temat zamykam bo się dość dawno temu wyczerpał.
PS
Juiceman - zrobiłeś dużo dobrego - nawet ja to widzę. |
Just think...
. |
|
|
|
 |
|
|