Zamknięty przez: Hubeeert 18-08-2009, 10:19 |
Chcę powiedzieć, że... |
Autor |
Wiadomość |
ruslana81
Mitsumaniak żona swego męża

Auto: Corleone&RalliKrówka
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 29-12-2008, 15:04
|
|
|
Sruba napisał/a: | do jutra i tak nie jestem w stanie nic poradzic, zweryfikowac czy zrobilem dobrze, czy jednak popelnilem blad |
...i jutro krach na giełdzie murowany...i to wszystko przez Śrubę wciśnij "ENTER" a potem ctrl+alt+del....i wyjdź z biura...ja tak zawsze robiłam
.....i chce powiedzieć, że bardzo mi się podoba, jak nowy właściciel dba o Żabę...i że muszę wyjść z pieskiem, a zimno jest jak w piekle i mi się nie bardzo chce.... |
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
|
Wysłany: 29-12-2008, 15:22
|
|
|
Rafalku wspolczuje! Jakie to typowe. Wiele lat temu mialem podobna sytuacje pod supermarketem. Niestety nikt nic nie widzial a kamery przemyslowe tego kawalka parkingu nie obejmuja. Robilem rog za wlasne. Rok temu widzialem jak koles (stary piernik) cofajac przyuwazyl samochod stajacy za nim po drugiej stronie uliczki. To juz na innym parkingu ale tez pod supermarketem.
Typ przestawil dalej auto, wysiadl i poszedl do sklepu. Ja siedzialem w Pajero i obserwowalem cale zajscie. Zero stresu czy odpowiedzialnosci. Oczywiscie nikt nic nie zrobil. Poszedlem wiec za gosciem. W sklepie zagadalem bardzo spokojnie, ze chyba uszkodzil inny samochod na parkingu przed sklepem. Typ tak na mnie wyskoczyl, ze myslalem, ze dostanie wylewu. Zaczal sie pluc, ze to klamstwo i mam mu dac spokoj. Powiedzialem mu, ze nie mam czasu sie z nim szarpac ale sprawe zglaszam ochronie. Poszedlem do kantorka ochrony zagadac a typ w nogi i na parking. Co sie stalo po tem nie wiem. Dalem numery ochronie i pojechalismy. Oczywiscie slad po gosciu nie zostal.
Mi ostatnio ktos na ulicy polamal ramki do rejestracji. Pewnie chcial zabrac blache i ktos go sploszyl. Szkody narobil ale nie wielkiej. Ramke dostalem rano w Mitcarze i mechanicy mocowanie wyprostowali ale co sie wieczorem na wsciekalem to juz tylko moja kobita wie...
eeech... |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
Morfi
Mitsumaniak Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
|
Wysłany: 29-12-2008, 18:36
|
|
|
... Mam już 13 stron pracy inzynierskiej 3 rozdzialy i spis treści. Bez strony tytułowej. |
_________________ Moje OPC http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=96694
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 29-12-2008, 18:40
|
|
|
ze dzis z policji nikt nie dzwonil ... jak tak dalej pojdzie to baba powie, ze nie pamieta co robila tego i tego dnia o tej i o tej porze, i ze raczej nie byla na zakupach i znajac zycie bede musial to robic z wlasnej kasy, moze to i lepiej , zreszta jak sie wkurze, to nie bede nawet czekal na jakakolwiek wycene tylko pojade do lakiernika i to zrobie, wrrr |
|
|
|
 |
Morfi
Mitsumaniak Street Hunter

Auto: Opel OPC i FORD KA
|
Wysłany: 29-12-2008, 18:52
|
|
|
Rafal_Szczecin, wspolczuje. Niestety nie moge nic doradzic bo to jest niezgodne z prawem. Ale Ja bym ja znalazl |
_________________ Moje OPC http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=96694
Lepiej jest nie odzywać się wcale i wydać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.
-----------------------------------------------
Mark Twain |
|
|
|
 |
Rafal_Szczecin
Mitsumaniak

Auto: Volvo Amazon, Skoda Superb
|
Wysłany: 29-12-2008, 19:03
|
|
|
Morfi napisał/a: | Ale Ja bym ja znalazl |
tak tylko jak posiadajac tylko i wylacznie nr rejestracyjny auta ... |
|
|
|
 |
Efa!
Mitsumaniak queen of Off Topic

Auto: Toyota Corolla kombi
|
|
|
|
 |
stary alfer
Mitsumaniak Szkiełko i oko.

Auto: Już inne
|
Wysłany: 30-12-2008, 07:29
|
|
|
Rafal_Szczecin napisał/a: | tak tylko jak posiadajac tylko i wylacznie nr rejestracyjny auta ... |
No właśnie to jest niezgodne z prawem
Znaczy Ci co przekazują takie info są z nim na bakier pomimo tego, że przysięgają utrzymywać prawo, ład i porządek |
_________________ Dwie zasady gwarantujące sukces:
1. Nigdy nie mów nikomu wszystkiego,
2. ...
Ogarniam prawy ALT |
Ostatnio zmieniony przez stary alfer 30-12-2008, 09:40, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Krzyzak
moderator mitsumaniak uczestnik I Zlotu MM

Auto: E32, CR29, 5F, DCJ, 7N, Y2
Dołączył: 28 Kwi 2005 Posty: 24351 Skąd: był Malbork, teraz Gdańsk
|
Wysłany: 30-12-2008, 08:39
|
|
|
ze wnerwiaja mnie te wszystkie vw-geny i audi, bo strasznie smrodza tym tdi - czyli tumany dymu i smrodu |
|
|
|
 |
sruba
m3m&mitsumaniak football is a drug
Auto: Toyota Auris II TS
|
Wysłany: 30-12-2008, 09:18
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | ze wnerwiaja mnie te wszystkie vw-geny i audi, bo strasznie smrodza tym tdi - czyli tumany dymu i smrodu |
hahaha,
mitsubishi w dieslu nie smrodza ?? |
|
 |
gregorbu [Usunięty]
|
Wysłany: 30-12-2008, 10:33
|
|
|
Krzyzak napisał/a: | ze wnerwiaja mnie te wszystkie vw-geny i audi, bo strasznie smrodza tym tdi - czyli tumany dymu i smrodu | Darek, wciśnij mocno gaz i zostaw kopcącego z tyłu. A jeśli jedzie szybko - zwolnij. Wtedy już go nie będzie tak czuć.
... mam zapalenie jamy ustnej oraz spuchnięty język i mówię jak po znieczuleniu. |
|
|
|
 |
Bartek
Mitsumaniak friendly admin

Auto: A161, EC5W, GF6W, A03A
|
Wysłany: 30-12-2008, 10:36
|
|
|
Sruba napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | ze wnerwiaja mnie te wszystkie vw-geny i audi, bo strasznie smrodza tym tdi - czyli tumany dymu i smrodu |
hahaha,
mitsubishi w dieslu nie smrodza ?? |
nie - jeżeli to diesle Mitsu (nie DIDy itp.), to stoją z popękanymi wałami, głowicami i blokami.... |
_________________ Pozdrawiam
MITSUMANIAK Bartek
Outlander III '14
Galant 1600 L '82
Legnum VR-4 '99
Space Star '14
Space Wagon '99 V6 - 24 sprzedany
nie no ty zawsze powiesz co wiesz, a jak nie wiesz to i tak powiesz, bo przecież trzeba [coś] napisać by Ralal_Szczecin
Piratem drogowym się nie rodzi - piratem drogowym się umiera |
|
|
|
 |
dm17 [Usunięty]
|
Wysłany: 30-12-2008, 10:42
|
|
|
Rafał wpóczuję Tak jeżdza abbska po parkingach'
U mnie dziewczyna w pracy szla ostatnio na egzamion na prawko i przed wyjściem sie mnie pytala gdzie sie włacza wycieraczki na szczescie nie zdała................. |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
|
Wysłany: 30-12-2008, 11:28
|
|
|
Efa! napisał/a: | ...że kocham spacerować po lasach w Gdańsku - nawet po kolana w błocie, hehe! | zmien auto na terenowe |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
spiryt
Mitsumaniak

Auto: Galant
|
Wysłany: 30-12-2008, 11:29
|
|
|
że tu jest zimno i woda nie nadaje się do herbaty...przynajmniej słońce wyszło.. |
|
|
|
 |
|