Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki Strona Główna Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu.
Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Kmer
16-10-2009, 18:35
rekinek ze szwajcarii
Autor Wiadomość
Forest
[Usunięty]

Wysłany: 05-12-2008, 09:38   

Generalnie to dla mnie on jest cacy.....Zastanawia mnie tylko kierunek po lewej stronie (zdjęcia) bo jest troszkę głębiej, co może ale wcale nie musi świadczyć o biciu auta.....

Z drugiej strony patrząc pozostałe zdjęcia są cacy....równe szparki między elementami, matowa oryginalna przegroda, komora silniki wg. mnie nie ruszona. Więc kierunkiem za bardzo bym się nie przejmował. Może to też być wina innego padania Światła, a raczej jego braku z tamtej strony.

Poza tym kierunkiem nie mam się czego czepić. Rdzy na nadkolach z tyłu nie dostrzegłem, drzwi i błotniki trzymają linię, tylna klapa ładnie równo zamknięta.....Silnik czysty, plastiki przy silniku ok....

Tyle mogę powiedzieć na podstawie zdjęć, choć i tak twoich oczu nie zastąpię....

Więc miłego oglądania, i jak jest cacy jak opisałem to brać. Dla mnie Ładny.

toboho 
Nowy Forumowicz

Auto: galant-wkrótce
Wysłany: 05-12-2008, 18:28   

zajebiscie. dzieki za rzeczową odpowiedz. jutro jadę się targować :twisted:

[ Dodano: 06-12-2008, 18:22 ]
kupiłem!
jest piękny!
dziękuję po raz kolejny wszystkim Wam za pomoc!!!

Amator Galanta
[Usunięty]

Wysłany: 29-12-2008, 11:15   

Fajnie
Tylko zdjęcie papierów jest od innego auta- chyba od 2,4 Gdi.

irekkczek 
Forumowicz

Auto: EA5A 99r.
Kraj/Country: Polska
Wysłany: 30-12-2008, 20:50   

hm.. co ja jeszcze dostrzegłem to.. pasek na przedniej szybie. w swoim galancie nie miałem przyciemnianego paska, i galanty które spotykałem również nie miały, ale może ktoś na życzenie chciał, jednakże szyba chyba wymieniana, przednia belka na pewno była wymieniana, ponieważ nie ma matowego koloru a powinien być matowy i jeszcze jedno to brak płynu w zbiorniczku... wiem, że spada poziom płynu ale nie do zera... mam nadzieje, że coś tam płynu jest

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi