|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
Kompas/Termometr - nie dziala! |
Autor |
Wiadomość |
mały marian
Forumowicz

Auto: mitsubihi pajero 2,5 tdi exeed
Kraj/Country: UK
Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Gru 2008 Posty: 41 Skąd: Tczew/Birmingham
|
Wysłany: 31-12-2008, 19:11 Kompas/Termometr - nie dziala!
|
|
|
[size=18][/si wyświatlacz zaczyna działać dopiero gdy w samochodzie jest ciepło . pomocy bo nie wiem co wymienić |
Ostatnio zmieniony przez Gene 02-01-2009, 12:11, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
zbyszekm2
Forumowicz

Auto: Pajero 3,2 DiD Long
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 211 razy Dołączył: 26 Sty 2007 Posty: 4635 Skąd: Bytów
|
Wysłany: 31-12-2008, 20:47
|
|
|
wyświetlacz musisz wymienić. |
_________________ pajero Long, 3,2 DiD, najlepsze:)
 |
|
|
|
 |
mały marian
Forumowicz

Auto: mitsubihi pajero 2,5 tdi exeed
Kraj/Country: UK
Pomógł: 1 raz Dołączył: 31 Gru 2008 Posty: 41 Skąd: Tczew/Birmingham
|
Wysłany: 01-01-2009, 23:50
|
|
|
A TO NIE JEST WINA JAKIEGOŚ PODZESPOŁU KTÓRY WYSYŁA SYGNAŁ DO WYŚWIETLACZA BO JAK PISA LEM TO GDY JEST CIEPŁO TO DZIAŁA (MIAŁEM GO W DOMU I PODŁĄCZYŁEM -NIC )
JESZCZE PYTANKO - NIE CHOWA MI SIĘ LUSTERKO -ALE SKŁADA CZY CZAS NA NOWE ?????
[ Dodano: 01-01-2009, 23:24 ]
A I CO DO WYŚWIETLACZA TO GDY ZAPALAM ŚWIATŁA TO GAŚNIE MI PODŚWIETLENIE -CZY TO TAK MA BYĆ??????? Z GÓRY DZIĘKI |
|
|
|
 |
Gene
Mitsumaniak shoot & destroy

Auto: Pajero Sport Dakar '06
Kraj/Country: Polska
Pomógł: 115 razy Dołączył: 13 Lis 2006 Posty: 3775 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 02-01-2009, 10:30
|
|
|
Mały Marian, nie krzycz! Wylacz pisanie wielkimi literami ...tak na przyszlosc (caps lock).
Jakie lusterko Ci sie nie chowa ale sie sklada? Chodzi Ci o ktores lusterko boczne? Jesli masz elektryczne sterowanie to jesli jedno Ci sie nie sklada lub nie mozesz regulowac ustawienia lustra to raczej tego nie naprawisz. W pierwszym przypadku tylko wymiana calosci na dzialajace. W drugim mozesz poszukac samego wkladu i spobowac. Niestety z tego co ja sie orientuje to i tak czeka Cie wymiana calego elementu. Tak to juz ktos sprytnie wymyslil. |
_________________ C'est La Vie suckers
 |
|
|
|
 |
|
|