Przesunięty przez: Bzyk_R1 01-12-2017, 20:05 |
Interfejsy diagnostyczne |
Autor |
Wiadomość |
rezon
Mitsumaniak
Auto: był OutlanderII 2.0DID
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-01-2009, 20:25
|
|
|
Vader_L napisał/a: | rezon napisał/a: | [...] nie można włączyć długich świateł (tylko miganie) [...] |
U mnie po wprowadzeniu "skandynawskiego" można w tym trybie włączyć długie światła po zmierzchu. | czytałeś cały mój post czy tylko początek? |
_________________ był Outlander 2 2.0Did był Superb 1,8TSI 4x4 jest V60 CC  |
|
|
|
 |
Vader_L
Nowy Forumowicz

Auto: Outlander In+ 2.0 DID
Pomógł: 1 raz Dołączył: 29 Lis 2008 Posty: 17 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: 02-01-2009, 21:29
|
|
|
rezon napisał/a: | Vader_L napisał/a: | rezon napisał/a: | [...] nie można włączyć długich świateł (tylko miganie) [...] |
U mnie po wprowadzeniu "skandynawskiego" można w tym trybie włączyć długie światła po zmierzchu. | czytałeś cały mój post czy tylko początek? |
Czytałem oczywiście cały, ale cytowałem tylko fragment do którego się odniosłem (dalej już o tym nie było) |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
|
Wysłany: 03-01-2009, 20:06
|
|
|
Vader_L napisał/a: | cytowałem tylko fragment do którego się odniosłem | to pewnie bez trudu zauważyłeś, że była to odpowiedź na zupełnie inne pytanie
mati2 napisał/a: | Czy jest jakiś sposob zeby wyswietrlacz radia świecil jasno po wlaczeniu swiatel?
O co chodiz z ta zmiana swiatel na dzienne? | na dodatek sprzed czterech miesięcy |
|
|
|
 |
Vader_L
Nowy Forumowicz

|
Wysłany: 03-01-2009, 22:10
|
|
|
rezon napisał/a: | Vader_L napisał/a: | cytowałem tylko fragment do którego się odniosłem | to pewnie bez trudu zauważyłeś, że była to odpowiedź na zupełnie inne pytanie
mati2 napisał/a: | Czy jest jakiś sposob zeby wyswietrlacz radia świecil jasno po wlaczeniu swiatel?
O co chodiz z ta zmiana swiatel na dzienne? | na dodatek sprzed czterech miesięcy |
Rozumiem, ale nie wiem w czym problem. Uzupełniłem tylko informację nie kwestionując nic z tego co napisałeś, tylko omawiając stan faktyczny u mnie po zmianach w serwisie. I raczej było to spowodowane domniemaniem, iż być może zmieniło się oprogramowanie od tychże CZTERECH MIESIĘCY )))))) |
|
|
|
 |
rezon
Mitsumaniak
|
Wysłany: 04-01-2009, 21:50
|
|
|
Vader_L napisał/a: | Rozumiem, ale nie wiem w czym problem. Uzupełniłem tylko informację nie kwestionując nic z tego co napisałeś | tylko po co? nie jest to odpowiedź na pytanie, nie jest to nowa wiedza, a brak wpisu do tego postu przez cztery miesiące też o czymś świadczył. Ale jak czujesz tak silną potrzebę pisania, to nie ma problemu. |
|
|
|
 |
Vader_L
Nowy Forumowicz

|
Wysłany: 05-01-2009, 17:42
|
|
|
rezon napisał/a: | Vader_L napisał/a: | Rozumiem, ale nie wiem w czym problem. Uzupełniłem tylko informację nie kwestionując nic z tego co napisałeś | tylko po co? nie jest to odpowiedź na pytanie, nie jest to nowa wiedza, a brak wpisu do tego postu przez cztery miesiące też o czymś świadczył. Ale jak czujesz tak silną potrzebę pisania, to nie ma problemu. |
Nie czuję potrzeby pisania, co widać po ilości postów. Jak mniemam, wtrącenie o światłach również pytania nie dotyczyło. Wiedza raczej nowa, a przynajmniej uzupełniająca. Istnieją jakieś okresy "przedawnienia" wątków? A może nie wolno uzupełniać wiadomości?
W ogóle nie rozumiem Twojej (nad)reakcji związanej z tym co wpisałem, a wpisałem bo uważałem za stosowne uzupełnić zamieszczoną tam informację.
I ostatnie. O tym co wpisuję raczej ja będę decydował. Pozdrawiam Nowo Rocznie |
|
|
|
 |
|