|
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki
|
|
Ogłoszenie |
W myśl ustawy RODO, akceptując regulamin wyrażasz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie swoich danych osobowych w celach związanych z przyznaniem dostępu do forum / wstąpieniem do klubu. Administratorem danych jest Oficjalny Klub Mitsubishi - MitsuManiaki
Jeśli nie akceptujesz powyższych informacji, prosimy o kontakt z Administracją w celu usunięcia konta.
|
[E34A 1.8TD] Głowica do 1.8 TD |
Autor |
Wiadomość |
DCG
Forumowicz

Auto: Celica ST182, Galant EA6A
Kraj/Country: Polska
|
Wysłany: 02-01-2009, 20:51 [E34A 1.8TD] Głowica do 1.8 TD
|
|
|
Witam, w moim starym Galanciku pękła głowica, od jakiegoś czasu szukam innej. Mam Galanta z 92r. silnik 1.8 diesel, pytanie czy ta głowica będzie pasowała do mojej Galanciny: KLIK
Mechanik mówił że są 2 rodzaje głowicy do Galanta 1.8 TD i że może załatwić dobrą za 1400zł... prawde mówi czy sciemnia byle by kupić u niego? |
|
|
|
 |
zbychu 37
Forumowicz
Auto: mitsubishi carisma 1998r
Pomógł: 5 razy Dołączył: 11 Paź 2007 Posty: 80 Skąd: zastocze
|
Wysłany: 04-01-2009, 10:23
|
|
|
Wizualnie wygląda na pasująca do Twego modelu, Tylko nie widać czy jest w niej wyjscie olejowe do smarowania turba,
A ten mechanik to troche przegina z ceną ja kupywalem używkę 5 lat temu i zapłaciłem 1000 zł. Za 1400 to mozna kupić w tych czasach cały kompletny silnik oczywiscie uzywany |
_________________ zbychu
carisma 1.6 lpi 98r
galant 1.8 td 90r |
|
|
|
 |
DCG
Forumowicz

Auto: Celica ST182, Galant EA6A
|
Wysłany: 04-01-2009, 10:43
|
|
|
Dzięki za odpowiedź, mam teraz dla porónania jak wygląda moja głowica, na zdjęciu widać że różni się jednym gniazdem na śróbe, foto:
Moja:
z Allegro:
czy to jakaś znacząca różnica? reszta jest się identyczna... |
|
 |
|
|